Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

επισης σερβιετες λοχεια ςμην ξεχασεις,και εσωρουχ αμαις χρησης. κιττυ μου μονο τιραντε ςπροσαρμοζειςκιαγιατο μωρο θα χρειαστεις πανες να το ακουμπας....α και καλυτερ ενα παιδικο αφρολουτρο με αυτο να πλενεσαι γιανα εχειςουδετερο αρωμα γιατο μωρο. αυτα!οσο γιατα κιλα...αναλογα σε ποια κατηγορια ανηκεις:

ελλιποβαρης: μπορεις να παρεις 16-20 κιλα

κανονικη: 10-12 κιλα

υπερβαρη:6 -10 κιλα

ναι , ναι ...τα εχω υπόψην μου όλα αυτά

2η προς 3η μαλλον...τεσπα , οσο δεν παιρνω καλά είναι

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έκανα πάρα πολλά...Υπομονή....υπομονή....υπομονή και πέρασε σχεδόν.Άσε πολύ ζόρι δεν πήρα ούτε ντεπόν.

Καταλαβα εγω κανω και πλυσεις ε φυσιολογικο ορο και το ντεπον μονο οταν εχω πυρετο

κοριτσακια τι κανετε?εγω ειμαι μεσα στα νευρα εχω καταντησει κουκουβαγια καθε βραδι ολο πετρωματα ειχα κ σημερα να δω απο σαββατο που θα ξεκινησω να μειωνω τα γιουτοπαρ τι εχει να γινει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Άννα εμένα δεν είναι απλά μπούκωμα μου το γυρνάει σε ιγμορίτιδα.Πατάω τα ιγμόρια και με πονάνε οπότε και με τον ορό δεν έχω αποτέλεσμα.Έβαλα και εγώ ορό αλλά τζίφος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα λετε να γεννησω νωρητερα? κατα της 5 το πρωι αφου ειχα βαλει τα κλαματα γιατι νυσταζα αλλα δεν μπορουσα να κοιμηθω μου λεει ο αντρας μου παμε ρε παιδακι μου να της πουμε(της γιατρου) να το βγαλουμε μια βδομαδα νωρητερα δεν μπορω αλο να σε βλεπω ετσι λες κ ηταν δοντι χαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Κιττυ μου υπαρχουν νουμερα στα σουτιεν θυλασμου για εμας που το εχουμε μπολικο....

Οσο για την ρομπα μια θα χρειαστεις μην παρεις αλλη.Για σερβιετες δεν ξερω στα ιδιωτικα σου δινουν οπως και τα βρακακια μιας χρησης...Να παρεις πανακια επιθεματα στηθους και εγω ειχα παρει και ενα εξτρα μικρο μαξιλαρι για να ακουμπαω πανω την μικρη οταν θηλαζα γιατι τραβαγαν τα ραμματα

α, οκ θα παω κι αλλού.

Μωρε θα παρω απ όλα μαζί μου

Για μαξιλαρι που λες , θα εχω μαξιλαρι θηλασμού...να το παρω μαζί μου ή θα γελάει ο κοσμος ?

Μην βαράτε , δεν το αγορασα...μια αλλη βιοτεχνία ( απο κει που πηρε κ το Αννετάκι μας , τα πραγματάκια τους ) , το δινουν δωρο , απλά με την επίσκεψη εκεί. Εχω παει , αλλά δεν ειχε εκείνη την μερα , μου εχουν δωσει καρτελάκι , να παω να το παραλάβω. ε....θα παρω και κατι ακόμα ( πηρα κ την προηγουμενη φορα κατι καλτσάκια + σκουφακια )

εεεμ ....απο τοτε που εμεινα εγκυος , ψαχουλεύω στο ιντερνετ

Υπομονη Ανδριανουλα μου αστο να ερθει μονο του αν ειναι να ερθει πιο νωρις οσο καθεται στην κοιλιτσα σου τοσο το καλυτερο αλλα και τωρα αν ερθει να ξερεις οτι ειναι τελειομηνο

α, οκ θα παω κι αλλού.

Μωρε θα παρω απ όλα μαζί μου

Για μαξιλαρι που λες , θα εχω μαξιλαρι θηλασμού...να το παρω μαζί μου ή θα γελάει ο κοσμος ?

Μην βαράτε , δεν το αγορασα...μια αλλη βιοτεχνία ( απο κει που πηρε κ το Αννετάκι μας , τα πραγματάκια τους ) , το δινουν δωρο , απλά με την επίσκεψη εκεί. Εχω παει , αλλά δεν ειχε εκείνη την μερα , μου εχουν δωσει καρτελάκι , να παω να το παραλάβω. ε....θα παρω και κατι ακόμα ( πηρα κ την προηγουμενη φορα κατι καλτσάκια + σκουφακια )

εεεμ ....απο τοτε που εμεινα εγκυος , ψαχουλεύω στο ιντερνετ

Γιατι να σε κοροιδεψουν καλε?Παντως και σουτιεν με 30ε ακριβο μου ακουγεται ψαχτο λιγο το θεμα...Παντως μην παρεις αλλα σκουφακια δεν θα σου χρειαστουν τα μωρα δεν θελουν και πολυ ζεστη

Διαφημίσεις

Λοιπόν Κίττυ για εμάς που γεννάμε σε δημόσιο νοσοκομείο να ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις εσύ σερβιέτες μαζί στο νοσοκομείο δίνουν μια μεγάλη σαν πάνα κάπως. Επίσης πρέπει να πάρεις μαζί παντόφλες σε στυλ σαγιονάρα για να μπορείς να πηγαίνεις στο μπάνιο όχι χνουδωτές. Οι πυτζάμες να μην είναι πολύ ζεστές γιατί στο νοσοκομείο έχει τρελή ζέστη.

Για το μωρό πρέπει να έχεις μαζί τα σεντονάκια τα μικρά που είναι για πορτ μπεμπέ για να στρώσουν το πυρεξ, εσώρουχα και ρούχα του μωρού και καμιά κουβερτούλα.Μου είπε μια φίλη μου που γέννησε πρόσφατα ότι δεν δίνουν πλεον πολλές πάνες οπότε καλό θα είναι να πάρεις και καμιά κούτα πάνες αλλά θα μας πει και η Αννετ τι έγινε τελικά. Τα εσώρουχα μιας χρήσης εμένα δεν με βόλεψαν αν θες έχω να σου δώσω εγώ.

Σαγιονάρες θα έπαιρνα ετσι κι αλλιώς , γιατί γενικά ζεσταίνομαι πολύ. Ναι ρε συ , φουρνος είναι εκεί μεσα. Βαμβακερά είναι νυχτικό+ρόμπα.

Ε, βέβαια θα ρωτησουμε και την Αννετ , να μας πει που ειναι κ προσφατα

Την περασμενη βδομαδα που περιμενα για την καμπύλη , ήταν μια κοπέλα εκεί που έλεγε οτι εχει γεμίσει 3 σακ βουαγιάζ με τα πράγματα του μαιευτηρίου

α πα πα ....ουτε για 10ημερες , δεν παιρνω τοσα..:tongue::tongue:

κοριτσακια τι κανετε?εγω ειμαι μεσα στα νευρα εχω καταντησει κουκουβαγια καθε βραδι ολο πετρωματα ειχα κ σημερα να δω απο σαββατο που θα ξεκινησω να μειωνω τα γιουτοπαρ τι εχει να γινει

Αχ , βρε Ανδριανή :(:( πολύ ταλαιπωρία τραβάς κοριτσάκι μου !!!!

θα περάσουν όμως οι μέρες και θα τα ξεχασεις όοολααα:P:p:p:p:p

αντριανη εγω τα εκοψα τ αγιουτοπαρ 36η εβδομαδ ακαι γεννησα 2 εβδομαδε ςμετα!αλλα σε 2,5 ωρες!!!κι επαιρνα 6 γιουτοπαρ τημερα!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Γιατι να σε κοροιδεψουν καλε?Παντως και σουτιεν με 30ε ακριβο μου ακουγεται ψαχτο λιγο το θεμα...Παντως μην παρεις αλλα σκουφακια δεν θα σου χρειαστουν τα μωρα δεν θελουν και πολυ ζεστη

να σε ρωτησω βρε φιλενάδα ? με 10 καλτσάκια , φαντάζομαι είμαι Οκ ε ?

μα είδατε τι μου εκαναν ? μου εστειλαν τοσα που δεν μπορω να παρω ενα φορμάκι του παιδιού μου :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...