Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κορίτσια, κομπλέ και από αιματολόγο...Οι εξέτάσεις μου δεν μαρτυρούν την αναγκαιότητα κάποιας αγωγής. Τίποτα να μην κάνω μου είπε ο αιματολόγος...Άρα περιμένω να περάσει η εβδομάδα να πάω στο γυναικολόγο μου. Το στομάχι μου είναι μια χαρά και αρχίζουν οι σπαστικές σκέψεις. Μήπως θα έπρεπε να έχω αναγούλες. Αχ με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες. Αλλά δεν ξεκινάνε από την 6η εβδομάδα και μετά; Τέλος πάντων, μπορεί να μην έχω και τίποτα σε αυτή την εγκυμοσύνη, που ξερς?

Σας φιλώ όλες.

Εισαι εγκυουλα τελικα?????ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολα θα πανε παρα πολυ καλα αννιω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγειεστατο μωρακι σου ευχομαι!!!!!!!

και μενα με ειχαν πιασει αυτα τα κουλα γιατι δεν εχω τιποτα σχεδον,αλλα ευτυχως παμε καλα.Να φανταστεις το στηθος δεν εχει παρει ειδηση απο την ολη καταστακη,απορω αν θα καταφερω να θηλασω αλλα ο γιατρος επιμενει οτι ολα ειναι καλα.

τελικα βλεπω οτι δεν εχουν ολες αναγουλες και εμετους.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συμπεθερα μου τα σπυρακια αυτα ειναι απολυτως φυσιολογικα να τον καθαριζεις με γαζα χαμομιλακι αλλα και λιγο απο το γαλα σου...κανει δουλεια...σχεδον ολα τα μωρακια τα βγαζουν αυτα τα σπυθουρακια.....

Η μπεμπα αν μοιασει στην μαμα της θα ειναι τερας υπομονης....

τα δικα μου νεα:χθες ειδαμε παλι τα ζουζουνια μας.Πηγαμε στο ιατρειο πρωτο ραντεβου ,ο γιατρος δεν ειχε ερθει ακομα.Μπαινει μεσα με βλεπει και λεει:α!ηρθες παλι!!!

λεω σιγα που δε θα ερχομουνα!!!!

λοιπον το ενα ειναι 3 εκ και το αλλο 3,1 εκ.

το μικρο μας μαλλον κοιμοταν γιατι ηταν πολυ ησυχο,δεν πολυκουνιοταν και ειχε 160 παλμους.Ομως εχει και μια πολυ μικρη αποκολληση(εξου και το λιγο αιμα που ειχα δει)στην ακρη του πλακουντα.Ξεκουραση ειπε ο γιατρουλης και ολα θα ειναι καλα,συμβαινει συχνα!

το αλλο(το μεγαλο) μας τρελανε!!!!!κουνουσε χερακια,ποδαρακια,ανεβοκατεβαινε!!!!!!!παιδια τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εκει που κοιτουσα ησυχη την οθονη αρχισα να μιλαω στο παιδι μου!!μεχρι και τα δαχτυλακια στα χερακια μας ειδαμε!!!!!

ρε παιδια εχουμε μεχρι και δαχτυλακια!!!!

ο γιατρος γελουσε,μαλλον πρεπει να ειμαι η πιο χαζομαμα που εχει δει τον τελευταιο καιρο!!!!

τωρα θα παμε παλι για την αυχενικη στις 9/2.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

βρε αννα μου κανω και τιποτε αλλο?

χθες του λεω:τι δεν κανω καλα και βλεπω αιμα??κοιμαμαι μεχρι τις 11 ,μενω ξαπλα μεχρι τη μια,σηκωνομαι τρωω και παω δουλεια ,που καθομαι σε μια καρεκλα(δεν κουραζομαι) και το βραδυ παλι ξαπλα!!

μου ειπε οτι πραγματι δε μπορω να κανω κατι αλλο,μονο να εξεκουραζομαι συνεχεια.

ελπιζω να περασει.

tJd1p3.png

απο βιταμινες παιρνω φυλλικο και σιδηρο αλλα παιρνω και προγεστερονη απο την πρωτη μερα της εμβρυομεταφορας και θα την παιρνω τουλαχιστον 2 βδομαδες ακομη.6 χαπια ουτρογκεσταν την μερα.

tJd1p3.png

Μια χαρα αφου παιρνεις και την προγεστερονη παντως για την αποκολληση μην φοβασαι και εγω ειχα στην αρχη και ολα πηγαν μια χαρα!!!Μονο που εμενα ο οργανισμος μου δεν απεβαλε το αιμα και εχει φτοιαξει ενα σακουλακι εξω απο τον πλακουντα και ειναι εκει και μπορει ανα πασα ωρα να σπασει και να δω αιμα....Σχεδον ολες οι γυναικες εχουν μικρες αποκολλησεις

Διαφημίσεις

ναι αυτο μου ειπε,αλλα ειμαι πρωταρα εγω και φοβαμαι περισσοτερο απο οσο πρεπει.

παω για ξαπλα παλι αννουλα μου ,θα τα πουμε.

καληνυχτα και φιλακια πολλα!!!!

tJd1p3.png

σημερα μπηκαμε επισημος στον μηνα μας

σαββατο παω για καρδιοτοκογραφο κ θα κανω ενεσουλες για τα πνευμονακια μας δευτερα θα με ξαναδει κοβω σιγα σιγα τα φαρμακα κ 15 φλεβαρη προγραματησαμε καισαρικη!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...