Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κουφετο ουτε εκει θα σε αφησουμε σε ησυχια οπως βλεπεις θα ερθουμε μαζι σου!!!!!χαχαχαχα

ωραια θα μαστε πολλες γοργονες και θα καπνιζουμε φυκια θα πινουμε χοσε και θα ψαχνουμε τον βασιλια αλεξανδροgorgona.jpgκιττυ κοριτσι μου θα πουντιασεις βαλε κατι πανω σου αχαχααχαχαχαχα

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατι κοπελα μου το εχω ζησει και ξερω πως ειναι και δεν με χαλαει να περασει οσο πιο αργα γινεται ο καιρος....Εκτως αν αυτη την φορα ειναι ολα διαφορετικα που θα παω με ραντεβου γιατι την πρωτη μου γεννα ουτε στον εχθρο μου.....

μμμμ.....εγω παλι στον κόσμο μου......αφού θα παω με ραντεβού για την ωρα δεν το σκεφτομαι

αλλά , νομίζω οτι τις τελευταίες μερες θα κλαίω ασταμάτητα.....να ..οτι τωρα θα είμαστε τρεις κλπ κλπ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ ρε κουφετο μας ταξιδεψες!!!!Να ερθει το καλοκαιρακι να εχει ξεπεταχτει και η μικρη και βουρ βολτουλες!!!!

αχ!εμεν με εχει πιασει το αντιχειμωνιατικο μου βαρεθηκα το κρυο και εχουμε πολυ ακομη μαμοτο

921477wc2fyvv2y2.gif

ωραια θα μαστε πολλες γοργονες και θα καπνιζουμε φυκια θα πινουμε χοσε και θα ψαχνουμε τον βασιλια αλεξανδροgorgona.jpgκιττυ κοριτσι μου θα πουντιασεις βαλε κατι πανω σου αχαχααχαχαχαχα

μα πότε σου έστειλα φωτο μου ? χαχαχαχαχαχχαχαχ

Αχ ρε κουφετο μας ταξιδεψες!!!!Να ερθει το καλοκαιρακι να εχει ξεπεταχτει και η μικρη και βουρ βολτουλες!!!!

Ειμαι πολυ λογικη παντως ετσι???Απο την μια λεω να μην περασει ο καιρος και απο την αλλη ποτε θα ερθει το καλοκαιρι.........Σκεψου οταν πιω και το χουεβο τι εχει να γινει.......χαχαχαχα

Εγω ειμαι μελαχρινη γοργονα....

Διαφημίσεις

Μια χαρα!!Η κοιλια σε τρωει γιατι μεγαλωνει!!!Βαλε λιγο λαδακι μια σταλια μην γινεις λαδομενος ποντικος και τρηψε την μεχρι να το απορροφησει ειναι πολυ καλο

αυτό κάνω ....μάλλον βάζω άλλον να μου το κάνει.....:tongue::tongue:

εεε....ας κάνει κι αυτός κατι

ααα...κατσε τωρα που το θυμήθηκα , να του πω να κανει κι ενα σφουγγαρισμα

αχ!εμεν με εχει πιασει το αντιχειμωνιατικο μου βαρεθηκα το κρυο και εχουμε πολυ ακομη μαμοτο

Αυριο θα εχει πολυ κρυοοοοοοοοοοοοο εδω δειχνει 5 βαθμους....μπρρρρρρρ και ελεγα να βγω εξω για δουλειες.....

Κιττυ ποσα παιρνει την ωρα το παιδι?????

χαχαχαχχαχα.......μόνο να τρωει θέλει.....αλλά τρωει πολύ , έτσι ?

εφτιαξε κ φακες :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Αυριο θα εχει πολυ κρυοοοοοοοοοοοοο εδω δειχνει 5 βαθμους....μπρρρρρρρ και ελεγα να βγω εξω για δουλειες.....

ουφ....και πρεπει να παω μαγαζι το πρωι

καλά σημερα το πρωι , ειχε ραντεβου στην οδοντιατρο για το δοντι που εσπασε. εγω νυσταζα , μου λεει παω να σηκωσω τα ρολα και πηγαινε λιγο αργοτερα

εε....πηγα στις 11 που ειχε ηδη γυρισει απο την οδοντιατρο.....νυσταζω λεμεεεε

χαχαχαχχαχα.......μόνο να τρωει θέλει.....αλλά τρωει πολύ , έτσι ?

εφτιαξε κ φακες :rolleyes::rolleyes:

Μιλας κιολας..........εμενα εφυγε ταξιδι και πηρε και μια κατσαρολα φαι μαζι του και δεν μας αφησε τιποτα......καθομουν στις 2 και εφτοιαχνα δευτερο φαγητο

εσυ τωρα ειδες τουλοτη περιφερια στην περιφερια της ξαπλωτης γοργονας....καλα.πιασε μια χοσε εδω να σε στρωσουμε την περιφερια να δεις εσυ.χααχαχαχαχαα

Θελω μαλλαξεις εγω αγαπη μου για να στρωσω...;););)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...