Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που εισαι καλε δεν σε προλαβα?

οχι που να προλαβεις..σηκωθηκα να κανω καμια δουλεια γιατι εχει ματς σε λιγο...;)κυνηγαω τον αντρουλη μου μεσα στο σπιτι για να μου κατσει...ασε πολυ ταλαιπωρια...μου ειπε οτι δεν αντεχει ;)αλλο..οτι του χαλασα το μηχανακι..;)κιαν συνεχισω ετσι θα παει στο τμημα να με καταγγειλει για βιασμο....τωρα εχει καλεσει τους κουμπαρους για να περασει η ωρα κ να νυσταξω...δε μασαω εγω..παω να πιω εσπρεσσο.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

οχι που να προλαβεις..σηκωθηκα να κανω καμια δουλεια γιατι εχει ματς σε λιγο...;)κυνηγαω τον αντρουλη μου μεσα στο σπιτι για να μου κατσει...ασε πολυ ταλαιπωρια...μου ειπε οτι δεν αντεχει ;)αλλο..οτι του χαλασα το μηχανακι..;)κιαν συνεχισω ετσι θα παει στο τμημα να με καταγγειλει για βιασμο....τωρα εχει καλεσει τους κουμπαρους για να περασει η ωρα κ να νυσταξω...δε μασαω εγω..παω να πιω εσπρεσσο.....

χααααχααα καλο βρε Τζενη!!!!Τι να σου κανουν και αυτοι οι καημενη......παλι καλα που το βλεπει με χιουμορ,γιατι εγω κατα καιρους ακουω διαφορα κουλα!11Α και πυ 'σαι διπλο εσπρεσσο!!!!!

line_line_typew1_beg_d_typew9_time_1222488000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημέρα σας.Αννιώ εύχομαι να έχεις μια τεράστια χοριακή σήμερα.Και μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις έτσι;;;Κισσάκο σε χάσαμε τελείως άντε να τακτοποιηθείς να ηρεμήσετε...Τζενάκο μη μασάς στο στόχο μας εσύ....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερουδια..τι μου κανετε?

αννιω πηγες για τη χωριακη?περιμενουμε πως κ πως.

ξανθακι που εισαι βρε?το νινακι σου τι κανει?

evita τελικα δεν την πηρα την πολη εχτε..κοιμηθηκε το μουλαρο μουλαρο...θα δει τι θα παθει σημερα...θα του δειξω εγω..θα του πω..τι θες ρε παιδακι μου να βγει το παιδι κ να μοιαζει του κουμπαρου?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελιες!

κοριτσια μου δεν εχω κοιμηθει καθολουυυυυ!!!!!τα ποδια μου ολο το βραδι με πονουσαν τοσο πολυ που δεν καταφερα να κοιμηθω κ η μικρη ηταν κ ειναι πολυ ανησυχη το απογευμα εχω ραντεβου με την γιατρο αλλα τι να μου κανει κ αυτη μου ειπε μασαζ πρωι βραδι στα ποδια αλλα ο αντρουλης μου μου κανει μονο το βραδι κ αυτο για 2-3 λεπτα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα καννουλι..κ εγω αυτο λεω ξυλο θελει αλλα ποιος αδειαζει να του το δωσει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοπελιες!

κοριτσια μου δεν εχω κοιμηθει καθολουυυυυ!!!!!τα ποδια μου ολο το βραδι με πονουσαν τοσο πολυ που δεν καταφερα να κοιμηθω κ η μικρη ηταν κ ειναι πολυ ανησυχη το απογευμα εχω ραντεβου με την γιατρο αλλα τι να μου κανει κ αυτη μου ειπε μασαζ πρωι βραδι στα ποδια αλλα ο αντρουλης μου μου κανει μονο το βραδι κ αυτο για 2-3 λεπτα

φερε λαδι κ ελα βραδυ.....χαχαχαχα θα σου κανω εγω οπως προχτες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Ανδριανουλα!!!

Αχ πονεμενη ιστορια τα ποδια....

Κοριτσια η νυφη σας γεννησε τελικα?

οχι, τεταρτη γενναει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

φερε λαδι κ ελα βραδυ.....χαχαχαχα θα σου κανω εγω οπως προχτες

Να ερθω και εγω??? Εχτες του ετριψα τα ποδια για να τον γλυκανω να μου κανει και εμενα μασαζ και στο τελος με εφτυσε:(:(:(

οχι, τεταρτη γενναει

Σηριαλ καταντησε η γεννα της....Αντε με το καλο και αυτη να φερει τον γιο!!!

Μετα ομως θα ερθει το ΚΟΡΙΤΣΙ που θα σας κλεψει τις καρδιες!!!!Αλλη χαρη τα κοριτσια!!!

Να ερθω και εγω??? Εχτες του ετριψα τα ποδια για να τον γλυκανω να μου κανει και εμενα μασαζ και στο τελος με εφτυσε:(:(:(

εσυ φταις..καλα να παθεις,οπως καλα να παθω κ εγω που του ετριβα τη ν πλατη κ στο τελος κοιμηθηκε...ο γαιδαρος.ελα να σε τριψω εγω.εχω μαστερ στο μασαζ.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Σηριαλ καταντησε η γεννα της....Αντε με το καλο και αυτη να φερει τον γιο!!!

Μετα ομως θα ερθει το ΚΟΡΙΤΣΙ που θα σας κλεψει τις καρδιες!!!!Αλλη χαρη τα κοριτσια!!!

τι να τον κανουμε που ειναι τεμπελακος κ δεν θελει να βγει.αννα μου η παροιμια..της καλομανας το παιδι το πρωτο ναν κοριτσι δεν εχει βγει τυχαια....βεβαια εγω εχω κοριτσι..την αναστασια..σημερα το μικρουλι μου γινεται ...γυναικα.......παει να τρυπησει τα αυτακια της..!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...