Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Α ρε κουφετο....χαχαχαχα σε ξεπουπουλιασανε κοριτσι μου????

πεπουλο σου λεω δεν αφησανε και με ψησανε κιολας ομως πριν με φανε ζητησα να κλειδωθει το θεμα ουφ!!!!!!θα παρω τα μπογαλακια μου και σε αλληnavagio.jpg

να μου ριχνετε παρακαλω τσιγαρα και χοσε χουερβο φαγητα δεν χρειαζομαι θα ψαρευω

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρέ εχουμε , αλλά ξερεις πόσο λίγος μου φαίνεται ?

2 μήνες κ κάτι ? Τον Απρίλιο δεν τον μετράω ...........

Εσυ μην τον μετρας εγω εχω ολο τον απριλη οποτε τον μετραω......αχ δεν θελω...να γεννησω καταλαβαινετε?????

75γρ με ποσες μετρησεις?

νομίζω , μια νηστική και 2 μετα......

με τρωει η κοιλιά μου και ο μπεμπης στριφογυρίζει όλη μερα:tongue::tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Εσυ μην τον μετρας εγω εχω ολο τον απριλη οποτε τον μετραω......αχ δεν θελω...να γεννησω καταλαβαινετε?????

εμ , τι να μετρήσω ? 5, 10 μερες κι αν θα είναι τοσες........

γιατί καλέ δεν θελεις ?

εγω ηδη σκεφτομαι , πως θα ειναι και λεω μακάρι να είναι κάπως εύκολα τα πράγματα γιατί συντομα θα πρεπει να πηγαινω μαγαζί

περιμένω να έρθει ο καιρός , να πηγαίνουμε βόλτες με το καρότσι μας:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

με τρωει η κοιλιά μου και ο μπεμπης στριφογυρίζει όλη μερα:tongue::tongue::tongue:

βαλε γαπακτοαμ μαλλον τραβαει το δερμα γτ μεγαλωνει η κιλιτσα.οσο για τον μπεμπη νανουρισετον πεστου νανουρισματα εκτος και αν ειναι σαν την κορη μου που με ac/dc κοιμοντανε

921477wc2fyvv2y2.gif

Τι παραλια θεε μου!!!!Τσιγαρα ΠΟΤΕ εγω δεν σε ποτιζω δηλητηριαααααααααααααα........χαχαχαχαχαχαχα

Ζάκυνθος είναι ? αααα............μια τετοια θελω να βουλιάξω στην άμμο

Μια χαρα!!Η κοιλια σε τρωει γιατι μεγαλωνει!!!Βαλε λιγο λαδακι μια σταλια μην γινεις λαδομενος ποντικος και τρηψε την μεχρι να το απορροφησει ειναι πολυ καλο

Τι παραλια θεε μου!!!!Τσιγαρα ΠΟΤΕ εγω δεν σε ποτιζω δηλητηριαααααααααααααα........χαχαχαχαχαχαχα

καλα θα καπνιζω μπανανοφλουδες χιχιχιχιχιχιχιχιχι μπρει να αποξηρενω τα φυκια και να τα κανω πιπα χαχαχαχαχααχαχαχααα

921477wc2fyvv2y2.gif

Ζάκυνθος είναι ? αααα............μια τετοια θελω να βουλιάξω στην άμμο

Κουφετο ουτε εκει θα σε αφησουμε σε ησυχια οπως βλεπεις θα ερθουμε μαζι σου!!!!!χαχαχαχα

Διαφημίσεις

βαλε γαπακτοαμ μαλλον τραβαει το δερμα γτ μεγαλωνει η κιλιτσα.οσο για τον μπεμπη νανουρισετον πεστου νανουρισματα εκτος και αν ειναι σαν την κορη μου που με ac/dc κοιμοντανε

βαζω καθε βράδυ , μετά το μπανιο. Καλά όταν παω για υπνο , γινεται χαμός, κι οταν ειμαι στο παλι , νιωθει κι ο αντρας μου τις κλωτσιές-μπουνιές στην πλάτη:tongue:

ααα....παραλίγο να μην καταλάβω τι είπες γιατί είμαι κι ολιγον ασχετη με την ξενη μουσική

εμ , τι να μετρήσω ? 5, 10 μερες κι αν θα είναι τοσες........

γιατί καλέ δεν θελεις ?

εγω ηδη σκεφτομαι , πως θα ειναι και λεω μακάρι να είναι κάπως εύκολα τα πράγματα γιατί συντομα θα πρεπει να πηγαινω μαγαζί

περιμένω να έρθει ο καιρός , να πηγαίνουμε βόλτες με το καρότσι μας:tongue::tongue:

Γιατι κοπελα μου το εχω ζησει και ξερω πως ειναι και δεν με χαλαει να περασει οσο πιο αργα γινεται ο καιρος....Εκτως αν αυτη την φορα ειναι ολα διαφορετικα που θα παω με ραντεβου γιατι την πρωτη μου γεννα ουτε στον εχθρο μου.....

Κουφετο ουτε εκει θα σε αφησουμε σε ησυχια οπως βλεπεις θα ερθουμε μαζι σου!!!!!χαχαχαχα

εννοείται.....χιχιχιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...