Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα κουκλί...Τζενάκο μη σας παίρνει από κάτω θα βρείτε άκρη.Εκμεταλλεύονται την κατάσταση οι αλήτες και κόβουν λεφτά αλλά ξέρουν πως δεν μιλάμε γιατί από το τίποτα καλύτερα τα 200 μείον....Αληταράδες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ανδριανή και εγώ σήμερα από τις 3 ξύπνια είμαι...Το συνάχι καλά κρατεί και έχω μια διάθεση χάλια...

που την αρπαξες βρεεεεεεε.τωρα πρεπει να προσεχεις διπλα.;)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κουκλί...Τζενάκο μη σας παίρνει από κάτω θα βρείτε άκρη.Εκμεταλλεύονται την κατάσταση οι αλήτες και κόβουν λεφτά αλλά ξέρουν πως δεν μιλάμε γιατί από το τίποτα καλύτερα τα 200 μείον....Αληταράδες.

κ το ωραιο ειναι οτι δεν μειωθηκε η δουλεια.απλα λενε δεν μπορουν να τα μαζεψουν τα λευτα κ οτι θα ειναι ετσι μονο για κανα εξαμηνο.οσο θα δεις εσυ να ξανα ανεβαινει ο μισθος τοσο θα το δω κ γω.μετα που διαθεση για γου τσου γουτσου ο συζηγος......ειναι ολη μερα ετσι:cry:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ρε Τζένη η πλάκα είναι ότι μόνο μια βόλτα έβγαλα τον μικρό την Πέμπτη το πρωί στον ήλιο και λίγο στο χωράφι να παίξει....Άστα είμαι χάλια τελείως....

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.............αυριο θα εισαι περδικ.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Το χειρότερο είναι ότι την Δευτέρα το πρωί δουλεύω....Τώρα βρήκε που πρέπει να πάω και για δουλειά...Όλα ανάποδα ρε γμτ...

απο πεμπτη δεν ειπες οτι εισαι ετσι?ε..αυριο θα εισαι καλυτερα.εχεις κ πυρετο?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ο Σωτήρης έχει και αυτός λίγο βήχα.Ναι από την πέμπτη το βράδυ και ευτυχώς δεν έχω πυρετό.

Πως πάει το μαγαζί,έχεις δουλίτσα;

oxi...:(εχει πεσει πολυ γλωσσοφαγια..αστο..ετσι μου ερχεται να φερω παπα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρααααααα

και από μένα. Τι κρύο είναι αυτόοοοοοοοο. Εγώ περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω στο γιατρό να δω τι γίνεται, δεν έχω πάει ακόμα.....Αν και η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα μετα το μεσημέρι έχω ένα στομάχι χάλια...που κάπως με καθησυχάζει..

Πάω καμια βόλτα με τους μικρους, φοράμε σκουφιά κλπ και βγαίνουμε για περπάτημα, να μας φυσήξει λίγο ο αέρας. Τα μικρά έχουν ξυπνήσει από τις 7 παρά και οργιάζουν, βάζουν μόνα τους τη μουσική και ακούνε....έχουν πλάκα

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...