Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

να σου πω δεν ξερω εγω την εβαλα σε ρηλαξ μετα τον 6ο οσο ηταν μικρη δεν αφηνα κανεναν να την παιρνει αγκαλια για πολυ ωρα την ειχα στο καροτσι και ετσι μας εβλεπε και καθοταν ησυχη το ιδιο θα κανω και τωρα οι αγκαλιες απαγορευοντε....γιατι εγω ειμαι μονη και με δυο παιδια θα το περναω ολομοναχη το λουκι οποτε ας με πουν κακια το προγραμμα το βαζω εγω..Ασε που εχει αρχησει η Εβελινα "οταν γεννηθει η μπεμπα θα την εχεις ολο αγκαλια και εμενα ποιος θα με παιρνει?"Εχτες ολο το απογευμα ειχαμε συζητηση γι αυτο το θεμα...της πηρα και παραμυθια που μιλανε για την οικογενεια και προσπαθω να της δινω οσο πιο πολυ χρονο μπορω

ωπα ωπαααααα...αρχισανε οι ζηλιεεεεεεςςςς!

ειδες πως στο εριξε η πονηρω?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εμεις το καροτσι δεν το εχουμε χρησιμοποιησει ακομα...ας οψονται η μανα και ο αντρας μου.."ειναι μικρο το παιδι"..."δεν θυμασαι με τον ξαδερφο σου που τα μαθανε τα παιδια στο καροτσι και δωστου κουνημα ολη μερα"

ναι αλλα τι ειναι καλυτερα να πιανονται τα χερια απτο κουνημα του καροτσιου η να διαλυθει η μεση απτις αγκαλιες?

ενταξει τωρα ειναι μικρουλης (παρεπιπτοντως φτασαμε τα 3510 γρ :-D:-D:-D) αλλα οταν βαρινει τι θα γινει οεο?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαρυνει με "ι" χαχαχα

φερτε πισω το ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

ωχ ξυπνησαμε, αννουλι βγαινω αγαπη μου , θα σε παρω αργοτερα να τα πουμε οκ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

εσυ τι κανεις κοριτσακι?η νυφουλα μου κανει πιρουετες η ειναι ησυχη?

Απο εχτες το απογευμα η νυφουλα σου εχει λυσαξει.....με κλωτσαει στο στομαχι συνεχεια την μερα και το βραδυ που ξαπλωνω και απλωνομαι κανει τουμπα και κλωτσαει την κυστη.......χαχαχαχα

Κοιτα λογικο ειναι να εχουμε καποιες ζηλιες παιδακι ειναι και η Εβελινα και ας μην ξεχναμε οτι για 5 χρονια ειχε το μονοπωλειο...στο χερι μας ειναι ομως ολα να μπουνε σε ενα σωστο προγραμμα

βαρυνει με "ι" χαχαχα

φερτε πισω το ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

ωχ ξυπνησαμε, αννουλι βγαινω αγαπη μου , θα σε παρω αργοτερα να τα πουμε οκ?

Φιλακια στα μπουτακια!!!!

Παρε οποτε θες εδω θα ειμαι!!!

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Κιττυ εύχομαι να κρατήσει η ταλαιπωρία σου όσο το δυνατόν λιγότερο....

Αννετάκο πάρε σλινγκ θα τον έχεις συνέχεια πάνω σου και με ελεύθερα χέρια...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Προς το παρόν δεν ασχολείται απλά αν του λένε τίποτα λέει ότι είναι δικό του το μωρό και όποιος το πειράξει θα του ρίξει μπουνιά.Επίσης είναι λέει κορίτσι γιατί το αγόρι θα θέλει τα παιχνίδια του.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπον κοριτσακι σε αφηνω να παω να φτοιαξω κατι της μικρης να φαει γιατι ξυπνησε και πειναει.....θα της φτοιαξω μια ωραια φρουτοσαλατα να φαω και εγω...οχι οτι πειναω απλα το ζητησε η Εβελινα....χαχαχαχαχα

Θελω να βαλω και ενα πληντυριο και να σιδερωσω αλλα δυο.....να τα τελειωσω μεσα στο σκ για να ερθει η γυναικα απο βδομαδα και να κανει το σπιτι αχ αυτα...

Φιλακια!!!

Καλησπερα!!!Και η δικια μου τωρα κοιμηθηκε και ειπα να μπω να πω καμια κουβεντα...

Κιττακι μιλησες με την γιατρο σου τι σου ειπε?Παντως οι τιμες ειναι μια χαρα

Καλησπέρα :P

Μου είπε να κανω οτι ειπε ο διαβητολόγος

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

φαε παιδακι μου, δεν ειπαμε καθε τρεις ωρες να βαζεις κατι στο στομα σου?:mrgreen:

μα ειχα φαει κ πεινουσα:tongue::tongue::tongue:

το ολιγον κοτοπουλο κ πατατες

ε, εφαγα ενα μηλο κατα τις 4 30 , μετα το εριξα στον υπνο κ τωρα ψηνω στην τοστιέρα 2 μπιφτεκάκια , που εφτιαξε το μεσημερι ο μικρός του σπιτιού:tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...