Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

koufetaki τι καταπληκτικες φωτο ειναι αυτες που τις βρισκεις?εισαι μαγκαιβερακι χα χα χα

του ντερνετι μαγκαιβερ χαχα

Αμ κουφετο μου καλυτερα να μασας παρα να μιλας.....Αλλα δεν πειραζει ετσι να μην εχουν τιποτα δεδομενο...

ετσι αλλα δεν αξιζει γτ εγω ειμαι εδω ακι τραβω ζηλιες που δεν παραδεχοντια χωρις λογο.παω να δωσω γαλα τον μικρο γτ κουτουλαει δεν κοιμηθηκε το μεσσημερι και επανερχομαι ησυχη

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε μπέιμπ!!! Πολλά μπράβο, όλα σούπερ θα πάνε! Με το καλό κοριτσάκι μου!!!

ελενη συγνωμη για το μπερδεμα τωρα ηρθα απο δουλεια καταλαβαινεις.τι κανεις εσυ?

RPVCp3.png?gonw6PAb

geni τι κανεις?

καλα ειμαι φαιη μου εδω..βαριεμαι εχω ενα νεροχυτη αστα να πανε κ ολο λεω σε 5 σηκωνομαι κ ολο στον καναπε ειμαι..τεμπελα παιδι μου πρεπει να το παραδεχτω......εσυ τι κανεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννιω συγχαρητηρια με το καλο ευχομαι.κοριτσια εγω πηζω στη δουλεια μολις ηρθα σπιτι και ειπα λιγο να σας επισκεφθω για καφε,η παρεα σας ειναι απεκτη να ειστε καλα.

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Τζενη ελα να πλυνεις και τα δικα μου καλε....δεν εχω κανει τιποτα σημερα...τωρα που λειπει ο καλος μου δεν μπορει να δει τι ακαματρα πηρε...χαχαχαχαχα[/quote

επειδη ο δικος μου θα ερθει σε λιγο κ μπορει να δει τι ακαματρα πηρε σηκωνομαι δεν με περνει αλλο....τα λεμεεεεεε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να σας κανω να γελασετε,ακουω πιατα και τρεχω το σαββατο ειχα τραπεζι φιλους για την γιορτη του συζυγου μου απο τις 9:00 το πρωι μεχρι τις 21:00το βραδυ μαγειρευα και επλενα παραλληλα πιατα συν τα πιατα την κυριακη απο το τραπεζι τετοια κουραση τι να σας πω λες και πηγαινα γυμναστηριο μια εβδομαδα τα πεξα,γι αυτο και δεν μπηκα καθολου σββατοκυριακο την υπολοιπη κυριακη την εβγαλα ξαπλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...