Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραάααβοοοο......

για να δουμε με τι θα γυρίσει σημερα.....που πηγε με τον θειο

Για να δουμε και εγω ανησυχω δεν χοραει αλλο παιχνιδι στο σπιτι στο τελος θα φυγουμε εμεις...............

Βλεπεις απο αυτο το σοι ειναι το πρωτο και μοναδικο κοριτσι και απο το δικο μου σοι το πρωτο απο ολα...οποτε καταλαβαινετε

Για να δουμε και εγω ανησυχω δεν χοραει αλλο παιχνιδι στο σπιτι στο τελος θα φυγουμε εμεις...............

Βλεπεις απο αυτο το σοι ειναι το πρωτο και μοναδικο κοριτσι και απο το δικο μου σοι το πρωτο απο ολα...οποτε καταλαβαινετε

ααα....μάλιστα !!!! οπότε όλοι στα πόδια της Εβελίνας !!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Λοιπόν , λεω να παρω ενα ring sling

εσείς τι λέτε ?

Να σου πω εμενα μου αρεσουν και αυτοι οι μαρσιποι και τον γυροφερνω να τον παρω γιατι αυτον που ειχα στην Εβελινα δεν με βολεψε καθολου

http://www.babywearing.gr/Slings/mei%20tai.htm

Διαφημίσεις

Να σου πω εμενα μου αρεσουν και αυτοι οι μαρσιποι και τον γυροφερνω να τον παρω γιατι αυτον που ειχα στην Εβελινα δεν με βολεψε καθολου

http://www.babywearing.gr/Slings/mei%20tai.htm

κι εγω δεν ξερω ποιο θα ειναι πιο βολικο ...το ring sling ή to mei tai ?

εννοείς τον κλασσικό μάρσιπο , οτι δεν σε βολεψε ? εμενα δεν μου αρεσει οπως τα βλεπω να κρεμονται

Απο το ιδιο μαγαζακι κοιταζουμε...

ναι βρε , το ξερω ...αλλά υπαρχουν 2-3 ειδη και δεν ξερω ποιο ειναι πιο κατάλληλο

βρε βρε ολος ο καλος ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε αγαπιτσες μου?

αστεριακο μου, τελεια τα νεα σας...σε σκεφτομουνα πολυ και αν δεν εμπαινες σημερα θα σε επερνα τηλ...ολα σουπερ με τα διδυμακια μας!!!μπραβο αγαπη μου...εσυ συνεχιζεις την ξεκουραση..λιωσε ομως ετσι???????????

μανουτιτακι μου να την χαιρεσαι την κοπελαρα σου κουκλα μου, να ειναι παντα υγειεις , καλοτυχη, ευτυχισμενη και να εχει καλη προοδο!!να την καμαρωνεται σαν τα ψηλα βουνα και να της δωσεις ενα τεραστιο φιλι απο μενα!!!

τι νεα τσουπρες μου?βαζετε φωτο στο προφιλ ε?

κατσε να βαλω κι εγω μια εγκυος χαχχαχα

και μια απτον γαμο μου να καμαρωσετε την ομορφαδα μου!!!χαχαχαχα

αλλες δεν εχω...στο μελλον!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

κι εγω δεν ξερω ποιο θα ειναι πιο βολικο ...το ring sling ή to mei tai ?

εννοείς τον κλασσικό μάρσιπο , οτι δεν σε βολεψε ? εμενα δεν μου αρεσει οπως τα βλεπω να κρεμονται

Ναι τοτε δεν υπηρχαν οι αλλοι ο κλασικος δεν με βολεψε καθολου και ποναγε η πλατη μου και επρεπε να εχω και καποιον να με βοηθαει για να τον βαλω...

Εμενα μου ειπε ο αντρας μου το ring sling δεν το φοραει ενω το μει ται του αρεσε το εχω και αυτο υποψην γιατι στην αρχη της καισαρικης δεν μπορεις να κουβαλας το μωρο πολυ ωρα θα πρεπει να το παιρνει και καποιος αλλος

Ναι τοτε δεν υπηρχαν οι αλλοι ο κλασικος δεν με βολεψε καθολου και ποναγε η πλατη μου και επρεπε να εχω και καποιον να με βοηθαει για να τον βαλω...

Εμενα μου ειπε ο αντρας μου το ring sling δεν το φοραει ενω το μει ται του αρεσε το εχω και αυτο υποψην γιατι στην αρχη της καισαρικης δεν μπορεις να κουβαλας το μωρο πολυ ωρα θα πρεπει να το παιρνει και καποιος αλλος

ο δικός μου , λεει θα το φοράει.....εχει να φαει καζούρα.....γιατι εχει πολλές φορες ένα υφος μπλαζε....λες πω πω ....βαρύς κι ασήκωτος είναι αυτός ...αλλά καμία σχέση....ε και για τον γιο του , νομίζω θα γινει αλοιφή...χαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...