Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κιττυ μου σου απαντησα

Αννιω μου μακαρι το προαισθημα σου να βγει αληθινο!!!!Να σου πω καλα κανεις και περιμενεις ασε μεχρι την Δευτερα και κανε χωριακη ουτε τεστ ουτε τιποτα....Ολα να πανε καλα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιω μου χιλλιες φορες μακαρι ,στο ευχομαι ολοψυχα.εγω παλι εχω πονους περιοδου.κ ειναι νωρις την τυχη μου να υποψιαστω κατι[λεμε τωρα] πρεπει να περιμενω 15 μερες....:(

Μπας και εχεις σημερα ωορηξια?Προχτες ειχες τα υγρα και σημεραπονους περιεργο μου κανει...Μηπως ειναι καθηστερημενη ωορηξια?

ευχαριστώ πολύ τζενάκι μου....όλα θα γίνουν...πάντως εγώ σε αυτόν τον κύκλο, αν έχω μείνει είχα συστηματικές επαφές 13η 14η 16η 18η 20η 21η, ωορρηξία έκανα αργά, το κατάλαβα. Άρα την 20-21η μέρα αν έχει γίνει θα έχει γίνει η σύλληψη.....το θέμα δεν είναι η σύλληψη, είναι η διατήρησή της :)

mIdZp3.png

Αχ η μικρη γυρησε προς τα κατω........εκπιζω να μην μεινει εκει απο τωρα να ξαναγυρησει....μου κλωτσαει το στομαχι!!!!

ρε συ αννούλα, τα αποτελέσματα από τροφοβλάστη, πόσο καιρό κάνουν να βγούν? έχει κάνει η κολλητή μου εδώ και ένα μήνα και απάντηση 0

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Μπας και εχεις σημερα ωορηξια?Προχτες ειχες τα υγρα και σημεραπονους περιεργο μου κανει...Μηπως ειναι καθηστερημενη ωορηξια?

δεν ξερω αννουλα παντως εχτες του δωσαμε κ καταλαβε.κ σημερα θα τον βαλω κατω..κ αυριο.......θα τον ξεζουμισω......

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε συ αννούλα, τα αποτελέσματα από τροφοβλάστη, πόσο καιρό κάνουν να βγούν? έχει κάνει η κολλητή μου εδώ και ένα μήνα και απάντηση 0

Ενα μηνα????Που τα εκανε? Ο καρυοτυπος βγαινει σε 3 μερες απο την μερα που το δειγμα φτανει στο εργαστηριο και τα αλλα νοσηματα απο 7 μεχρι 10 το πολυ....Τις τρισωμιες τις μαθαινεις σε 3 μερες

δεν ξερω αννουλα παντως εχτες του δωσαμε κ καταλαβε.κ σημερα θα τον βαλω κατω..κ αυριο.......θα τον ξεζουμισω......

Ετσι σε θελω παουερ!!!Αλλα κανονησε αυριο να μας λες οτι σε πηρε ο υπνος....:tongue::tongue::tongue:

στο μητέρα, κάποια έχει πάρει, αλλά φύλο κλπ τίποτα. Μαρέσει που το χρυσοπληρώνουμε κιόλας. Εμένα μετά την παλλίνδρομη, ο καρυότυπος έκανε να βγεί 1 μήνα και....

mIdZp3.png

ευχαριστώ πολύ τζενάκι μου....όλα θα γίνουν...πάντως εγώ σε αυτόν τον κύκλο, αν έχω μείνει είχα συστηματικές επαφές 13η 14η 16η 18η 20η 21η, ωορρηξία έκανα αργά, το κατάλαβα. Άρα την 20-21η μέρα αν έχει γίνει θα έχει γίνει η σύλληψη.....το θέμα δεν είναι η σύλληψη, είναι η διατήρησή της :)

πρωτα αγχωνεσαι για τη συλληψη κ μετα για τη διατηρηση κ μετα για τη γεννα κ μετα για να βγει γερο κ μετα για να το μεγαλωσεις....αν αγχωθεις απο την αρχη βραστα.η μικρη που γεννησε τωρα ηταν απο την αρχη λατσα μου λαλουτσω μου...στο γαμο της αδελφης μου χορευε σαν κατσικι.αφου ολοι φοβομασταν..το θεμα ειναι οτι αν καεις στο χυλο φυσας κ το γιαουρτι.εγω μπορει να μην ειχα ατυχη περιστατικα αλλα με επηρρεασαν πολυ της αντριανης

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

στο μητέρα, κάποια έχει πάρει, αλλά φύλο κλπ τίποτα. Μαρέσει που το χρυσοπληρώνουμε κιόλας. Εμένα μετά την παλλίνδρομη, ο καρυότυπος έκανε να βγεί 1 μήνα και....

Κοιτα δινουν σειρα στις εγκυες και μετα στους καρυοτυπους απο αποξεσεις...

Εγω παντως τελος τετοιες εξετασεις στα μαιευτηρια δεν τις ξανακανω....κανονικα το φυλο βγαινει πρωτο γιατι φαινεται με το που βρισκουν τα χρωμοσωματα.Αυτη για πιο λογο την εκανε?Αν ειναι για τρισωμιες βγαινουν σου λεω απο 3 εως το πολυ πολυ 7 μερες

Ας παρει ξανα τηλ στο Μητερα γιατι μου το ειχαν κανει στο Ιασω ειχαν καταχωνιασει τις εξετασεις και ελεγαν οτι δεν ειχαν βγει και οταν εκανα φασαρια τα βρηκαν ως δια μαγειας

Ετσι σε θελω παουερ!!!Αλλα κανονησε αυριο να μας λες οτι σε πηρε ο υπνος....:tongue::tongue::tongue:

αη μαρη...το ξερεις οτι εχτες αμαρτησα για το παιδι μου?ενω ειχα τη μικρη του αδελφου μου σπιτι κ σημειοταιον οτι δεν το εχω κανει ποτε αυτο..αφησαμε τη μικρη στο σαλονι [κοιμοταν ευτηχως]κ εμεις πηγαμε στην κρεβατοκαμαρα ......με φοβο να ξυπνησει κ να μπει μεσα.μου θυμησα τα νιατα μου που δεν ειχαμε σπιτι κ βολευομασταν στο αυτοκινητο κ κοιταζα δεξια αριστερα για κανα ματακια....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πρωτα αγχωνεσαι για τη συλληψη κ μετα για τη διατηρηση κ μετα για τη γεννα κ μετα για να βγει γερο κ μετα για να το μεγαλωσεις....αν αγχωθεις απο την αρχη βραστα.η μικρη που γεννησε τωρα ηταν απο την αρχη λατσα μου λαλουτσω μου...στο γαμο της αδελφης μου χορευε σαν κατσικι.αφου ολοι φοβομασταν..το θεμα ειναι οτι αν καεις στο χυλο φυσας κ το γιαουρτι.εγω μπορει να μην ειχα ατυχη περιστατικα αλλα με επηρρεασαν πολυ της αντριανης

Ξερεις οταν δεν εχεις δυσκολιες δεν καταλαβαινεις τους κινδυνους...εγω παντρευτηκα και ημουν 5 μηνων εγκυος και χορευα μεχρι τις 7 το πρωι αν ομως τωρα μου πεις να το κανω θα σε σκυλοβρισω γιατι η καρδουλα μου το ξερει τι τραβηξα μεχρι ναμαθω οτι ειναι καλα το παιδι και να παθει κατι απο καμια δικια μου βλακεια θα τρελαθωωωωωωωωωω

Τζενάκι και γώ έτσι ήμουν και είμαι. Ποτέ δεν ήμουν προσεκτική, στην κοσμάααααρα μου, γυμναζόμουν, δούλευα μέχρι τελευταία στιγμή κλπ. Η παλλίνδρομη με άλλαξε συναισθηματικά. Σαν κάτι να σε κρατάει, να μην το χαρείς. Αυτό. Κατά τα άλλα δεν πιστεύω ότι θα γίνω ποτέ και από τις φοβισμένες εγκύους. Δεν είναι στη φύση μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να την ξαναπατήσω....που ξέρεις?

Περιμένουμε λοιπόν

mIdZp3.png

αη μαρη...το ξερεις οτι εχτες αμαρτησα για το παιδι μου?ενω ειχα τη μικρη του αδελφου μου σπιτι κ σημειοταιον οτι δεν το εχω κανει ποτε αυτο..αφησαμε τη μικρη στο σαλονι [κοιμοταν ευτηχως]κ εμεις πηγαμε στην κρεβατοκαμαρα ......με φοβο να ξυπνησει κ να μπει μεσα.μου θυμησα τα νιατα μου που δεν ειχαμε σπιτι κ βολευομασταν στο αυτοκινητο κ κοιταζα δεξια αριστερα για κανα ματακια....

χαχαχαχα μην εχεις ενοχες οταν εχεις και αλλα παιδια καπως ετσι ειναι το σεξ.....χαχαχαχαχα απλα καποιες στιγμες κλειδωνει η πορτα:wink::wink::wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...