Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Αννιώ, δεν κατάφερα να σε συγχαρώ για τη χοριακή. Μπράβο κοριτσάκι! Όλα να πάνε -και θα πάνε!- καλά μέχρι τέλους :) Πότε ακριβώς πας γιατρό;

Εγώ πέρασα μια πολύ ζόρικη εβδομάδα, με καλό ευτυχώς κλείσιμο! Όπως ίσως είχα αναφέρει, ήταν ο μικρός μου άρρωστος... ε, αυτή η βρωμο-ίωση του κράτησε 5 μέρες εκ των οποίων οι 4 με πυρετό 39,5! Ακούγονται και όλα αυτά για τη γρίππη, και όπως φαντάζεστε η ανησυχία μου έφτασε στα ύψη... Για να μην πολυλογώ, κόλλησα κι εγώ, με τον ίδιο ψηλό πυρετό αλλά ευτυχώς μόνο για 2 μέρες... άλλη ανησυχία αυτή! Και την Παρασκευή κανόνισα να πάω στο γιατρό να δω τι γίνεται και με τη δόλια την εγκυμοσύνη μου!... τρίτη ανησυχία! (Γενικά, όλη τη βδομάδα ανησυχούσα!!).

Λοιπόν, όλα καλά μέχρι στιγμής! Είδαμε το σάκο και μέσα, στην ακρούλα του, αναβόσβηνε καρδούλα!! (5 εβδ. + 5 ημ.)

Ανακουφίστηκα είναι η αλήθεια, αλλά εντάξει, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη για τη συνέχεια. Θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες και ελπίζω να παραμένουν τα πράγματα καλά!

Σας χαιρετώ όλες και προσοχή στις ιώσεις!!... θερίζουν αυτόν τον καιρό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια ελπιζω ολες καλα

εμεις χθες καναμε καρδιοτοκογραφο ειχα αρκετες συσπασεις μια 100αρα

μια 70αρα κ οι αλλες 30

καναμε κ ενεσουλες για τα πνευμονακια μας κ ολα οκ 16 κ σημερα

σαν φανταρος τις μετραω

αννιω μου ολα καλα θα ειναι θα το δεις

math ειναι ο παλιοκαιρος τωρα που τριγυρναν ενα σωρο ιωσεις περαστικα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα γκαστρουλιτσες μου γλυκιες τι κανετε?γτ κοριτσακι συσπασουλες? ας περιμενει 3βδομαδουλες ακομη!τελικα περνωντας ο καιρος δεν φευγει η λαχταρα να θελεις και αλλο μωρακι σας το λεω να το ξερετε αλλες γυναικες το παθαινουν σουμπιτο αλλες θελουν τον χρονο τους παντος δεν νομιζω να υπαρχει γυναικα που καποια στιγμη να μην σκεφτει να μεινει ξανα εγκυος

921477wc2fyvv2y2.gif

kalhmera koyklew!!!τιμου κανετε?κοιμηθηκα σημερα....αχ η μπεμπα τοπηρε σερι μεχρι τις 7,30 οποτε μια χαρα!αντριανη κι εγω τις εκανα αυτες τις ενεσει ςκορτιζονης

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Ανδριανούλα 100αρα σύσπαση? Φαντάζομαι ότι πονούσε πάααααρα πολύ!!! Εγώ όταν γεννούσε μέχρι 99 είχα φτάσει και είχα πεθάνει! Εκτός κι αν είναι άλλη μονάδα μέτρησης (που δε νομίζω)...

Κουφετάκι, εγώ, εγώ....

Καλησπέρα κοριτσάκια !!!

Ανδριανή κ Τζένη , να σας ζήσει και ο Νο 2 , ανιψιός !!!!!!!!

Αντε , Ανδριανούλα λίγη υπομονή ακόμη , και θα κρατήσεις αγκαλιά την κοριτσάρα σου !!!

Ρε κορίτσια , αυτό με τις μετρήσεις του σακχάρου , μου φαίνεται αστείο....το λιγότερο που μπορώ να πω

Χθες το πρωι = 75

το απογευμα - αφου ηταν καλες οι μετρησεις- εφαγα μια ολόκληρη παστα κ ενα πιάτο μακαρόνια με κιμά. Μια ωρα μετα είχα 93. Αλλος συγγενής νοσηλευτής , του οποίου η γυναικα ειχε διαβητη κ στις 2 εγκυμοσυνες κ εκανε ινσουλινη , μου λεει ολες οι τιμες ειναι φυσιολογικες.

και αναρωτιέμαι .............γιατί τρυπιέμαι ? εεεεε ????

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

koritsakia μου μπηκα να σας γραψω γιατι ειμαι σκασμενη ο μικρος της αδερφης μου αν κ μολις 10 ημερων ειναι δυσκοιλιος αλλαξε γαλα αλλα τιποτα ποναει σφιγγεται αλλα τιποτα του βαζει κ θερμομετρο αλλα παλι τιποτα πολυ λιγα πραγματα αυριο θα τον παει παιδιατρο αλλα εγω στεναχωρεθηκα που τον ακουγα να κλαιει απο το τηλ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

koritsakia μου μπηκα να σας γραψω γιατι ειμαι σκασμενη ο μικρος της αδερφης μου αν κ μολις 10 ημερων ειναι δυσκοιλιος αλλαξε γαλα αλλα τιποτα ποναει σφιγγεται αλλα τιποτα του βαζει κ θερμομετρο αλλα παλι τιποτα πολυ λιγα πραγματα αυριο θα τον παει παιδιατρο αλλα εγω στεναχωρεθηκα που τον ακουγα να κλαιει απο το τηλ

ωχου μωρε,δεν ειχε γαλα η αδερφη σου?ετσι θα γλιτωνατε αυτο το πραγμα.παντος μην στεναχωριεστε θα του βρειτε το γαλα που θα του ταιριαξει.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα.Ανδριανούλα αν η αδερφή σου θηλάζει και έχει δυσκοιλιότητα το μωρό ρώτα την αν παίρνει αυτή σίδηρο.Εμένα ενώ θήλαζα έτσι έκανε δυσκοιλιότητα και μόλις το εντόπισα και έκοψα τον σίδηρο ηρέμησε το μωρό μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα Τζενάκο....Τι κάνεις;;Καλή εβδομάδα να έχεις...

καλη εβδομαδα κ σε σενα.εγω δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου..δεν ξερω γιατι..ετσι χωρις λογο.εσυ τι εκανες δουλευεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...