Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ξανθουλα νερο ο κανακαρης σου ε?κ μετα λενε κανε κοριτσι γιατι απο αγορι ουτε ενα ποτηρι νερο δεν θα δεις χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρέ είναι καλό το παιδάκι μου γενικά με φροντίζει πολύ και στεναχωριέται που είμαι έτσι και όλο μου λέει μη φοβάσαι μαμά σε λίγο θα γίνεις καλά.Τον έχει πάρει από κάτω...Έχασε τα παιχνίδια του βλέπεις...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

adnihor σύμφωνα με τις εμπειρίες σου είναι πολύ λογικό που νιώθεις έτσι... Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν είχα προβλήματα με την 1η μου εγκυμοσύνη - αν εξαιρέσω τον διαβήτη και τις ινσουλίνες που έκανα αλλά ήταν για λίγους μήνες και ένα θέμα που έψαχνα τζάμπα και βερεσέ απ'ότι αποδείχτηκε εκ των υστέρων - οπότε δεν με "φοβίζει" μια 2η εγκυμοσύνη τόσο σύντομα.

xanp προς το παρόν έχω κουράγιο, μεγαλώνοντας όμως μου τελειώνει....! :lol: Υπάρχουν κάποια πρακτικά προβλήματα είναι η αλήθεια (αλλαγή πάνας+αναγούλες=περισσότερες ρουκέτες, σήκωμα μωρού+1ο τρίμηνο=φόβος αποκόλλησης κοκ) αλλά επειδή έχω πολύ βοήθεια από τον άντρα μου και από τη μαμά μου που κρατάει τη μικρή μου τώρα που γύρισα στη δουλειά, λέω να το τολμήσω....! ;)

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Καλά τις αγκαλιές δεν τις γλυτώνεις ποτέ.Και εμένα ολόκληρος γάιδαρος όλα μου λέει πάρε με αγκαλίτσα μαμά και γενικά όλο κάτι γίνεται και πρέπει να τον πάρω.Αλλά ο θεούλης είναι με το μέρος μας μωρέ....Να σου πω εσένα όμως θα κάνουν καλύτερα παρέα εμένα είναι μεγάλη διαφορά τα 4 χρόνια δεν ξέρω αν θα παίξουν σαν αδέρφια...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά τις αγκαλιές δεν τις γλυτώνεις ποτέ.Και εμένα ολόκληρος γάιδαρος όλα μου λέει πάρε με αγκαλίτσα μαμά και γενικά όλο κάτι γίνεται και πρέπει να τον πάρω.Αλλά ο θεούλης είναι με το μέρος μας μωρέ....Να σου πω εσένα όμως θα κάνουν καλύτερα παρέα εμένα είναι μεγάλη διαφορά τα 4 χρόνια δεν ξέρω αν θα παίξουν σαν αδέρφια...

αναλογα ξανθουλα αν ειναι αγορακι θα παιζουνε αν ειναι κοριτσακι θα το σνομπαρει ετσι κανουν τα αγορακια με τα κοριτσακια περνω παραδειγμα απο του αδερφου μου κ της αδερφης μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

adnihor σύμφωνα με τις εμπειρίες σου είναι πολύ λογικό που νιώθεις έτσι... Η αλήθεια είναι ότι γενικά δεν είχα προβλήματα με την 1η μου εγκυμοσύνη - αν εξαιρέσω τον διαβήτη και τις ινσουλίνες που έκανα αλλά ήταν για λίγους μήνες και ένα θέμα που έψαχνα τζάμπα και βερεσέ απ'ότι αποδείχτηκε εκ των υστέρων - οπότε δεν με "φοβίζει" μια 2η εγκυμοσύνη τόσο σύντομα.

! ;)

οπως καταλαβαινεις ενα καλο διαλλειμα μου χρειαζεται

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Μπα.... Μην το λες. Η μικρότερη διαφορά ηλικίας ευνοεί τις ζήλιες και την εκδήλωση τους και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γι'αυτό αλλά στην μεγαλύτερη διαφορά μπορεί ο μεγάλος να παίζει τον μικρό, ίσως όχι όπως το φαντάζεσαι, αλλά και πάλι πιστεύω θα τα βρίσκουν...! ;)

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!!

Τι κανετε?Ανδριανουλα πως εισαι?Βλεπω μπηκες στον μηνα σου αντε λιγος καιρος εμεινε!!!

Ξανθουλα εσυ πως εισαι?Πως πανε οι αναγουλες?

Λιβ η μικρουλα σου τι κανει?

Εμεις κοριτσια χαλια εχω την μικρη αρωστη απο εχτες το πρωι μου εκανε καθε 3 ωρες 40 πυρετο σημερα την πηγα στον γιατρο και μας ειπε πως ειναι ιωση......Εγω πρεπει να ειμαι σε αλλο δωματιο και να ερχομαι σε επαφη μαζι της μονο για το φαρμακο....Αλλα αυτο πως γινεται οταν εισαι ολομοναχη?

Καλά είναι Άννα μου, ευχαριστώ!

Περαστικά σας εύχομαι! Έκανε πολύ υψηλό πυρετό η μικρή σου... Σήμερα είναι καθόλου καλλίτερα; Καμιά γιαγιά να σε βοηθήσει; Κανείς;;

DAarp3.png YiDCp3.png

Σε ευχαριστω σημερα δεν ανεβαζει τοσο συχνα πυρετο...αντε να δουμε πως θα παει...Δυστυχως η μαμα μου ειναι μακρια,ο αντρας μου λογω δουλειας ειναι σε ταξιδι και απο την πεθερα μου δεν εχω να περιμενω ΤΙΠΟΤΑ....αν με πιανεις....

κοριτσαρες μου καλησπερα τι κανετε ολα καλα? Θα ηθελα τα φωτα σας στις 27 του μηνα πηγα στην γιατρο για να δουμε τα ωαρια σε τι φαση βρισκονταν το ωαριο στην δεξια ωοθηκη πιο μεγαλο απο αυτο στην αριστερη μου ειπε επαφες απο Κυριακη (καλα οχι οτι την ακουσα απο Παρασκευη καθε μερα) χθες λοιπον μετα την επαφη ειχα εναν τρομερο πονο σαν κραμπα χαμηλα στην κοιλια και αιμα πηγα σημερα παλι στην γιατρο και μου ειπε οτι μεγαλωνουν τα ωαρια και οτι το ωαριο στα αριστερα μεγαλωνει αλλα οχι αυτο στα δεξια οκ κατανοητο ολο αυτο αλλα το αιμα? το αιμα ερχοταν απο την μητρα και οχι απο τον τραχηλο μπορει λεει καμια κυστη η και το ωαριο που βλεπαμε στα δεξια να εσπασε εξου και ο πονος σας εχει συμβει ποτε κατι τετοιο???????????

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μινακι μου δεν μου εχει τυχει τιποτα τετοιο..Μακαρι κουκλα μου να μην ειναι τιποτα...

Εμεις κοριτσια σημερα ανεβαζουμε πυρετο καθε 5 ωρες κατι ειναι και αυτο αλλα με το που βλεπω 38 της δινω φαρμακο να μην ανεβει παραπανω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...