Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες.Οι καινούριες καλώς ήρθατε.Τζενάκο συνέχισε ακόμα τις επαφές μην επαναπαύεσαι έτσι ώστε αν έχεις καθυστερημένη ωορρηξία να την πετύχεις....Μαθ με το καλό κοπέλα μου αυτή την φορά να πάνε όλα καλά!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπερα!!!

Μαθ ευχομαι αυτην την φορα να πανε ολα καλα!!!Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Μανου μου εχτες υπεφερα σημερα κοιμηθηκασαν πουλακι...και ξυπνησα χωρις κανεναν πονο...Τι να πω ειναι μερες μερες...

Αννιω μακαρι να μην ερθει βρε κοριτσι μου αντε αποδευτερα να μας πεις ευχαριστα!!!!

Ξανθουλα μου τι κανεις?Πως εισαι εσυ σημερα?

Καλημέρα! Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το θέμα, αν και σας παρακολουθώ καιρό και συμπάσχω με τις αγωνίες σας και χαίρομαι με τις χαρές σας! Με λένε Μαρία, έχω ένα γιό 6 χρονών και μια παλίνδρομη τον περασμένο Αύγουστο (με την Αννιώ είχαμε μιλήσει λίγο στο σχετικό θέμα, όταν μπήκα μετά το συμβάν να πω τον πόνο μου!). Σήμερα που σας γράφω, είμαι έγκυος! Έκανα ένα τεστ πριν από 3 μέρες (32η μέρα του κύκλου και ήταν θετικό!!). Έχω μια αγωνία, μετά από αυτό που συνέβει το καλοκαίρι, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Ήθελα να σας πω τι δούλεψε σε μένα, όχι για τη σύλληψη, αλλά για να ξέρω πότε να περιμένω περίοδο ώστε να μπορώ να μετράω μέρες καθυστέρησης. Εντόπισα παρατηρώντας δυο-τρεις κύκλους, ότι από την ωορρηξία (που καταλάβαινα κάποιες φορές από πόνο, κάποιες άλλες από θερμοκρασία) μου ερχόταν περίοδος 13 μέρες μετά. Διάβασα επίσης ότι η δεύτερη φάση του κύκλου (από την ωορρηξία μέχρι την επόμενη περίοδο) δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 1-2 μέρες από τη συνήθη σε κάθε γυναίκα (και πράγματι μία φορά μόνο τους τελευταίους μήνες που το παρακολουθώ, αντί για 13 πέρασαν 15 μέρες). Και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί αυτή η δεύτερη φάση να είναι μεγαλύτερη -νομίζω- από 16 μέρες. Με άλλα λόγια η καθυστέρηση της περιόδου οφείλεται μόνο σε καθυστέρηση της ωορρηξίας.

Επομένως geni (όοοολο αυτό το μήνυμα στόχευε να σου λύσει ίσως την απορία!... μάλλον φλυάρησα όμως!), αν κατάλαβες πότε ήταν η ωορρηξία σου, μέτρα 15 μέρες περίπου και κάπου εκεί θα περιμένεις να αδιαθετήσεις (ή να μην!!... που στο εύχομαι!).

Manoutita, σου εύχομαι αυτός ο μήνας να κλείσει με μια μεγάλη χοριακή :-)

Και Αννιώ, υπάρχουν και εφημερεύοντα φαρμακεία!! :wink:

math.καλως ηρθες ,σου ευχομαι κ εγω με τη σειρα μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη .κ θελω να σε ευχαριστησω για την ενημερωση.ελπιζω απο δω κ περα να τα λεμε συχνα.:-)

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες.Οι καινούριες καλώς ήρθατε.Τζενάκο συνέχισε ακόμα τις επαφές μην επαναπαύεσαι έτσι ώστε αν έχεις καθυστερημένη ωορρηξία να την πετύχεις....Μαθ με το καλό κοπέλα μου αυτή την φορά να πάνε όλα καλά!

αχ ξανθακι μου δε σε προλαβα.εννοειται οτι δεν επαναπαυομαι...ελπιζω να σταματησαν αναγουλες κ ναυτιες

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεια σου Τζενακι μου τι γινεται καλε τον ερωτευτικες τον ανηψιο?

Η νυφη σου πηγε στο νοσοκομειο?

Εγω σημερα ειμαι μια χαρα

ασε μιλαμε ο μικρος ειναι μπισκοτακι μου ερχεται να τον φαω..η νυφη μου θα παει το απογευμα να την δει κ μετα θα αποφασισουνε..θα δουμε..η μικρη καλως εχοντων των πραγματων βγαινει αυριο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ποσες μερες εχει μεσα η μικρη?

αν θυμαμαι καλα απο τριτη ...μη νομιζεις ολα στο μυαλο μου ειναι κουβαρι..τα εχουμε παιξει εγω κ η μανα μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσιααα...................τι κάνετε ?

Τζένη , αυτή είναι η εβδομάδα σας έτσι ? Η Διαλεχτή πότε βγαίνει ή μήπως βγήκε ?

Μανού κ Αννιώ , ένα +++++++++++++++++++ εύχομαι !

Κι επειδή δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω φιλιά σε όλες !!!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Ο μικρός αυτές τις μέρες κάνει ασταμάτητα ακροβατικά..........χαχαχαχχαχα

άντε να περάσει ο καιρός να δούμε το μουτράκι του !!!!

Χθες διαλέξαμε κ βέρες............καλέ θα ξεχάσουμε να παντρευτούμε στο τελος

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Κορίτσιααα...................τι κάνετε ?

Τζένη , αυτή είναι η εβδομάδα σας έτσι ? Η Διαλεχτή πότε βγαίνει ή μήπως βγήκε ?

Μανού κ Αννιώ , ένα +++++++++++++++++++ εύχομαι !

Κι επειδή δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να γράψω φιλιά σε όλες !!!!!!!

χαχαχαχαχα εισαι απιστευτη..βρε...ξεχασες τι ηθελες να γραψεις...?:roll:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...