Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ευχαριστω ερακι να σαι καλα ..τωρα περιμενουμε να τριτωσει το καλοοοοοοοοοο

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι Σωτήρη τον λένε τον όμορφό μου....Εράκι καλημέρα.Ναι μπαίνω και ελπίζω να ηρεμήσω τώρα σιγά σιγά.

θα εχουμε κ εμεις σωτηρακη τωρα.της νυφης μου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενάκι εύχομαι να τριτώσει πολύ - πολύ γρήγορα!!!!!

Και βέβαια να ηρεμήσεις Ξανθούλα.....Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και για εσένα και για το μωράκι!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Μου λείψατε, το ξέρετε;;;;;Να δώσετε πολλά φιλιά στην Κίσα, στην Μανού, στην Αννέτ, στην Ανδριαννή, στην Κίττυ, στην Άννα, στην Αννιώ, στον αστερία......

Έμαθα και τα ευχάριστα για την Αννιώ!!!!!Αχ τί καλά!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Αχ πως είναι ο μικρός της νύφης σου;;;;Τι έγινε με τον μικρούλη της Διαλεχτής έκανε κακάκια η ταλαιπωρείται ακόμα;

ο μικρος της νυφης μου ειναι ...φουσκωμενος..χαχαχα..αν κ πιο μικρος απτης διαλεχτης .αφουνα φανταστεις οτι οι νοσοκομες τον φωναζουν μαγουλινα...ο μικρος της...μικρης ..τπτ ακομα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζένη υπάρχουν και τα βρεφικά υπόθετα γλυκερίνης που κάνουν δουλειά αλλά καλύτερα να κάνει ότι πει η παιδίατρός της.Δεν μου είπες θηλάζει;

προσπαθει η κακομοιρα αλλα δεν εχει πολυ γαλα.ισως γιατι δεν ρουφαει ο μπαγασας.σημερα εστειλε τον αντρα να παρει θηλαστρο γιατι τη θηλη της δεν μπορει να την πιασει κ δεν πινει οσο πρεπει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ανδριανούλα 100αρα σύσπαση? Φαντάζομαι ότι πονούσε πάααααρα πολύ!!! Εγώ όταν γεννούσε μέχρι 99 είχα φτάσει και είχα πεθάνει! Εκτός κι αν είναι άλλη μονάδα μέτρησης (που δε νομίζω)...

Κουφετάκι, εγώ, εγώ....

πονουσα ελενη μου αλλα εχει τυχει να ποναω κ περισσοτερο. η ιδια μοναδα μετρησης ειναι η μικρη μου τα χει παρει τωρα κ κουνιεται πολυ μαλλον επιειδη εχω πολλα νευρα κ γω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

σε 15 μερες τετοια ωρα θα χω γεννησει μπρρρρρρρ!!!!!!!!ΦΟΒΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!ποια μπορει παρακαλαω να γεννησει στην θεση μου θα με υποχρεωνε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...