Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια θα μπει η αδερφη μου κ θα γραψει κακολογιες για μενα μην την πιστεψετε αλλα με πηρε τηλ κ μου το εταξε οτι επειδη την εκανα λεει ξεφτυλα χτες πρωτη μερα(ακου κει τωρα εγω ξεφτυλα?κανω εγω τετοια πραγματα?)αχαχαχαχαχαχχαχαχ τι καλο μαγειρευετε σημερα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ποιος ξερει;

μαλλον καποιος δε με συμπαθει και πολυ και μου εκανε αναφορα!

Παπακι μου δεν νομιζω οτι σου εκανε κανεις αναφορα... Αναφερεται ρητα στους κανονες του φορουμ οτι πρεπει να εχουμε μικρες υπογραφες (ειναι όντως κουραστικο να ειναι μεγαλα τα ποστς εξαιτιας της υπογραφης)...

Μινακι, προφανως εσενα δεν σε εχουν παρει χαμπαρι ακομα, θα ερθει κι η σειρα σου...

Καλημερες και καλη εβδομαδα...

Διαφημίσεις

Εγω εχω φαγακι απο την πεθερα,γιατι η δικια μου ειναι θησαυρος(οχι σαν καποιες καποιες):tongue:

χαχαχχαχαχαχα ΠΕΣΤΑ ΜΑΝΟΥ!!!!!!κ μενα τωρα κατω μαγειρευει φασολακια κ γω πινω τον καφε μου χχαχαχαχαχαχαα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Εγω εχω φαγακι απο την πεθερα,γιατι η δικια μου ειναι θησαυρος(οχι σαν καποιες καποιες):tongue:

Καλα, καλά, κατσε να κανω κωλ@ την ανδριανη με την πεθερα της και μετα θα ερθει και η δικη σου σειρα...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσουδια μου!!!

παπακι μου, ποιος δεν σε συμπαθει να τον σφαξω στο γονατο..και να τον κανω κιμα....

καλημερα μανουτιτακι, μινακι, κισα, ανδριανουλι, αννουλα, ελληναρα μουυυυυυυ, γεωργια μου και ολα τα αγαπημενα μου!!!

ελενη περιμενω απαντηση με αγωνιααααααααα, αντε να αραξω για τα καλα,μακαρι

τι εγινε ρε κοριτσια μας την επεσαν μεταλλαγμενοι χαχαχαχα

εγω αργησα λιγο να ξυπνησω χιχιχι καφεδακι εχω? ενα μετριο νερομπουρμουλο παρακαλω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ρικοκο ρικοκο χαχαχαχα το εσβησα μην φαω κ γω καρτα μαρεσει η ασπρη που εχω χαχαχ

ελενη δεν μπορεις δεν μπορεις χαχαχαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

να πας να φιαξεις μονος σου τι ειμαι γω δουλα σου?

απαντηση

αμ τι εισαι γιατι νομιζεις οτι σε παντρευτηκα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...