Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παω να ξαπλώσω λιγάκι , μεχρι να παμε μαγαζί γιατί κοιμάμαι ολόρθη....και καθε μερα ξυπνάω 11 00 - 11 30..........καλά μη βαράτε....χιχιχιχιιχιχι

Αντε καλη ξεκουραση!!!Παω και εγω να ξαπλαρω αφου ειμαι μονη μου!!!

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξυπνηστε τεμπελες...ακομα κοιμαστεεεεεεεε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα.αποτι βλεπω το πηρατε σερι εχτες..εγω με το που σας εγραψα κοιμηθηκα καθιστη στον καναπε.....που σε ανναααααααα.....να ακουσεις...δεν αντεχα ομως αλλο.εκτος απο πολυ κουρασμενη .δεν ημουν κ καλα ψυχολογικα..οποτε...ουτε καταλαβα πως με πηρε ο υπνος.ευτηχως η μικρη σημερα βγαινει.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα...τζένη, σου μιλάω και γω από το στρατόπεδο της μόνιμης ξαγρύπνιας. Τα παιδιά μου ξυπνάνε από το χάραμα και εγώ κοιμάμαι πάντα αργά, καλά χτες είχα και κοσμο στο σπίτι και το ξεφτίλισα......

Περίοδος άφαντη....παιδιά είμαι έγκυος μου φαίνεται, δεν εξηγείται....δευτέρα πάω για χοριακή.....δεν το σκέφτομαι, πιστεύω να πάνε όλα καλά. Η διαφορά από την παλλίνδρομη είναι ότι δεν έχω καθόλου πονάκια, στην παλλίνδρομη είχα και πόνους περιόδου, και πάρα πολλά υγρά. Ευχομαι να είναι για καλό....Εύχομαι γενικά το 11 να μας φέρει αυτό που μας πήρε το 10. Σας καλημερίζω

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!

Αννιώ? Το νιώθεις κοριτσάκι? Μακάρι να είσαι κούκλα μου, γιατί δεν πας σήμερα για χοριακή (κοίτα να δεις που με άγχωσες!)? Και μην κάνεις συγκρίσεις, σε παρακαλώ! Όλα θα πάνε καλά...

Καλημέρα...τζένη, σου μιλάω και γω από το στρατόπεδο της μόνιμης ξαγρύπνιας. Τα παιδιά μου ξυπνάνε από το χάραμα και εγώ κοιμάμαι πάντα αργά, καλά χτες είχα και κοσμο στο σπίτι και το ξεφτίλισα......

Περίοδος άφαντη....παιδιά είμαι έγκυος μου φαίνεται, δεν εξηγείται....δευτέρα πάω για χοριακή.....δεν το σκέφτομαι, πιστεύω να πάνε όλα καλά. Η διαφορά από την παλλίνδρομη είναι ότι δεν έχω καθόλου πονάκια, στην παλλίνδρομη είχα και πόνους περιόδου, και πάρα πολλά υγρά. Ευχομαι να είναι για καλό....Εύχομαι γενικά το 11 να μας φέρει αυτό που μας πήρε το 10. Σας καλημερίζω

αννιω μου πολυ χαιρομαι που ειαι αφαντη η κοκκινοσκουφιτσα κ αφαντη να μεινει το καλο που της θελω.επισης θελω να σου πω οτι καθε εγκυμοσυνη ειναι ξεχωριστη κ δεν πρεπει να τις συγκρινεις.για σενα για την δικη σου ψυχικη ηρεμια..οκ?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα σε όλες! Τι ωραία μέρα σήμερα!... για βόλτες και ψώνια!

math εγω θα σου ελεγα να πας.μπορει να χρειαζεσαι οτιδηποτε..μπορει καποια ορμονη να ειναι κατεβασμενη κ να χρειαζεται ανορθωση.......κ το αντνιχορακι ετσι εκανε με το που εμεινε πηγε γιατρο κ της εδωσε συμπληρωμα προγεστερονης που της ελειπε..

σωστή η συμβουλή σου geni μου... και το έχω υπ' όψιν... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα φερθώ υπεύθυνα...

το είπες στο γιατρό σου για το θετικό τεστ?

... μέσα σε όλα, αποφάσισα ότι θα πάω και σε άλλο γιατρό. Την αρχική γιατρό μου (που είχα σε όλη μου τη ζωή αλλά και όταν ήμουν έγκυος στον γιό μου) απόφάσισα να την αλλάξω το καλοκαίρι (στην εγκυμοσύνη που κατέληξε άδοξα) γιατί ήταν λίγο πριν τη σύνταξη. Η γιατρός που είχα στην παλλίνδρομη ήταν εξαιρετική, αλλά την έχω συνδυάσει -συναισθηματικά και μόνο- με το αποτέλεσμα και εφόσον την είδα 3 φορές όλες κι όλες, είπα τώρα να κάνω αλλαγή πλεύσης! Θα πάω στο γιατρό της κολλητής μου. Και έτσι αννιώ, μέχρι να τον πάρω τηλέφωνο να του συστηθώ και να κλείσω ραντεβού, δεν έχω γιατρό να του πω απλά για το θετικό τεστ!

Θα πάρω τη Δευτέρα (δεν θα έχω αργήσει πολύ... θα είναι 38η μέρα... στον γιο μου κάπου τότε αποφάσισα να κάνω τεστ!)

Και μένα μου φαίνεται ότι είσαι!! Θα κρατηθώ όμως μέχρι τη Δευτέρα, για να σου πω επισήμως συγχαρητήρια :)

Κι εγώ μπαίνω στην παγίδα των συγκρίσεων (εγώ έχω διαφορές στις ενοχλήσεις του στήθους!), αλλά βάσει της επιστήμης κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και η ύπαρξη ή η απουσία συγκεκριμένων συμπτωμάτων δεν σημαίνει τίποτα... ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι δεν θα κάνω συγκρίσεις πια! Υποσχέσου κι εσύ καλέ!... Τώρα!

Καλημερα κοριτσακια!!!

Αννιω μου ειμαστε συγκρατημενες μεχρι την Δευτερα αν ομως δεν πας την δευτερα θα σε δειρουμε ολες μαζι...!!!!Μην βαζεις ομως τον εαυτο σου στην διαδηκασια να συγκρινεις αστο κοριτσακι και οπως πανε τα πραγματα.

Τζενακι τι κανεις?Κοιμηθηκες εεεεεε?Λες και το ηξερα....κουραζεσαι ομως ρε κοριτσι οποτε σε συγχωρουμε.Η νυφη σου τι εγινε γεννησε?

Μαθ ποσο σε καταλαβαινω και εγω μετα την διακοπη αλλαξα γιατρο και τωρα που ολα πανε μια χαρα ειμαι και εγω πολυ καλα!!!!Σου ευχομαι ολα αυτην την φορα να πανε τελεια!!!

Να σας πω και τα δικα μου τα καλα? Πηγα τις εξετασεις στον γιατρο και η μικροβιολογος ξεχασε να μου πει κατι οτι η αιμοσφαιρινη μου εχει πεσει στο 9 οταν το ειδε ο γιατρος μου αυξησε τα φαρμακα και ισως χρειαστει να κανω και ενεση μπας και ανεβει γιατι αν πεσει λιγο ακομα μπαινω νοσοκομειο για να μου βαλουν αιμα....τοσο καλααααααα

Οι υπολοιπες ειναι τελειες και το ζαχαρο που φοβομουν τα ορια μετα την γλυκοζη ηταν 120-170 και εγω εφτασα 119....χαχαχαχα ουτε στα ορια δεν μπηκα

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Τι ωραία μέρα σήμερα!... για βόλτες και ψώνια!

σωστή η συμβουλή σου geni μου... και το έχω υπ' όψιν... Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα φερθώ υπεύθυνα...

... μέσα σε όλα, αποφάσισα ότι θα πάω και σε άλλο γιατρό. Την αρχική γιατρό μου (που είχα σε όλη μου τη ζωή αλλά και όταν ήμουν έγκυος στον γιό μου) απόφάσισα να την αλλάξω το καλοκαίρι (στην εγκυμοσύνη που κατέληξε άδοξα) γιατί ήταν λίγο πριν τη σύνταξη. Η γιατρός που είχα στην παλλίνδρομη ήταν εξαιρετική, αλλά την έχω συνδυάσει -συναισθηματικά και μόνο- με το αποτέλεσμα και εφόσον την είδα 3 φορές όλες κι όλες, είπα τώρα να κάνω αλλαγή πλεύσης! Θα πάω στο γιατρό της κολλητής μου. Και έτσι αννιώ, μέχρι να τον πάρω τηλέφωνο να του συστηθώ και να κλείσω ραντεβού, δεν έχω γιατρό να του πω απλά για το θετικό τεστ!

Θα πάρω τη Δευτέρα (δεν θα έχω αργήσει πολύ... θα είναι 38η μέρα... στον γιο μου κάπου τότε αποφάσισα να κάνω τεστ!)

Και μένα μου φαίνεται ότι είσαι!! Θα κρατηθώ όμως μέχρι τη Δευτέρα, για να σου πω επισήμως συγχαρητήρια :)

Κι εγώ μπαίνω στην παγίδα των συγκρίσεων (εγώ έχω διαφορές στις ενοχλήσεις του στήθους!), αλλά βάσει της επιστήμης κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και η ύπαρξη ή η απουσία συγκεκριμένων συμπτωμάτων δεν σημαίνει τίποτα... ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ότι δεν θα κάνω συγκρίσεις πια! Υποσχέσου κι εσύ καλέ!... Τώρα!

Είμαστε τελείως μαζί χρονικά!!!!!!!Θα γεννάμε μαζί λες? Μακάρι. Κορίτσια, το υπόσχομαι, δευτέρα πάω για χοριακή, πήρα και τον αιματολόγο τηλέφωνο και μου είπε τρίτη να πάω αν η χοριακή είναι θετική. Να δούμε τι θα μου πει και αυτός.

mIdZp3.png

κοριτσακια μου γλυκα καλησπερουδια!

δεν εχω διαβασει τιποτα...εμ με τετοια γραφοδιαρροια θα θελω τρεις ωρες χαχαχα!!! ελπιζω να ειστε ολες καλα, μου λειπετε βρε σκατουλες

σας βαζω ενα βιντεακι να γελασετε...ειναι ο μελλοντας νονος μας!!!τρελος νονος που λενε?μονο να παρουμε και τιποτα απο την νονα γιατι αλλιως ε ε εεεεεεεεεεεεεε!!!

http://www.youtube.com/watch?v=yJoOtmpYq_I

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αννετ ΑΝΝΕΤ ΑΝΝΕΤ ΑΝΝΕΤ πλακα με κανεις!!!!!!!το λαδι να το βαλει η νουνα περικαλω,τα υπολοιπα ο νονος,δεν θα παταει πουθενα ωρε το παιδι με τετοιο τρελο νονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Άννα, ευχαριστώ για τις ευχές! Κι εσύ με το καλό να υποδεχτείς τη μικρούλα σου :) Και μην ανησυχείς για την αιμοσφαιρίνη... αφού το παρακολουθείτε, όλα θα πάνε τέλεια!

Αννιώ, πράγματι μαζί είμαστε! Μακάρι να συζητάμε και μετά από μήνες για την παράλληλη -και καλή εύχομαι!- πορεία μας... Περιμένουμε νέα σου αύριο.

Σας χαιρετώ... Πάω να γιατροπορέψω το καμάρι μου που είναι από την Παρασκευή με πυρετό :( Μου τη δίνουν οι ιώσεις... γκρρρ... Πότε έρχεται το καλοκαίρι είπαμε?!

καλημεραα!λειπω κι ξεσαλωσατε?μαθ καλωσορισες!!!αννιω μου μακαριιιιιιιιι!τι ευχαριστα νεααααααααααα!εμεις τακτοποιου,αστε προς το παρον!η μικρη μου κοιμηθηκε σερι χτες....απο τις 10 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...