Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

βρε βρε ολος ο καλος ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε αγαπιτσες μου?

καλως το κορίτσι !!! τι κάνετε ? ο μπεμπούκος ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο δικός μου , λεει θα το φοράει.....εχει να φαει καζούρα.....γιατι εχει πολλές φορες ένα υφος μπλαζε....λες πω πω ....βαρύς κι ασήκωτος είναι αυτός ...αλλά καμία σχέση....ε και για τον γιο του , νομίζω θα γινει αλοιφή...χαχαχαχαχαχ

Ο δικος μου να δεις που και λογω επαγγελματος ειναι αστα αλλα για τις κορες....ενα θα σου πω εχτες που τον πηρε η Εβελινα να του πει τι εγινε στο σχολειο εκλεγε....ο βουτυρομπεμπες....

Ο δικος μου να δεις που και λογω επαγγελματος ειναι αστα αλλα για τις κορες....ενα θα σου πω εχτες που τον πηρε η Εβελινα να του πει τι εγινε στο σχολειο εκλεγε....ο βουτυρομπεμπες....

αχ , τι να τους κανουμε.....

εμείς δουλεύαμε μαζί , εκεί γνωριστήκαμε ....μιλάμε για ενα υφος ...άλλο πραγμα...το τσιγαρο στο στομα και να μου ριχνει κατι πράσινες ματιές....

δηλ που να πιστεψει κανείς , οτι μου βαζει λαδι στην κοιλιά.....χαχαχαχαχαχα

και όχι τωρα μονο...εννοείται

Καλα Αννετακι τρελη κοιλουμπιτσα!!!!Εισαι δε ιδια η μαμα σου της εχεις κοψει το κεφαλι!!!

ναι ,εγω που τις ειδα κ μαζί ....ίδιες λέμε !!!!

Διαφημίσεις

Τσα εδώ είμαι και εγώ.....Λοιπόν εγώ θα σας δώσω την λύση με τους μάρσιπους καθότι είμαι παλιός χρήστης (τρομάρα μου).

Είχα ρινκ σλινκ και με βολέψε τόσο πολύ ώστε το καρότσι μας είναι λες και το πήρα χθες.Μόνο τρεις φορές πήρα το καρότσι.Ο μικρός την έβρισκε πάνω μου και εγώ με ελεύθερα χέρια και τρελή άνεση στις μετακινήσεις επίσης.Μει ται δεν πήρα γιατί 9 μηνών περπάτησε και μετά τον χρόνο πήγαινε παντού με τα πόδια δεν ήθελε αγκαλιές.

Τζένη εμένα με είχες δει την προηγούμενη φορά καλέ;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τσα εδώ είμαι και εγώ.....Λοιπόν εγώ θα σας δώσω την λύση με τους μάρσιπους καθότι είμαι παλιός χρήστης (τρομάρα μου).

Είχα ρινκ σλινκ και με βολέψε τόσο πολύ ώστε το καρότσι μας είναι λες και το πήρα χθες.Μόνο τρεις φορές πήρα το καρότσι.Ο μικρός την έβρισκε πάνω μου και εγώ με ελεύθερα χέρια και τρελή άνεση στις μετακινήσεις επίσης.Μει ται δεν πήρα γιατί 9 μηνών περπάτησε και μετά τον χρόνο πήγαινε παντού με τα πόδια δεν ήθελε αγκαλιές.

Τζένη εμένα με είχες δει την προηγούμενη φορά καλέ;;;

Γεια σου Ξανθή μου !!! καλά είσαι ?

κι εγω προς το ring sling , κλίνω....

εγω τις αποφευγω τις φωτο τελευταία ( ενω τις λατρευα ), μάγουλο , στηθος κ κοιλιά......

Διαφημίσεις

Οχι τωρα την εχει παει βολτα στις κουνιες....μου φαινεται το πηρε το μαθημα του....χαχαχαχαχα

ααααχχχχ.....μπράβο !!!!!

Σήμερα είμαι ανέλπιστα καλά προς το παρόν....Ο μικρός μόλις έφαγε 2 πιάτα σπανακόριζο!!!!Πάρτε πάντως μάρσιπους αγκαλιάς δεν θα το μετανιώσετε.Αλλιώς δείτε και αυτό http://www.ecofamily.gr/index.php?target=categories&category_id=235 αν θέλετε να μοιάζει με τους κανονικούς.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοριτσάκια , θα σας αφήσω τωρα...πάμε στην μαμά ,να φάμε

Καλό μεσημέρι !!! Φιλιάααα ..............

Κοριτσακια σορρυ που εφυγα ετσι αλλα τσιριζε ο πασας μου...φαγαμε 60 γραμμαρια μαμισιο γαλατακι και μετα τζιτζακι (οχι οτι ρουφιξε πολυ...πιπιλα το εκανε...μου εσκασε κι ενα χαμογελο και φεταααααααααααααα!!!χαχαχαα)

αχ αυτο το χαμογελο για ρουφηγμα ειναι!!!πεθαινω κοριτσιαααααααααα!!!

επισης ο δικος μου πρεπει να ζηλευει λιγουλακι...μου ξεφευγουν κι εμενα κατι ατακες τυπου "εισαι η ζωη μου ολη...εσυ εισαι για μενα και κανενας αλλος" ε κι εγω θα ζηλευα χαχαχαχα!!!

τωρα κοιμαται (αν και δεν τον βλεπω για πολυ γιατι απτις 12:30 τρωει απο λιγο και κοιμαται καμια ωρα και μετα παλι μασα και μετα ξανα και ξανα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...