Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερα κορτσουδια!!!συμπεθερα μαι χαρα το σπορι???ο γαμπρος μου?αννουλι το εβελινακι?τζενη μου...εγω ειχα πολυ πονο οταν ςεπιασα τη μικρη!πονους περιοδου!αννιω συγχαρητηρια και λαιβ

καλημερα κισσακι.τακτοποιηθηκες?η μικρουλα σου τι κανει?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κισσακι τους ειχες απο την ωορηξια κ μετα οταν αρχισες να εχεις καθυστερηση?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

συμπεθερα μαι χαρα η μικρη!!!!εχει μια δωματιαρα τεραστια!!!θελει παρεα,αν και τη μαθαινω να ειναι και μονη της αρκετη ωρα!μια χαρα το πουλακι μου...πρεπει να ξαναρχισω δουλεια δειλα δειλα....καποοιες ωρες καποιες μερες...θα δω πως θα γινει!σκαει χαμογελα καιμε παρακολουθει....τζενη ειχ ατη μερα ωορρηξιας αλλα πρωτη φορα τοσο εντονους μιλαμε για πονους περιοδου ημικρανιες κλαμα χωρις λογο...μονο εκεινη τη μερα,πηγε να μου τη σκασει αλλα τον βιασα στη 1 τ αξημερωματα και μετα με βιασε στηις 7 το πρωι αυτος....μια παο αυτες τις φορες ηταν η τυχερη,παντως η μικρη πιαστηκε 11 φεβρουαριου σε κρεβατι ικεα!αχαχαχαχαχαχ! για τον ικτερο μην αγχωνεσαι κολλανε το ενα με το αλλο στο νοσοκομειο,ελπιζω να μη χρειαστει λαμπες και απλα να το εχετε διπλα στο παραθυρο να το βλεπει φως!περαστικα και πες μας οκ?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

συμπεθερα μαι χαρα η μικρη!!!!εχει μια δωματιαρα τεραστια!!!θελει παρεα,αν και τη μαθαινω να ειναι και μονη της αρκετη ωρα!μια χαρα το πουλακι μου...πρεπει να ξαναρχισω δουλεια δειλα δειλα....καποοιες ωρες καποιες μερες...θα δω πως θα γινει!σκαει χαμογελα καιμε παρακολουθει....τζενη ειχ ατη μερα ωορρηξιας αλλα πρωτη φορα τοσο εντονους μιλαμε για πονους περιοδου ημικρανιες κλαμα χωρις λογο...μονο εκεινη τη μερα,πηγε να μου τη σκασει αλλα τον βιασα στη 1 τ αξημερωματα και μετα με βιασε στηις 7 το πρωι αυτος....μια παο αυτες τις φορες ηταν η τυχερη,παντως η μικρη πιαστηκε 11 φεβρουαριου σε κρεβατι ικεα!αχαχαχαχαχαχ! για τον ικτερο μην αγχωνεσαι κολλανε το ενα με το αλλο στο νοσοκομειο,ελπιζω να μη χρειαστει λαμπες και απλα να το εχετε διπλα στο παραθυρο να το βλεπει φως!περαστικα και πες μας οκ?

ελα ρε..τοσο πολυ?εμενα με επιασε αυτο το σαβατο το απογευμα πριν παω στη μικρη στο νοσ.μιλαμε πεθανα.λες να ηταν η τυχερη μου μερα?θα δειξει.ληξη συναγερμου. ομικρος γυρναει σπιτι ειναι μια χαρα.ικτερο 13.οταν εφυγε απο το νοσ.ειχε 14.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βρε Κίσα, ο ίκτερος δεν κολλάει!!!

Το μεγαλύτερο ποσοστό παιδιών κάνουν, η αιμοσφαιρίνη είναι συνήθως ψηλή, καταστρέφεται γρήγορα και δίνει μεγάλες ποσότητες χολερυθρίνης. Το συκώτι των νεογνών από την άλλη δεν έχει ωριμάσει ακόμα και δεν μπορεί να αποβάλλει μεγάλες ποσότητες χολερυθρίνης. Όπως μου το είχε εξηγήσει πολύ απλά η γιατρός μου, το έμβρυο θρέφεται από το αίμα της μητέρας, μόλις γεννηθεί προσπαθεί να "φτιάξει" το δικό του αίμα κτλ. Και τα δύο παιδιά μου έκαναν ίκτερο, ο μαλλιάς μάλιστα υψηλό αλλά ήταν φυσιολογικό μιας και η ομάδα αίματός μου δεν είχε συμβατότητα με την δική τους ομάδα αίματος (αυτό τουλάχιστον μου είπαν)...

Τζενάκι, τίποτα δεν είναι, δεν θέλει άμεση επαφή με ήλιο απλά να είναι σε φωτεινό χώρο (άσε που θα του κάνουν και φωτοθεραπεία στο μαιευτήριο) και να τρώει καλά. Όσο περισσότερο βάρος παίρνει, τόσο γρηγορότερα θα φύγει...

ελενημου μου ειπαν οτι το ενα κολλει τοαλλο στο μαιευτηριο....!μπορειναμου ειπαν βλακειες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ελενημου μου ειπαν οτι το ενα κολλει τοαλλο στο μαιευτηριο....!μπορειναμου ειπαν βλακειες!

όχι μπορεί... Σου είπαν βλακείες... Είναι σαν να λες ότι οι κολικοί είναι κολλητικό!!!

καλησπερα στις ομορφες!

εμεις δεν προλαβαινουμε...συμπεθερα ο γαμπρος σου μας εχει παρει τον αερα απο τωρα...πολυ τσαουσης μας βγηκε...ελπιζω η μπεμπα να ειναι υπομονετικη γιατι δεν θα κανουμε χωριο χαχαχχαα

περαστικα σε οσες και οσους ταλαιπωρουνται με ιωσουλες γαστρεντεριτιδας...τουλαχιστον ειναι 24ωρη

πολλα φιλακια στο αγχωμενο εβελινακι μας

και σας φιλω γλυκα γλυκα γλυκα γλυκα!!!

για πειτε και καμια γνωμη..ο μπεμπης εβγαλε σπιθουρακια στο προσωπακι σαν ιδρωτσιλες...μεχρι τωρα με την συμβουλη της παιδιατρου του επλενα το φατσονι του με βαμβακακι και χαμομηλακι...λετε να εκανε καμια αλλεργιουλα απτο βαμβακι...ο μπαμπας μας πηγε να παρει γαζουλες και βλεπουμε πως θα εξεληχθει...ελπιζω να ηταν ως εδω...

και δεν κοιμομαστε..ευτυχως κολικους δεν εχουμε (φτου κακα...ξου ξου στα ορη σταγρια βουνα) αλλα μας εχει περα δωθε...χαλαλι του αλλα δεν ξεκουραζεται κι αυτος γμτ...3 ωρες ξυπνιος...ημαρτον

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ανετάκι, η Μυρτώ είχε βγάλει σπυράκια στην φάτσα λίγο πριν γίνει ενός μήνα, λέγεται νεογνική ακμή. Κι εγώ αυτή την οδηγία είχα από την γιατρό, αποστειρωμένη γάζα και χαμομήλι για πλύσιμο. Την μία φούντωναν, την άλλη έσβηναν. Μόλις έγινε δύο μηνών έφυγαν, μου είχε πει όμως ότι θα μπορούσε να τα έχει μέχρι έξι μηνών...

κορίτσια, κομπλέ και από αιματολόγο...Οι εξέτάσεις μου δεν μαρτυρούν την αναγκαιότητα κάποιας αγωγής. Τίποτα να μην κάνω μου είπε ο αιματολόγος...Άρα περιμένω να περάσει η εβδομάδα να πάω στο γυναικολόγο μου. Το στομάχι μου είναι μια χαρά και αρχίζουν οι σπαστικές σκέψεις. Μήπως θα έπρεπε να έχω αναγούλες. Αχ με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες. Αλλά δεν ξεκινάνε από την 6η εβδομάδα και μετά; Τέλος πάντων, μπορεί να μην έχω και τίποτα σε αυτή την εγκυμοσύνη, που ξερς?

Σας φιλώ όλες.

mIdZp3.png

αννιω μου μπραβω...ειδες βρε..ολα καλα.μην μπαινεις στο τρυπακι αυτο.η μικρη που γεννησε δεν ειχε ουτε αναγουλες ουτε ζαλαδες.σχεδον σε ολη την εγκυμοσυνη.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...