Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κίττυ γενικά μην πάρεις πολλά πράγματα.Ο άντρας σου ας πούμε θα πηγαινοέρχεται σπίτι σας οπότε αν θες κάτι βρόμικο θα το στέλνεις πίσω και θα σου φέρνει κάτι άλλο.Λίγα και χρήσιμα.Εγώ έκανα μπάνιο τα έβγαζα τα έπαιρνε η μάνα μου καπάκι τα βρώμικα και τα έφερνε μοσχομυριστά την άλλη μέρα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν πειραζει κιττυ μου ας ταλαιπωρηθω εγω η μπεμπα μηπως ταλαιπωριεται αφου δεν μπορω να σταθω πουθενα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαχαχα λετε να γεννησω νωρητερα? κατα της 5 το πρωι αφου ειχα βαλει τα κλαματα γιατι νυσταζα αλλα δεν μπορουσα να κοιμηθω μου λεει ο αντρας μου παμε ρε παιδακι μου να της πουμε(της γιατρου) να το βγαλουμε μια βδομαδα νωρητερα δεν μπορω αλο να σε βλεπω ετσι λες κ ηταν δοντι χαχαχαχ

αμα ξαπλώνεις ήρεμα στην τηλεόραση με καμιά ταινία , δεν γίνεται τίποτα ?

ταινία όμως έτσι ? οχι βιντεο τοκετού στο ιντερνετ:tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Σαγιονάρες θα έπαιρνα ετσι κι αλλιώς , γιατί γενικά ζεσταίνομαι πολύ. Ναι ρε συ , φουρνος είναι εκεί μεσα. Βαμβακερά είναι νυχτικό+ρόμπα.

Ε, βέβαια θα ρωτησουμε και την Αννετ , να μας πει που ειναι κ προσφατα

Την περασμενη βδομαδα που περιμενα για την καμπύλη , ήταν μια κοπέλα εκεί που έλεγε οτι εχει γεμίσει 3 σακ βουαγιάζ με τα πράγματα του μαιευτηρίου

α πα πα ....ουτε για 10ημερες , δεν παιρνω τοσα..:tongue::tongue:

Αυτο ειναι υπερβολη.....μια βαλιτσουλα ειναι αρκετη

αντριανη εγω τα εκοψα τ αγιουτοπαρ 36η εβδομαδ ακαι γεννησα 2 εβδομαδε ςμετα!αλλα σε 2,5 ωρες!!!κι επαιρνα 6 γιουτοπαρ τημερα!!!!

εγω κισακι παιρνω 4 την μερα +τροφοκαρτ κ στις δυσκολες καταστασεις αταλαντ κ μου ειπε τωρα που θα αρχισω να κοβω τα γιουτοπαρ μπορω να παιρνω λιγο παραπανω αταλαντ οχι οτι μου κανουν τιποτα αλλα κ να μην παρω κ καθολου δεν λεει

τελικα κλεινω προς το να κανω την καισαρικη με ολικη να κοιμηθω κ οταν ξυπνησω να χουν τελειωσει ολα θα ποναω πιο πολυ βεβαια αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να με κοβουν κ να μαι ξυπνια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

δεν πειραζει κιττυ μου ας ταλαιπωρηθω εγω η μπεμπα μηπως ταλαιπωριεται αφου δεν μπορω να σταθω πουθενα

το ξερω πως δεν σε πειραζει βρε συ.....έχεις αντέξει τόσα.

η μπουμπούκα μια χαρά είναι , ζουμπουρλή κ ροδοκόκκινη θα βγει !!!

εγω κοριτσια ρομπα δεν πηρα 2 νυχτικα κ μια πυτζαμα πηρα κ 2 σουτιεν θηλασμου εσωρουχα πιο ανετα αλλα οχι μιας χρησης σερβιετες μια βουρτσα 1 σαμπουαν 1 αφρολουτρο κ 2 κορδελες για τα μαλλια α κ παντουφλες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να σε ρωτησω βρε φιλενάδα ? με 10 καλτσάκια , φαντάζομαι είμαι Οκ ε ?

μα είδατε τι μου εκαναν ? μου εστειλαν τοσα που δεν μπορω να παρω ενα φορμάκι του παιδιού μου :tongue::tongue::tongue:

Ναι καλε ειναι αρκετα για αρχη μην ξεχνας κιολας οτι την εποχη που γενναμε εμεις μετα απο κανα 2 μηνες θα εχει ζεστη....Παντως συμφωνω με την Ξανθη μην παρεις πολλα παρε οτι χρειαστεις και τα αλλα στα φερνουν....Εγω θα παρω τα πραγματα μου ολα αφου θα μεινω χαλκιδα μετα αλλα στο μαιευτηριο τα απολυτως αναγκαια και θα μου φερνει η μαμα μου αν χρειαστει

Κίττυ γενικά μην πάρεις πολλά πράγματα.Ο άντρας σου ας πούμε θα πηγαινοέρχεται σπίτι σας οπότε αν θες κάτι βρόμικο θα το στέλνεις πίσω και θα σου φέρνει κάτι άλλο.Λίγα και χρήσιμα.Εγώ έκανα μπάνιο τα έβγαζα τα έπαιρνε η μάνα μου καπάκι τα βρώμικα και τα έφερνε μοσχομυριστά την άλλη μέρα.

Αυτό εχω σκοπο να κανω...γενικά δεν είμαι της υπερβολής.

Ο αντρας μου , η μανα μου , η αδερφη μου όλοι θα πηγαινοέρχονται

εγω κισακι παιρνω 4 την μερα +τροφοκαρτ κ στις δυσκολες καταστασεις αταλαντ κ μου ειπε τωρα που θα αρχισω να κοβω τα γιουτοπαρ μπορω να παιρνω λιγο παραπανω αταλαντ οχι οτι μου κανουν τιποτα αλλα κ να μην παρω κ καθολου δεν λεει

τελικα κλεινω προς το να κανω την καισαρικη με ολικη να κοιμηθω κ οταν ξυπνησω να χουν τελειωσει ολα θα ποναω πιο πολυ βεβαια αλλα δεν ξερω αν θα αντεξω να με κοβουν κ να μαι ξυπνια

οτι νομιζεις εσύ καλύτερο !!!

κι εγω το σκεφτομαι , αν θα αντέχω να ακούω κλπ στο χειρουργείο

αλλά θέλω να δω πρώτη τον μπεμπούκο ....αν κ νομίζω οτι θα κλαίω , απο μερες πριν....

Διαφημίσεις

Ανδριανουλα πρεπει να το σκεφτεις καλα αυτο που λες ισως το μετανιωσεις μετα...με την ολικη να ξερεις οτι σχεδον για μια μερα δεν θα εισαι σε θεση να δεις το μωρακι σου και να το παρεις στην αγκαλια σου....Θα στερηθεις τις πιο ωραιες στιγμες...Στο λεω αυτο γιατι γεννησα με ολικη και ακομα το μετανιωνω βεβαια εμενα ηταν αναγκαστικη η ολικη γιατι δεν μπορουσαν να περιμενουν να με πιασει η επισκληριδιος...Αν η αναισθησιολογος σε δει οτι δεν μπορεις να ξερεις οτι θα εχει ετοιμη την μασκα να στην βαλει να κοιμηθεις αλλα αξιζει να προσπαθησεις με επισκληριδιο και αν δεν μπορεις τοτε σου χωνουν την μασκα

κ γω θελω να την δω πρωτη αλλα φοβαμαι μηπως δεν συνεργαστω κ αρχισω τις μαλακιες μεσα στο χειρουργειο δεν ξερω ακομα ετσι κ αλλιως μου ειπε αν παμε εκτακτα θα κανω ετσι κ αλλιως ολικη δεν επιτρεπεται επισκληριδιος αν δεν εχω κοψει νωρητερα τις αντιπυκτικες υπαρχει φοβος αιματωματος στην σπονδυλικη στηλη μπρρρρρρρ!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

οτι νομιζεις εσύ καλύτερο !!!

κι εγω το σκεφτομαι , αν θα αντέχω να ακούω κλπ στο χειρουργείο

αλλά θέλω να δω πρώτη τον μπεμπούκο ....αν κ νομίζω οτι θα κλαίω , απο μερες πριν....

Μην φανταζεσαι οτι θα ακουσεις δωσε νυστερι και τετοια....ειναι πολυ οργανωμενα ολα εχεις ενα παραβαν μπροστα σου και δεν βλεπεις τιποτα ουτε τις κινησεις του γιατρου και οι νοσοκομες ξερουν την διαδηκασια οποτε δεν ζηταει ο γιατρος εργαλεια....Ολοι ασχολουντε με εσενα εκεινη την ωρα σου μιλανε σε χαιδευουν στο κεφαλι και εχεις και την αναισθησιολογο διπλα στο κεφαλι σου να σου μιλαει και να σου λεει...Αυτα τα θυμαμαι απο την αρχη πριν μου βαλουν την μασκα

Ναι καλε ειναι αρκετα για αρχη μην ξεχνας κιολας οτι την εποχη που γενναμε εμεις μετα απο κανα 2 μηνες θα εχει ζεστη....Παντως συμφωνω με την Ξανθη μην παρεις πολλα παρε οτι χρειαστεις και τα αλλα στα φερνουν....Εγω θα παρω τα πραγματα μου ολα αφου θα μεινω χαλκιδα μετα αλλα στο μαιευτηριο τα απολυτως αναγκαια και θα μου φερνει η μαμα μου αν χρειαστει

ναι , καλέ ...σιγά 4 μερες είναι ...

εσυ , βεβαια αφου θα μεινεις στην μαμά σου

αννουλα μαλλον ετσι θα το κανω θα τους πω να ξενησουμε με επισκληριδιο κ αν αντεξω καλος αλλιως μια ολικη μετα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...