Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο μενα τσουπρες μπηκα για λιγο μιας και εχω ενα σωρο δουλειες... ΕΡΗ μου σου ευχομαι σημερα να πανε ολα καλα και να δεις μια υγιεστατη μπουμπου που δεν θα καθεται σε ησυχια παντως το τσαντισες το μικρο και σε ταραξε ε; ετσι ειναι σου λεει δεν με αφηνεις εσυ να ηρεμησω δεν σε αφηνω και γώ...

Καλημερα κουκλες,καλα μιλαμε δεν υπαρχετε........τι χανω καθε βραδυ:?

Ερη μου να ακουσεις τα καλυτερα γλυκεια μου σημερα,θα περιμενουμε νεα σου.

Τζενη να καλωσηρθες,να ζησετε κοπελα και συντομα με μωρακι,α και για να μην ξεχνιομαστε να χαιρεσαι και την αδερφουλα σου βρε,κι οτι θες εδω ειμαστε εμεις.

Γεωργια τι να πω καλα αφιερωσες παλι,σε διαβαζα πρωι-πρωι και μου εφτιαξες τη διαθεση.

Κουφετακι-κισα-μαριαθ (σορυ κοριτσια,αλλα μονο αυτες εχω γνωρισει τουλαχιστον προσωπικα)κι εγω νιωθω οτι σας ξερω χρονια.Νομιζω πως τελικα η Παρασκευη που βρεθηκαμε ηταν η καλυτερη μερα για μενα,γιατι ακομα κι οταν γυρισα σπιτι κι ειδα τα πρωτα δειγματα της ........... (ξερετε ποιας),ημουν τοσο χαρουμενη και τοσο γεματη,μετα τη μερα μου μαζι σας.Ενταξει δεν θα πω οτι δεν απογοητευτηκα λιγο,αλλα πιστεψτε με,ημουν τοσο καλα,που δεν θα το αφηνα να με χαλασει με τιποτα.

Κουφετακι μου η μικρη ξετρελαθηκε με το δωρο,με το ζορι την κρατησα να μη σε παρει απο τις 8 το πρωι:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Παπακι μου σιδερενια κοπελα μου,ευχομαι να ανοιξαν οι δρομοι για τα καλα,ετοιμασου τα καλυτερα ερχονται,καλα μια κουκλα εισαι,φτου-φτου.

Αστερια μου επισης,τι ομορφιες ειναι αυτες:P

Αννουλα μου δεν εχω λογια για τις μανες του καφε,θεεςςςς,να χαιρεσαι την οικογενεια σου.

Ερη μου κι εσυ επισης να τα χαιρεσαι τα κουκλακια σου.

Μινακι μου καλημερα καλα λεω πως ειμαι,ευτυχως σημερα δεν ποναω,εσυ τι κανεις,η μικρη καλα;

OPYIp3.png

vez3p2.png

κι εγω καλα λεω εχω ολα τα κλασικα δειγματα οτι θα αδιαθετησω αλλα δεν θα χαλαστω καθολου ομως ειμαι καλα και θα ειμαι καλα!!!! Η μικρη καλα πρωι πρωι με ζαλισε παλι μεχρι να την ετοιμασω και στο τελος αργησα και ενα τεταρτο να ερθω δουλεια

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα αντε να ησυχασεις να φτιαχτει ο η/υ να μπαινεις πιο συχνα παλι!!!!

Μανου μου εγω δεν προκειτε να ξαναχαλαστω τελος αν ερθει ηρθε αλλιως δεν θα σκασω τουλαχιστον εχω την ζουζουνα μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Μπραβο μινακι μου κι εγω αυτο αποφασισα να κανω απο'δω και στο εξης,απο τη στιγμη που εχω τη μπομπιρενια μου,δοξα το Θεο,να λεω.Απο εκει και περα οτι ειναι να γινει καλως καμωμενο.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μπραβο μινακι μου κι εγω αυτο αποφασισα να κανω απο'δω και στο εξης,απο τη στιγμη που εχω τη μπομπιρενια μου,δοξα το Θεο,να λεω.Απο εκει και περα οτι ειναι να γινει καλως καμωμενο.

ναι ρε συ μπαινω βλεπω κοριτσια που δεν εχουν και λεω μην τολμησεις να κλαφτεις εσυ εχεις την ζουζουνα σου μη σωση και ερθει αμα δεν θελει γιατι να χαλαμε την ηρεμια μας??? τα κοριτσακια μας μας χρειαζονται ηρεμες και χαρουμενες

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...