Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε τζενη δεν ελπιζω πια.....εχω μπει σε μια φαση που δε με νοιαζει τιποτα....κανενα νεο απο την αννιω,δεν ειχαμε;

το θεμα ειναι να μην σταματησεις τις προσπαθειες..απο την αννιω ακομα τπτ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σορυ που χαθηκα χωρις να χαιρετησω αλλα ηρθε ο αντρας μου να του φτοιαξω βαλιτσα να φυγει...αχ αυτα τα ξαφνικα μου σπανε τα νευρα......Ας ειναι καλα ομως και να εχει καλο ταξιδι!!Παει Κων/πολη ο τυχερακιας!!!!

Μανου μου περαστικα στην μικρουλα σου!!!

Κορες θα μαγειρευω αλλα θα ειμαι εδω κιολας

Σορυ που χαθηκα χωρις να χαιρετησω αλλα ηρθε ο αντρας μου να του φτοιαξω βαλιτσα να φυγει...αχ αυτα τα ξαφνικα μου σπανε τα νευρα......Ας ειναι καλα ομως και να εχει καλο ταξιδι!!Παει Κων/πολη ο τυχερακιας!!!!

Μανου μου περαστικα στην μικρουλα σου!!!

Κορες θα μαγειρευω αλλα θα ειμαι εδω κιολας

οκ αννουλι.κων/πολη ε?μπραβω.καλο δρομο να εχει.εσυ τι καλο μαγειρευεις?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πραγματικα δεν ξερω τζενη εχω μπει σε μια φαση αρνησης,γενικοτερα....

Αννουλα μου ευχαριστω,πραγματικα παρακαλαω να μη χειροτερεψει,γιατι εχουμε το παρτυ το Σαββατο,και θα στεναχωρεθει αν αναβληθει...

καλο ταξιδι να εχει ο καλος σου,καλο μαγειρεμα,τι καλο φτιαχνεις;

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

ελα βρε μανουτιτα μου..ολοι λιγο πολυ περναμε καθε τοσο απο αυτη τη φαση.το θεμα ειναι να μην μεινεις εκει..

σφυριξε χαρουμενα μπορεις.....δες τη φωτεινη πλευρα της ζωης...!!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ευχαριστω κοριτσακια μου!!!

Ειχα φτοιαξει γιουβαρλακια αυγολεμονο αλλα τα πηρε ο αντρας μου μαζι του μου εμεινε λιγος κιμας και φτοιαχνω σουπιτσα κιμα με καροτακια,μανιταρια,σελερι,ντοματα και λιγη μανεστρουλα και γινεται τελεια ειναι φοβερη συνταγη αν δεν εχετε πολυ κιμα!!!

Μανου μου ειπαμε τωρα για την ευχαριστηση μας ετσι?Μην ξεχνας εχεις εναν ανεκτιμητο θυσαυρο στα χερια σου!!!

Τελειο φαγακι αννουλα κι εγω εκανα κοτοσουπα.Γι'αυτο λεω καλυτερα να επικεντωρθω στον θησαυρο που ηδη εχω γιατι μπορει και να μεινω μονο με αυτον...τελοσπαντων συγγνωμη για τη μαυρη κατηφεια,δεν ηθελα να σας χαλασω τη διαθεση.Καλο μεσημερι και καλη ορεξη.Παμε για φαγητο θα ξαναμπω αργοτερα,μπας κι εχουμε νεα απο την αννιω μας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

mia xara annoyi menv sto kinoyrio apo to sabbato.ola poly kala,h mikrh mpompa jekoyrsthke giati thn eixa kanei mpalaki apo xeri se xeri,tvra exei thn hsyxia thw!oi dikew soy ti kanoyn?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μια χαρα ειναι και οι δικες μου!!! Η μεγαλη ειναι υγιεστατη φετος να χτυπησω ξυλο ουτε μυξες δεν εχει το παιδι!!!Η μικρη ειναι πολυ ζωηρη κλωτσαει συνεχεια και κανει τουμπες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...