Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Μιλας κιολας..........εμενα εφυγε ταξιδι και πηρε και μια κατσαρολα φαι μαζι του και δεν μας αφησε τιποτα......καθομουν στις 2 και εφτοιαχνα δευτερο φαγητο

ναι , το διάβασα:P

ωχ θελει το λαπι τοπι τωρα.....μα τι απαιτητικός....αντε λεει δεν θα πας για μπανιο ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

χαχαχααχχααχαχαχ χαρισμα σου βρε εχω και αυτονgeorge_clooney-yacht.jpgγτ οσο μεγαλωνει η γυναικα θελει ποιοτητα και οχι ποσοτητα αχαχαχαχαχχαα

921477wc2fyvv2y2.gif

χαχαχααχχααχαχαχ χαρισμα σου βρε εχω και αυτονgeorge_clooney-yacht.jpgγτ οσο μεγαλωνει η γυναικα θελει ποιοτητα και οχι ποσοτητα αχαχαχαχαχχαα

συγνωμη......που βρηκες τη φωτο του αντρα μου?:tongue:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κορίτσια, είναι θετική 1100 μονάδες. Περίμενα περίοδο στις 20. Για τα δικά μου δεδομένα είναι καλά. Εγώ έχω το μαύρο χάλι μου με αναγούλες και τα ρέστα. Δεν μπορώ να φάω τίποτα, πράγμα το οποίο ειναι μεν ευχάριστο αλλά εκνευριστικό. Με συγκινεί πολύ που με σκέφτεστε και που μου κάνετε παρέα όλον αυτό τον καιρό. Θα πάρω το γιατρό μου αργότερα και θα σας πω. Λογικά θα πάω την επόμενη εβδομάδα. Σας φιλώ όλες.

Μπράβο βρε μπέιμπ!!! Πολλά μπράβο, όλα σούπερ θα πάνε! Με το καλό κοριτσάκι μου!!!

Διαφημίσεις

Μπα αυτος μου πεφτει λιγο μεγαλος.....................Εσυ ομως μην εχεις παραπονο τις κατακτησεις σου τις εχεις......

εεεεεεεεε!!!!σωπα καλε μας ακουνε χαχαχααχαχα ασε και εχω βρει τον μπελα μου με τον συζηξ τι ηθελα και του το πα!!!μεχρι και η μανα μου μου το ειπε καποια πραγματα δεν λεγονται κοριτσακι μου....εγω εκει στοκος!!!

συγνωμη......που βρηκες τη φωτο του αντρα μου?:tongue:

τωρα θα σκισουμε τις ποδιες μας ομως!!!!!

Οι πεινασμενες καρβελια ονειρευοντε.....

και μετα αναρωτιομαστε γτ εχουμε μεγαλη περιφερια γτ αγαπη μου οχι μονο τα ονειρευομαστε αλλα τα τρωμε κιολαςαχαχαχαχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Οι πεινασμενες καρβελια ονειρευοντε.....

τα ονειρα δεν τα πληρωνεις...γιαυτο μπορεις να κανεις οσα θελεις..........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...