Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καθε εταιρεια ειναι διαφορετικη μπορει να σε πειραζει το φολιντεξ αλλα το φιλισιν να ειναι ενταξη εμενα τουλαχιστον που το περνω πανω απο ενα χρονο δεν μου εχει κανει προβλημα

Εγω τα παιρνω οσο θυμαμαι τον εαυτο μου και τα δινω και στην Εβελινα που εχει στιγμα και δεν την πειραζουν καθολου

Τζενη εχω και εγω δυσανεξια στην λακτοζη και τα φελισιν δεν με πειραζουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι χθες εφαγα τυροκαφτερη λετε να επηρρεασε σε τιποτα την μπεμπα?δεν αντεχα να την βλεπω διπλα μου κ να μην τρωω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

ποναωωωωωωωω θελω μασαζ στα ποδια

πονας πονας αλλα δε λες να ερθεις..βαλε την αστερινα..να παρεις κ λιγο το αιμα σου πισω για εκεινες τις εποχες που μας εβαζε με το ζορι να της κανουμε μασαζ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μπορει να μην εχει βγει ακομα η χοριακη της οταν ειναι θα μπει να μας πει το παπακι εχω χασει τελειως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μπορει να μην εχει βγει ακομα η χοριακη της οταν ειναι θα μπει να μας πει το παπακι εχω χασει τελειως

ναι ρε το παπακι..που χαθηκε?κ με τη μανου εχω αγωνια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλησπερα στις ομορφες,τζενακι μου μην εχεις αγωνια για μενα κουκλα μου,αδιαθετησα την Παρασκευη και σημερα καθαρισα κιολας.....

Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν.

Κουφετακι μου τι να πω,παλι ξεφυγε το θεμα.......πας ομως κι εσυ γυρευοντας........αστες εκει να κανουν οτι θελουν,τζαμπα συγχυζεσαι....

Συγγνωμη που δεν μπηκα νωριτερα να ενημερωσω,αλλα δεν ημουν και στα καλυτερα μου....εχω και τη μικρη σπιτι,με μουκωμα-καταροη,μυξες και φλεματα,ελπιζοντας να μη χειροτερεψει....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερα στις ομορφες,τζενακι μου μην εχεις αγωνια για μενα κουκλα μου,αδιαθετησα την Παρασκευη και σημερα καθαρισα κιολας.....

Ευχομαι τα καλυτερα αποτελεσματα σε οσες περιμενουν.

Κουφετακι μου τι να πω,παλι ξεφυγε το θεμα.......πας ομως κι εσυ γυρευοντας........αστες εκει να κανουν οτι θελουν,τζαμπα συγχυζεσαι....

Συγγνωμη που δεν μπηκα νωριτερα να ενημερωσω,αλλα δεν ημουν και στα καλυτερα μου....εχω και τη μικρη σπιτι,με μουκωμα-καταροη,μυξες και φλεματα,ελπιζοντας να μη χειροτερεψει....

αχ μανου μου σου ηρθανε...κοιτα τουλαχιστον αυτο το μηνα να χασουνε το δρομο κ να μην τις δεις για κανα 9 μηνο.περαστικα κ για τη μικρουλα σου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...