Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ θα κάνω τώρα και μου έχει γράψει ovitrelle αλλά δεν ξέρω ακριβώς γιατί. Τώρα είδαμε και 2 ωοθυλακια και ίσως πάω να τα πάρω αν μεγαλώσουν και φαίνονται οκ όπου εκεί σίγουρα θα χρησιμέψει. 

Κάποιοι την χρησιμοποιούν λέει ότι βοηθάει για να εμφυτευθουν τα έμβρυα . 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα και εγω εφαγα πηρε και ο αντρας μου την μικρη να την παει θεατρο οποτε για 2,30 ωρες θα ειμαι χομ αλον.....

Αχ Κιττυ το θεμα υπνου ποναει και εγω νυσταζω συνεχεια συνηθως διωχνω την μικρη για το σχολειο και μετα ξερενομαι!!!!

Ηρθα και εγω εφαγα πηρε και ο αντρας μου την μικρη να την παει θεατρο οποτε για 2,30 ωρες θα ειμαι χομ αλον.....

Αχ Κιττυ το θεμα υπνου ποναει και εγω νυσταζω συνεχεια συνηθως διωχνω την μικρη για το σχολειο και μετα ξερενομαι!!!!

ναι ρε συ....τι ενέργεια κλπ ? εγω είμαι και υπναρού , οπότε νυστάζω.....ξυπνάω και τις νύχτες γιατί πιάνομαι ή γιατί κατ@@ριέμαι...και το βράδυ πια , με πονάνε τα πόδια....εκεί χαμηλά με τραβάνε, ξέρεις εσύ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :-)

Και ανταποδίδω σε όλες σας!

Αχ... και να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!

Εγώ έχω πάθει και το άλλο... δεν θέλω να πάω στο γιατρό μέχρι να έρθει ο καιρός να μπορεί να ακουστεί καρδιά... Νιώθω ότι αν πάω νωρίτερα θα αγωνιώ περισσότερο μέχρι τον κρίσιμο υπέρηχο. Και μετά βέβαια θα αγχώνομαι για τους επόμενους... Ουφ... Πάνε οι ξένοιαστες εγκυμοσύνες για μένα!

το είπες στο γιατρό σου για το θετικό τεστ?

mIdZp3.png

μολις εδειξε στην τηλεροραση ...στα carrefour , 40% εκπτωση ,πάνες libero. Το Σάββατο

Εγω εχω και περιεργα ονειρα εκτος των αλλων..... προχτες εβλεπα μια αστυνομικη ταινια και μετα εβλεπα οτι ο αντρας μου ηταν μυστικος πρακτωρας και μας ειχε πιασει εμενα και τα παιδια η ιταλικη μαφια για να τον εκβιασουν....χαχαχαχαχα

Εγω εχω και περιεργα ονειρα εκτος των αλλων..... προχτες εβλεπα μια αστυνομικη ταινια και μετα εβλεπα οτι ο αντρας μου ηταν μυστικος πρακτωρας και μας ειχε πιασει εμενα και τα παιδια η ιταλικη μαφια για να τον εκβιασουν....χαχαχαχαχα

χχαχαχαχαχαχαχαχ

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

μολις εδειξε στην τηλεροραση ...στα carrefour , 40% εκπτωση ,πάνες libero. Το Σάββατο

Εμεις θα παρουμε απο Ισπανια τα παμπερς η κουτα τα εχουν 8ε!!!!!! Απο τον αλλο μηνα οποιος θα πηγαινει Ισπανια θα μου φερνει...

χαχαχαχαχχαχ.....δεν είμαστε καλά , δεν έχουμε μυαλό:tongue::tongue::tongue:

Απο την αρχη ειχα εντονα ονειρα δεν θυμαστε που σας ελεγα για τερατα κλπ και ελεγε το παπακι κοιτα να δεις θα εισαι εγκυος και εγω την κοροιδευα....χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...