Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ!!ξανθουλα μακαρι να ταν τοσο ευκολο κ να μην καταλαβαινω τιποτα δεν ξερω αν αυτο που με φοβιζει ειναι ο πονος η το οτι θα μαι ξυπνια κ θα καταλαβαινω τι κανουν γιατι αποφασισα να κανω επισκληριδιο τελικα κ για να δω την μπεμπα μου αμεσως κ τον πρωτο ανθρωπο που θα δει να ναι η μανουλα της κ οχι ενα σωρο γιατροι ασε που ο μπαμπας μας θα ναι εξω απο το χειρουργειο πισω απο ενα τζαμακι κ θα παρακολουθει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

αχ!!ξανθουλα μακαρι να ταν τοσο ευκολο κ να μην καταλαβαινω τιποτα δεν ξερω αν αυτο που με φοβιζει ειναι ο πονος η το οτι θα μαι ξυπνια κ θα καταλαβαινω τι κανουν γιατι αποφασισα να κανω επισκληριδιο τελικα κ για να δω την μπεμπα μου αμεσως κ τον πρωτο ανθρωπο που θα δει να ναι η μανουλα της κ οχι ενα σωρο γιατροι ασε που ο μπαμπας μας θα ναι εξω απο το χειρουργειο πισω απο ενα τζαμακι κ θα παρακολουθει

Επειδή γέννησα με καισαρική και ολίκη νάρκωση θα σου πω ότι η επισκληρίδιος είναι απείρως καλλίτερη από την ολική. Πρώτων για αυτό που λες, ότι θα δεις το μωράκι σου την ώρα που θα γεννηθεί και θα σε δει κι εκείνο και δεύτερον γιατί την επισκληρίδιο την έχεις και για ένα ακόμα 24ωρο οπότε το περνάς πολύ πιο ανώδυνα από αν είχε κάνει ολική. Κατά τα άλλα μην σε φοβίζει (για τον πόνο εννοώ). Θα είσαι πολύ απασχολημένη με το μπεμπόνι σου για να σε νοιάζει ο όποιος πόνος μετά...! Με το καλό και πάλι!

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

Να κάνω μια ερώτηση, το edit γιατί είναι απενεργοποιημένο στο cafe; Να διορθώνουμε κανένα ορθογραφικό τουλάχιστον (ξεφεύγουν καμιά φορά, τι να κάνουμε...; )

παλι καλα που αφησαν κ την παραθεση αλλιως θα μιλαγαμε χωρις να καταλαβαινουμε αν απευθηνονται σε μας

θα προσπαθησω να μαι ηρεμη αν εσυ παλι για καποιο λογο αδειασεις κ δεν εχεις τιποτα να κανεις η διευθυνση ειναι φιλοποιμενος κ ρηγα φεραιου πατρα

εχω κλεισει κ μονοκλεινο αντε παλι μεσα στην χλυδα θα σαι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Είπαμε μη δειλιάζεις....Θα δεις την μικρή και θα τα ξεχάσεις όλα.Τίποτα δεν θα καταλάβεις.Εδώ εγώ άντεξα όλα τα ράμματα χωρίς νάρκωση μιας και δεν με πιάσανε 6 τοπικές αναισθητικές ενέσεις...Και με ράβανε και 2,5 ώρες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαρίστως αλλά βλέπω ότι είσαι Πάτρα και μου πέφτει λίγο μακριά μωρέ..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το ΣΚ είχα κατέβει Πελοπόννησο, ορεινή Αρκαδία. Εκμεταλευτήκαμε τις γόνιμες τα μάλλα...! Σ'αυτόν τον κύκλο μπορώ να πω ότι τα πήγαμε καλά ως τώρα, συνεχίζουμε βεβαίως, αλλά τα αποτελέσματα σε λίγες μέρες θα τα δούμε....!! ;)

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

γραψε ακυρο γαμω το εντιτ μου μεσα

ξανθουλα ξερω οτι δεν το γλυτωνω αλλα φοβουμαι τι να καμνω θελω τοσο να δω την φατσα της αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα μοιαζει στον μπαμπα της κ οι δυο τρισδιαστατοι υπερυχοι δεν μου αφησαν περιθωριο να ελπιζω οτι θα μοιαζει κ λιγο σε μενα εκτος αν παρει τα ματια μου κ ξελογιαζει ολους τους αντρες χιχιχιχιχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευχαρίστως αλλά βλέπω ότι είσαι Πάτρα και μου πέφτει λίγο μακριά μωρέ..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Το ΣΚ είχα κατέβει Πελοπόννησο, ορεινή Αρκαδία. Εκμεταλευτήκαμε τις γόνιμες τα μάλλα...! Σ'αυτόν τον κύκλο μπορώ να πω ότι τα πήγαμε καλά ως τώρα, συνεχίζουμε βεβαίως, αλλά τα αποτελέσματα σε λίγες μέρες θα τα δούμε....!! ;)

αποτι βλεπω η μικρη σου ειναι 15 μηνων κ πηρες αποφαση τοσο γρηγορα για δευτερο?εγω λεω να ηρεμησω λιγο κ μετα ξανα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Εννοείται!! Αν περιμένω να μεγαλώσει και να "στρώσει" που λένε, αποκλείεται να ξαναμπώ στη διαδικασία ξενύχτια κλπ από την αρχή....! Καλλίτερα να φάω το πακέτο όλο μαζί...! ;) Άσε που, επειδή θα θέλαμε 3 παιδιά αν μπορέσουμε, καλό είναι να τα πάμε κοντά ηλικιακά για να προλάβουμε... Είμαι και 31 στα 32 βλέπεις....!

DAarp3.png YiDCp3.png

k gv sta 29 eimai αλλα απο τα 25 προσπαθω στα 27 εμεινα πρωτη φορα εγκυος κ μετα ακολουθησαν 2 αποβολες πολλες πολλες εξετασεις στεναχωρια κ εμεινα ξανα εγκυος τον ιουνιο σε διδιμα αλλα μονο η μπουμπουκα τα καταφερε

8 μηνες τωρα με εξετασεις καθε δυο βδομαδες καθημερινα με ενεσεις ηπαρινης κ ενα σωρο χαπακια θεε μου να ρθει η ωρα να μην περνω κανενα

γιαυτο σου λεω να ηρεμησω λιγο κ βλεπω ξανα εχω 4 χρονια που το μονο που με απασχολει ειναι ενα παιδι θελω να κανω κ αλλα πραγματα κ αυτη τη φορα να μεγαλωνω ενα παιδι κ οχι να παλευω ξανα μανα απτην αρχη για να μεινω εγκυος κ να καθε μερα που περναει να ειναι ενα μαρτυριο αν θα τα καταφερει το μωρακι μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Τόσο μεγάλη καλέ σε πήρανε τα χρόνια και θες και 3 παιδιά;;;;

Πλάκα κάνω φυσικά.Χαράς το κουράγιο σου.Εγώ το άφησα και πέρασε αρκετά αλλά δεν το μετανιώνω γιατί τώρα που είμαι χάλια ο μικρός καταλαβαίνει μέχρι και νερό μου φέρνει αν δεν μπορώ να κουνήσω ο γλυκούλης, με βοηθάει και γενικά αυτοεξυπηρετήται.Τώρα για ξενύχτια δεν είχα ποτέ οπότε το μόνο που ελπίζω είναι να μην έχω ούτε τώρα.

Καλά να είναι τα παιδάκια μας πάνω από όλα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...