Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλα ειναι η χοντρουλα μου ειμαστε 2800 κ αν παρω αλλες 2 βδομαδες θα ξεπερασουμε τα 3 κιλακια

Τέλειαααα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χθες βραδι η τζενη επαιζε με την μπεμπα την πειραζε κ αυτη τουρλωνοταν κ η τζενη γελαγε λες κ ηταν 2 χρονο κ η μπεμπα θα λεγε μεσα ρε μανα παρτην απο δω δαυτη χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Μανου μου να την χαίρεσαι.Είμαι καλύτερα τις τελευταίες μέρες από ζαλάδες....Απλά έχω ένα μπούκωμα άλλο πράγμα....

Τζένη ξεκαθάρισα στην Κίττυ ότι μόνο από σένα θα ψωνίζω δεν παίρνω ίδια πράγματα από αλλού...και μάλιστα από αποθήκη.χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

γεια σας!!!ηρθα και εγω εξαφανιστηκα γιατι διαβαζω για την εξεταστικη μου το νιατο...εδωσα τωρα το πρωτο πηγα αρκετα καλα και τωρα παμε για το επομενο και ο θεος βοηθος!!!

εσεις ελπιζω να ειστε καλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

γεια σας! τι κανετε κορες??

εχω δουλεια σε λιγο αλλα κλεινουν τα ματια μου!!!!νυσταζω!!!!!!!

σημερα σηκωθηκα το πρωι να παω για εξετασεις,ξανακοιμηθηκα μετα αλλα παλι νυσταζω!!

την κυριακη με επιασε μια ζαλαδα,αλλο πραγμα και με εστειλε να κανω εξετασεις,μηπως εχω αναιμια.θα βγουν την πεμπτη τα αποτελεσματα.

κοριτσια μια βδομαδα εμεινε για την αυχενικη!!!!θελω τοσο πολυ να τα ξαναδω!!!!!!!οσο για την εξεταση δεν εχω αγχος,περιεργο!!

ανδριανουλα λιγες μερες μεινανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους πλησιαζει η ωρα που θα παρεις αγκαλια την κορουλα σου!!!!!μετα θα ειστε αυτοκολλητες!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!!ολα θα πανε καλα,μη φοβασαι τιποτα πια!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σας! τι κανετε κορες??

εχω δουλεια σε λιγο αλλα κλεινουν τα ματια μου!!!!νυσταζω!!!!!!!

σημερα σηκωθηκα το πρωι να παω για εξετασεις,ξανακοιμηθηκα μετα αλλα παλι νυσταζω!!

την κυριακη με επιασε μια ζαλαδα,αλλο πραγμα και με εστειλε να κανω εξετασεις,μηπως εχω αναιμια.θα βγουν την πεμπτη τα αποτελεσματα.

κοριτσια μια βδομαδα εμεινε για την αυχενικη!!!!θελω τοσο πολυ να τα ξαναδω!!!!!!!οσο για την εξεταση δεν εχω αγχος,περιεργο!!

ανδριανουλα λιγες μερες μεινανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους πλησιαζει η ωρα που θα παρεις αγκαλια την κορουλα σου!!!!!μετα θα ειστε αυτοκολλητες!!!

ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!!ολα θα πανε καλα,μη φοβασαι τιποτα πια!!!

nakie τα συμπτωματα τα εχεις εις διπλουν γι αυτο να εισαι καλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

γεια σας!!!ηρθα και εγω εξαφανιστηκα γιατι διαβαζω για την εξεταστικη μου το νιατο...εδωσα τωρα το πρωτο πηγα αρκετα καλα και τωρα παμε για το επομενο και ο θεος βοηθος!!!

εσεις ελπιζω να ειστε καλα...

καλη επιτυχια στις εξετασεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

Μανου μου να την χαίρεσαι.Είμαι καλύτερα τις τελευταίες μέρες από ζαλάδες....Απλά έχω ένα μπούκωμα άλλο πράγμα....

Τζένη ξεκαθάρισα στην Κίττυ ότι μόνο από σένα θα ψωνίζω δεν παίρνω ίδια πράγματα από αλλού...και μάλιστα από αποθήκη.χαχαχα

xanp να προσεχεις πολυ περαστικα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Τρελο μωρο καλη επιτυχια!!!!

Αστεριακο λογικο ειναι να εχεις ζαλαδες και καλα εκανες και πηγες για εξετασεις αντε καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!

Φαιη εσυ τι κανεις?

Αχ κοριτσια τελικα κολλησα και εγω ανεβασα το απογευμα πυρετο αλπιζω ομως να μην κρατησει πολυ οπως και στην μικρη που σημερα ειναι απυρετη!!!!

χαχαχχαχαχα................

Κορίτσια , το μεσημερι με πέταξε ξαφνικά , δεν μπορούσα να μπω κ μετα κλεισαμε για μεσημερι. τωρα εφτασε παλι στα χερια μου , το λαπι τοπι

Τρελο μωρο καλη επιτυχια!!!!

Αστεριακο λογικο ειναι να εχεις ζαλαδες και καλα εκανες και πηγες για εξετασεις αντε καλα αποτελεσματα να εχεις!!!!

Φαιη εσυ τι κανεις?

Αχ κοριτσια τελικα κολλησα και εγω ανεβασα το απογευμα πυρετο αλπιζω ομως να μην κρατησει πολυ οπως και στην μικρη που σημερα ειναι απυρετη!!!!

ωχ...περαστικά σου !!!!!

κι εγω ελπιζω να την γλυτώσω......έχει βήχα κ δέκατα , 2η μερα:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...