Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλά είμαι, μάλλον πέρασα μια 24ωρη γαστρεντερίτιδα χτες, είχα διπλωθεί απότους πόνους και δεν μπορούσα να φάω τιποτα. Σήμερα είμαι καλά. Οκ, όχι τέλεια αλλά καλά. Μάλλον μεταφέρουν διάφορα τα παιδιά από το σταθμό και τα τσιμπησα, τι να πω.

Εσύ? πες κανένα νεο.

εγω να σου πω την αληθεια μου ειμαι λιγο στεναχωρημενη.2 μερες στη σειρα που επρεπε να τα δωσουμε ολα...δεν καναμε τπτ.εχτες ειδα στο εσωρουχο βλενη ωορηξιας κ πηγα με μια χαρα στο σπιτι να....κ ειχε παει οδοντιατρο να βγαλει δοντι κ ηταν μες τα μαυρα πανια ..πονουσε.κ δεν καναμε τπτ.σημερα βγαζω υγρα πηχτα σαν κρεμα που παει να πει οτι οι μερες τελειωσανε.οποτε....μαλλον κ αυτο το μηνα δεν καναμε τπτ.διαβασα οτι για να επιβιωσει το σπερμα πρεπει να εισαι σε ωορηξια.τα κρεμωδη υγρα το σκοτωνουνε.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

24ωρη γαστρεντεριτιδα περασα κ εγω πριν μια εβδομαδα.η νυφη μου 5 μερες εδωσε λογο στο θεο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω να σου πω την αληθεια μου ειμαι λιγο στεναχωρημενη.2 μερες στη σειρα που επρεπε να τα δωσουμε ολα...δεν καναμε τπτ.εχτες ειδα στο εσωρουχο βλενη ωορηξιας κ πηγα με μια χαρα στο σπιτι να....κ ειχε παει οδοντιατρο να βγαλει δοντι κ ηταν μες τα μαυρα πανια ..πονουσε.κ δεν καναμε τπτ.σημερα βγαζω υγρα πηχτα σαν κρεμα που παει να πει οτι οι μερες τελειωσανε.οποτε....μαλλον κ αυτο το μηνα δεν καναμε τπτ.διαβασα οτι για να επιβιωσει το σπερμα πρεπει να εισαι σε ωορηξια.τα κρεμωδη υγρα το σκοτωνουνε.

πότε περιμένεις? ποτέ δεν ξέρεις

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

ρε σεις εμενα με επιασε στο κολοκοτρωνιτσι.αφηστε τα τους εχ...α ολους .θα με θυμουνται για μια ζωη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα κοριτσακια!!

Αχ μην μιλατε για γαστραντεριτιδα με πηρε ο αντρας μου ειναι στον δρομο και ειναι χαλια....

μαρη τι του εβαλες στο φαι?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ Τζενη εδω που τα λεμε καλα να παθει γιατι δεν εφαγε απο το δικο μου φαγητο πηγε και πηρε βρομικο να φαει......Το θεμα ειναι πως ειναι στο δρομο........καταλαβαινεις

Εχω κατι νευρα........ξεχασε ο κουνιαδος μου το παιδι στο σχολειο και με πηρε η δασκαλα και κλαιει η κακομοιρα.....μου εχει παρει και το αυτοκινητο θα γινει της ποπης.........γκρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Αχ Τζενη εδω που τα λεμε καλα να παθει γιατι δεν εφαγε απο το δικο μου φαγητο πηγε και πηρε βρομικο να φαει......Το θεμα ειναι πως ειναι στο δρομο........καταλαβαινεις

ωχ..ωχ ωχ..μει ντει μει ντει ....κ συ δεν του πες...αμολατα να γλυτωσεις ....χιχιχι..ελα μωρε αυριο θα ειναι μια χαρα.αν παει σε ενα φαρμακειο υπαρχουν κατι χαπια για τη διαρροια.εμενα μου τα εδωσε η κουμπαρα μου κ ημουν μια χαρα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εχω κατι νευρα........ξεχασε ο κουνιαδος μου το παιδι στο σχολειο και με πηρε η δασκαλα και κλαιει η κακομοιρα.....μου εχει παρει και το αυτοκινητο θα γινει της ποπης.........γκρρρρρρρρρρρρρρ

παρτον τηλ κ μπινελικωσε τον να μαθει.κ πες του να τσακιστει να παει να παρει το παιδι.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ωχ..ωχ ωχ..μει ντει μει ντει ....κ συ δεν του πες...αμολατα να γλυτωσεις ....χιχιχι..ελα μωρε αυριο θα ειναι μια χαρα.αν παει σε ενα φαρμακειο υπαρχουν κατι χαπια για τη διαρροια.εμενα μου τα εδωσε η κουμπαρα μου κ ημουν μια χαρα.

Και πως τα ζητανε στα Τουρκικα οεο????

Για τα ταξιδια του εχω φαρμακειο αλλα μου λεει ελα τωρα θα το παιρνω μαζι λες και ειμαι μικρο παιδι....οποτε κακο του κεφαλιου του

Να σκοτώσουμε τον κουνιάδο της Άννας τώρα τι λέτε;Ωχ το καημένο το Εβελινάκι...

με μεγαλη χαρα...εχω κ εγω οχι κουνιαδο αλλα αδελφο που ειναι ετσι..αχρηστοι παιδι μου..αχρηστοι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...