Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραα!λειπω κι ξεσαλωσατε?μαθ καλωσορισες!!!αννιω μου μακαριιιιιιιιι!τι ευχαριστα νεααααααααααα!εμεις τακτοποιου,αστε προς το παρον!η μικρη μου κοιμηθηκε σερι χτες....απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι!!!

!!!!!!!!!!!μην το πεις ούτε του παπά....εμένα ολόκληρα γαϊδούρια ξυπνάνε από τις 630....κουτουλάω...

mIdZp3.png

na ste kala r ekoritsia mallon ετυχε βεβαια γιατι μετακομιζα και την ειχ αμια η προγιαγια μια η γιαγια μια η αλληγιαγια,μια η κουμπαρα....ζοριστηκε η ερμη....κοριτσια ευχομαι καλα αποτελεσματα και να ακουσουμε τ αευχαριστα αυριο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα ...κ λεω καλημερα γιατι εγω τωρα ξυπνησα.....[παλι νηστικο ιθα μεινει το μαναρακι μου]ρε κοριτσια οποια ξερει ας μου απαντησει.εχτες εκανα μπανιο κ ξαφινικα με πιανει ενας πονος περιοδου που τα ειδα ολα..εχασα το φως μου.με το ζορι να βγω απο το μπανιο να πιω ενα ντεπον.ο θοδωρης φοβηθηκε.μιλαμε σερνομουνα.ηταν σαν κατι περιοδους που λεω ουτε στον εχθρο μου.ηρεμησα μετα απο μιση ωρα.μετα καθησα κ μετρησα αναποδα κ υποτιθεται οτι ημουν στην ωορηξια.εγω ομως δεν εχω ξαναπονεσει τοσο πολυ σε ωορηξια.οποια απο εσας την καταλαβαινει ποναει τοσο πολυ?παντως εγω πονος πονος αλλα δεν εχασα ευκαιρια.βεβαια δεν μπορουσα εκεινη τη στιγμη γιατι επρεπε να φυγω να παω στη μικρη.δεν βγηκε εχτες αλλα σημερα.γυρισα σπιτι στις 12.παω..φοραω τα μπειμπι ντολια μου κ προς εκλπηξη μου βλεπω το θοδωρη τον εχει παρει ο υπνος....γκρρρρ ε οχι ρε φουστη μου λεω ,δε γινεται αυτο ..μου κανει πλακα ο θεος..το ωραιο ειναι οτι κ εγω νυσταζα κ κρατηθηκα ενας θεος ξερει να μην κοιμηθω...λεω ετσι εισαι?κ τον ξυπνησα ..οχι παιζουμε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

geni, μην ανησυχείς... συμβαίνει κάποιες φορές να είναι ιδιαίτερα έντονος ο πόνος της ωορρηξίας. Προσωπικά, μου έχουν τύχει όλες οι εκδοχές: να μην πονάω καθόλου, να πονάω ελάχιστα, αρκετά, και μια-δυο φορές να πονάω όσο περιγράφεις. Εύγε πάντως που το εκμεταλλεύτηκες! ;)

κι εγω οταν επιασα την μπεμπα πονουσ απολυ και ειχα εντονους πονους περιοδου και πονοκεφαλο!ευχομαι να σοιυ υ κατσει~ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερουδια!

δεν εχω διαβασει τιποτα...εμ με τετοια γραφοδιαρροια θα θελω τρεις ωρες χαχαχα!!! ελπιζω να ειστε ολες καλα, μου λειπετε βρε σκατουλες

σας βαζω ενα βιντεακι να γελασετε...ειναι ο μελλοντας νονος μας!!!τρελος νονος που λενε?μονο να παρουμε και τιποτα απο την νονα γιατι αλλιως ε ε εεεεεεεεεεεεεε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yJoOtmpYq_I

ανντακι μου πες μου σε παρακαλω οτι μου κανεις πλακα....οτι δεν θα ριξει ατος το λαδι.....αυτος ειναι τρελλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς:confused::confused:.η νονα εχει την ιδια μουρλια?μιλαμε ο ανθρωπος δεν παιζεται...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ανντακι μου πες μου σε παρακαλω οτι μου κανεις πλακα....οτι δεν θα ριξει ατος το λαδι.....αυτος ειναι τρελλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςς:confused::confused:.η νονα εχει την ιδια μουρλια?μιλαμε ο ανθρωπος δεν παιζεται...

χαχαχαχχαα αυτος θελει να του βαλει λαδι...αλλα εγω θα του βγαλω το λαδι χαχχαχαχα

του το λεω και χυμα...η νονα το λαδι και εσυ ελα βραδυ χαχχαχα

αλλα ειναι πολυ καλο παιδι κοριτσια...και δεν διαφερει απτον μπαμπα μας...κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι που λεμε (απτο στρατο μαζι ειναι) η κουμπαρα ειναι πιο σοβαρη αλλα αν γινει συναντηση των τεσσαρων μας γινετε της ποπης...χχαχχαχαχχαχα

ρε τζενακι τι εγινε με την νυφη σας γεννησε?δεν εχω παρακολουθησει καθολου...με τρεχει ο μικρος και που μυαλο για διαβασματα!

εσυ καλα εκανες και εκμεταλευτηκες την βραδυα...και καλη επιτυχια αγαπη!

Υ.Γ. το επομενο βιντεακι που θα γυρισει ο κουμπαρος θα ειναι με τον τρελαρα τον δικο μου και θα ειναι το KISMET χαχαχχα

ειδομεν

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αννετ ΑΝΝΕΤ ΑΝΝΕΤ ΑΝΝΕΤ πλακα με κανεις!!!!!!!το λαδι να το βαλει η νουνα περικαλω,τα υπολοιπα ο νονος,δεν θα παταει πουθενα ωρε το παιδι με τετοιο τρελο νονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

χαχχχαχαχαχχαχαχα και ο μπαμπας μας την ιδια τρελα εχει κοριτσακι...

απο οπου και να παρει την εκατσε ο πασας μου!!!

εγω παντως καλου κακου τον φτυνω συνεχεια (τον εφτυσα και μολις τον πρωτοαντικρυσα)μπας και μοιασει σε μενα χαχαχχαχαα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χαχαχαχχαα αυτος θελει να του βαλει λαδι...αλλα εγω θα του βγαλω το λαδι χαχχαχαχα

του το λεω και χυμα...η νονα το λαδι και εσυ ελα βραδυ χαχχαχα

αλλα ειναι πολυ καλο παιδι κοριτσια...και δεν διαφερει απτον μπαμπα μας...κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι που λεμε (απτο στρατο μαζι ειναι) η κουμπαρα ειναι πιο σοβαρη αλλα αν γινει συναντηση των τεσσαρων μας γινετε της ποπης...χχαχχαχαχχαχα

ρε τζενακι τι εγινε με την νυφη σας γεννησε?δεν εχω παρακολουθησει καθολου...με τρεχει ο μικρος και που μυαλο για διαβασματα!

εσυ καλα εκανες και εκμεταλευτηκες την βραδυα...και καλη επιτυχια αγαπη!

Υ.Γ. το επομενο βιντεακι που θα γυρισει ο κουμπαρος θα ειναι με τον τρελαρα τον δικο μου και θα ειναι το KISMET χαχαχχα

ειδομεν

αννετ μου η νυφη μου δεν γεννησε ακομη.μαλλον δευτερα.περιμενουμε ολες την επομενναη υπερ παραγωγη κισμετ..μονο να μας πεις παρακαλω τη διανομη των ρολων....ασε με να φανταστω ποιος θα κανει τη λαμια..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τοσο καιρο ακουγα ιστοριες γι αυτον τον κουμπαρο και ηρθε η ωρα να μου τις επιβεβαιωσεις με το βιντεακι.....χαχαχαχα Ο τυπος ειναι μεγαλο σουργελο!!!!!!

Μακρια απο τον γαμπρο μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...