Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κοιτα δινουν σειρα στις εγκυες και μετα στους καρυοτυπους απο αποξεσεις...

Εγω παντως τελος τετοιες εξετασεις στα μαιευτηρια δεν τις ξανακανω....κανονικα το φυλο βγαινει πρωτο γιατι φαινεται με το που βρισκουν τα χρωμοσωματα.Αυτη για πιο λογο την εκανε?Αν ειναι για τρισωμιες βγαινουν σου λεω απο 3 εως το πολυ πολυ 7 μερες

Ας παρει ξανα τηλ στο Μητερα γιατι μου το ειχαν κανει στο Ιασω ειχαν καταχωνιασει τις εξετασεις και ελεγαν οτι δεν ειχαν βγει και οταν εκανα φασαρια τα βρηκαν ως δια μαγειας

τροφοβλάστη λόγω ηλικίας έκανε

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τροφοβλάστη λόγω ηλικίας έκανε

Συγνωμη αλλα θα επρεπε ηδη να εχουν βγει ολα τα αποτελεσματα ακομα και η καλιεργεια που αργει κανει 2 εβδομαδες...δεν της λες να παρει απευθειας στο μητερα και οχι τον γιατρο της?

Ξερεις οταν δεν εχεις δυσκολιες δεν καταλαβαινεις τους κινδυνους...εγω παντρευτηκα και ημουν 5 μηνων εγκυος και χορευα μεχρι τις 7 το πρωι αν ομως τωρα μου πεις να το κανω θα σε σκυλοβρισω γιατι η καρδουλα μου το ξερει τι τραβηξα μεχρι ναμαθω οτι ειναι καλα το παιδι και να παθει κατι απο καμια δικια μου βλακεια θα τρελαθωωωωωωωωωω

ετσι ειναι..αλλα απο την αλλη η μικρη περασε μια εγκυμοσυνη χωρις αγχος.βεβαια δεν εχει καμια σχεση με την αντριανη..τεσπα.τελος καλο ολα καλα.ξερεις πως περιμενω να γεννησει?λες κ ειναι να γεννησω εγω.καθε μερα που μπαινω στο καφε ψαχνω να βρω το τικερακι της κ το κοιταω κ το ξανακοιταω λες κ οσες φορες το κοιταξω θα περασουν πιο γργορα οι μερες....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχα μην εχεις ενοχες οταν εχεις και αλλα παιδια καπως ετσι ειναι το σεξ.....χαχαχαχαχα απλα καποιες στιγμες κλειδωνει η πορτα:wink::wink::wink:

ναι βρε..αυτο μου ειπε κ ο θοδωρης.αλλα το φανταζεσαι να παει στον πατερα της κ να πει..μπαμπα σημερα που πηγα στην ευγενια αυτη πηγε στο δωματιο με το θοδωρη κ εκλεισαν κ την πορτα κ γω ακουγα που η ευγενια ελεγε αχ ωχ....γιατι μπαμπα οθοδωρης την βαραγε?......ποια η θεση μου...ε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχα εισαι απιστευτη..βρε...ξεχασες τι ηθελες να γραψεις...?:roll:

απο ωρα προσπαθω να σου απαντήσω...τα διαβάζω όλα , αλλά δεν θυμάμαι να απαντήσω μια κι εξω:tongue::tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Αχ η μικρη γυρησε προς τα κατω........εκπιζω να μην μεινει εκει απο τωρα να ξαναγυρησει....μου κλωτσαει το στομαχι!!!!

καλέ κι εμενα όλο προς τα κατω είναι , κι όταν ξαπλώνω στο πλάι , γίνεται χαμός:tongue::tongue:

πρωτα αγχωνεσαι για τη συλληψη κ μετα για τη διατηρηση κ μετα για τη γεννα κ μετα για να βγει γερο κ μετα για να το μεγαλωσεις....αν αγχωθεις απο την αρχη βραστα.η μικρη που γεννησε τωρα ηταν απο την αρχη λατσα μου λαλουτσω μου...στο γαμο της αδελφης μου χορευε σαν κατσικι.αφου ολοι φοβομασταν..το θεμα ειναι οτι αν καεις στο χυλο φυσας κ το γιαουρτι.εγω μπορει να μην ειχα ατυχη περιστατικα αλλα με επηρρεασαν πολυ της αντριανης

όπως τα λες είναι !!!

Να σου πω η Διαλεχτή είναι που παντρεψε η Ανδριανή ?

ναι βρε..αυτο μου ειπε κ ο θοδωρης.αλλα το φανταζεσαι να παει στον πατερα της κ να πει..μπαμπα σημερα που πηγα στην ευγενια αυτη πηγε στο δωματιο με το θοδωρη κ εκλεισαν κ την πορτα κ γω ακουγα που η ευγενια ελεγε αχ ωχ....γιατι μπαμπα οθοδωρης την βαραγε?......ποια η θεση μου...ε?

έλα ντε....δεν κρατάνε και το στόμα τους:mrgreen::mrgreen:

δεν ξερεις τι να περιμένεις......χαχχχαχαχαχαχ

Κοριτσάκια, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :-)

Και ανταποδίδω σε όλες σας!

Τζενάκι και γώ έτσι ήμουν και είμαι. Ποτέ δεν ήμουν προσεκτική, στην κοσμάααααρα μου, γυμναζόμουν, δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή κλπ. Η παλλίνδρομη με άλλαξε συναισθηματικά. Σαν κάτι να σε κρατάει, να μην το χαρείς. Αυτό. Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι θα γίνω ποτέ και από τις φοβισμένες εγκύους. Δεν είναι στη φύση μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να την ξαναπατήσω....που ξέρεις?

Περιμένουμε λοιπόν

Αχ... και να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!

Εγώ έχω πάθει και το άλλο... δεν θέλω να πάω στο γιατρό μέχρι να έρθει ο καιρός να μπορεί να ακουστεί καρδιά... Νιώθω ότι αν πάω νωρίτερα θα αγωνιώ περισσότερο μέχρι τον κρίσιμο υπέρηχο. Και μετά βέβαια θα αγχώνομαι για τους επόμενους... Ουφ... Πάνε οι ξένοιαστες εγκυμοσύνες για μένα!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια

ηρθα επιτελους σπιτι ημουν στην πεθερα απο το πρωι

κιττυ μου ναι την διαλεχτη εχω παντρεψει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

όπως τα λες είναι !!!

Να σου πω η Διαλεχτή είναι που παντρεψε η Ανδριανή ?

ναι ειναι ..κουμπαραδες...χεχεχεχε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσακια

ηρθα επιτελους σπιτι ημουν στην πεθερα απο το πρωι

κιττυ μου ναι την διαλεχτη εχω παντρεψει

που σαι βρε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσάκια, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :-)

Και ανταποδίδω σε όλες σας!

Αχ... και να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!

Εγώ έχω πάθει και το άλλο... δεν θέλω να πάω στο γιατρό μέχρι να έρθει ο καιρός να μπορεί να ακουστεί καρδιά... Νιώθω ότι αν πάω νωρίτερα θα αγωνιώ περισσότερο μέχρι τον κρίσιμο υπέρηχο. Και μετά βέβαια θα αγχώνομαι για τους επόμενους... Ουφ... Πάνε οι ξένοιαστες εγκυμοσύνες για μένα!

math εγω θα σου ελεγα να πας.μπορει να χρειαζεσαι οτιδηποτε..μπορει καποια ορμονη να ειναι κατεβασμενη κ να χρειαζεται ανορθωση.......κ το αντνιχορακι ετσι εκανε με το που εμεινε πηγε γιατρο κ της εδωσε συμπληρωμα προγεστερονης που της ελειπε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...