Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ετσι ηταν και η δικι αμου!!!!θα ειναι ησυχο παιδακι μετα

Αυτο πιστευω γιατι η Εβελινα ηταν πολυ ησυχη στην κοιλια αλλα εχρι να παει 3-4 χρονων δεν την ελεγες καθολου ησυχο παιδι......μονο στον υπνο ηταν ησυχη...χαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια, είναι θετική 1100 μονάδες. Περίμενα περίοδο στις 20. Για τα δικά μου δεδομένα είναι καλά. Εγώ έχω το μαύρο χάλι μου με αναγούλες και τα ρέστα. Δεν μπορώ να φάω τίποτα, πράγμα το οποίο ειναι μεν ευχάριστο αλλά εκνευριστικό. Με συγκινεί πολύ που με σκέφτεστε και που μου κάνετε παρέα όλον αυτό τον καιρό. Θα πάρω το γιατρό μου αργότερα και θα σας πω. Λογικά θα πάω την επόμενη εβδομάδα. Σας φιλώ όλες.

mIdZp3.png

Αννιω μου ουτε που προλαβα να βγω...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

Ολα να πανε καλα και να κρατας το μυαλο σου καθαρο.....Να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κουκλα μου!!!Τι υπεροχο νουμερο χοριακης!?

Διαφημίσεις

μπραβο αννιω μου συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα αυτη τη φορα!μη φοβασαι τιποτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κορίτσια, είναι θετική 1100 μονάδες. Περίμενα περίοδο στις 20. Για τα δικά μου δεδομένα είναι καλά. Εγώ έχω το μαύρο χάλι μου με αναγούλες και τα ρέστα. Δεν μπορώ να φάω τίποτα, πράγμα το οποίο ειναι μεν ευχάριστο αλλά εκνευριστικό. Με συγκινεί πολύ που με σκέφτεστε και που μου κάνετε παρέα όλον αυτό τον καιρό. Θα πάρω το γιατρό μου αργότερα και θα σας πω. Λογικά θα πάω την επόμενη εβδομάδα. Σας φιλώ όλες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΑ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μπραβω κοπελαρα μου πολυ χαρηκα.οσο για τις αναγουλες δεν πειραζει χαλαλι:P

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οιθ,αναγουλες ειναισουπερ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε!ειναι η αμυνα του οργανισμου στις ορμονες που ανεβοκατεβαινουν προκειμενου να προστατευσουν το εμβρυο!ολα σουπερ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μπράβο αννιώ μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις....Όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου θα δεις....

Κορίτσια εγώ στο ίδιο χάλι μερικές ώρες είμαι καλά αλλά όλες τις υπόλοιπες χάλια, πολύ ζόρικο μας βγήκε αυτό το σπορίδιο.Ας είναι τουλάχιστον για καλό.

Τζένη μη μασάς μπορεί ήδη να έπιασες την μέρα.Να σε πω τα πονάκια κάτω χαμηλά αριστερά ή δεξιά τα έχεις ή άφαντα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

αννιωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!συγχαρητηρια κοριτσαρα μουυυυυυυυυυ!!!

με το καλο το μπεμπακι κουκλα και οχι αγχος ετσι???

ολα θα πανε πριμα!!!!!!!!!!!!!!!αυτο το σπορακι ηρθε και θα το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου γερο και δυνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να εχεις μια καταπληκτικη και ηρεμη εγκυμοσυνη κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι εμεις ειμαστε εδω...κοντα σου!!!!!!!!!!!!!!!

το φουξ το ειδατε ετσιιιιιιιιιι???χιχιχι

ξανθουλι μου πως εισαι καμαρι μου?

ο σωτηρακης καλα?το μπεμπε?τελικα αυχενικη για ποτε εκλεισες?

αχ το στομαχακι μου γουργουριζει...τωρα καταλαβαινω τον αντρακο μου οταν χαλαει τον κοσμο για γαλατακι χιχιχι!

παω να κανω μαμ!!!

σας φιλω ολες σιροπιαστα!!μουατς

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μπραβο αννιω μου με τις μλκιες που εμπλεξα στο αλλο φορουμ δεν εβλεπα τα νεα σας αντε απο κει.μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

τα διάβασα κι έμεινα κάγκελο..............

άλλα άντι άλλων λέμε....ξερω απο που ξεκινησε το θέμα , αλλά απορώ που έφτασε

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...