Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Ετσι οπως τα λες ειναι κοριτσακι μου και πραγματικα αξιζει η αναμονη κι ευχομαι και πιστευω οτι θα το ζησεις συντομα,οσο για μενα εχω την πριγκηπισσα μου και παρηγοριεμαι,οποτε οτι πει ο Θεος.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ετσι οπως τα λες ειναι κοριτσακι μου και πραγματικα αξιζει η αναμονη κι ευχομαι και πιστευω οτι θα το ζησεις συντομα,οσο για μενα εχω την πριγκηπισσα μου και παρηγοριεμαι,οποτε οτι πει ο Θεος.

μακαρι μανου..μακαρι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα μινακι μου,τι κανει η κουκλιτσα μου;

Τι να σου πω αννιω μου αλλες φορες ναι κι αλλες οχι.Αν και να πω τη μαυρη αληθεια μου,εχω κουραστει ψυχολογικα και το'χω αφησει λιγο στην τυχη του,το ολο θεμα....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

εγω απο τοτε που προσπαθω δεν καταλαβαινω την τυφλα μου.ποναω συνεχεια εχω υγρα συνεχεια..οποτε..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενη μια απο τα ιδια,απο τοτε που ειχαμε αρχισει να εχουμε,ελευθερες επαφες,ολα πηγαν περιπατοοοοο......φαινεται ο οργανισμος καταλαβαινει τους εισβολεις και αντιδρα....αντε εμεις να τον πεισουμε,οτι αυτο ειναι το ζητουμενο,εξαλλου εναν ζηταμε να αφησει να περασει να κανει τη δουλεια του,τοσο δυσκολο ειναι;;;:tongue:

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα! Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το θέμα, αν και σας παρακολουθώ καιρό και συμπάσχω με τις αγωνίες σας και χαίρομαι με τις χαρές σας! Με λένε Μαρία, έχω ένα γιό 6 χρονών και μια παλίνδρομη τον περασμένο Αύγουστο (με την Αννιώ είχαμε μιλήσει λίγο στο σχετικό θέμα, όταν μπήκα μετά το συμβάν να πω τον πόνο μου!). Σήμερα που σας γράφω, είμαι έγκυος! Έκανα ένα τεστ πριν από 3 μέρες (32η μέρα του κύκλου και ήταν θετικό!!). Έχω μια αγωνία, μετά από αυτό που συνέβει το καλοκαίρι, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά. Ήθελα να σας πω τι δούλεψε σε μένα, όχι για τη σύλληψη, αλλά για να ξέρω πότε να περιμένω περίοδο ώστε να μπορώ να μετράω μέρες καθυστέρησης. Εντόπισα παρατηρώντας δυο-τρεις κύκλους, ότι από την ωορρηξία (που καταλάβαινα κάποιες φορές από πόνο, κάποιες άλλες από θερμοκρασία) μου ερχόταν περίοδος 13 μέρες μετά. Διάβασα επίσης ότι η δεύτερη φάση του κύκλου (από την ωορρηξία μέχρι την επόμενη περίοδο) δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 1-2 μέρες από τη συνήθη σε κάθε γυναίκα (και πράγματι μία φορά μόνο τους τελευταίους μήνες που το παρακολουθώ, αντί για 13 πέρασαν 15 μέρες). Και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί αυτή η δεύτερη φάση να είναι μεγαλύτερη -νομίζω- από 16 μέρες. Με άλλα λόγια η καθυστέρηση της περιόδου οφείλεται μόνο σε καθυστέρηση της ωορρηξίας.

Επομένως geni (όοοολο αυτό το μήνυμα στόχευε να σου λύσει ίσως την απορία!... μάλλον φλυάρησα όμως!), αν κατάλαβες πότε ήταν η ωορρηξία σου, μέτρα 15 μέρες περίπου και κάπου εκεί θα περιμένεις να αδιαθετήσεις (ή να μην!!... που στο εύχομαι!).

Manoutita, σου εύχομαι αυτός ο μήνας να κλείσει με μια μεγάλη χοριακή :-)

Και Αννιώ, υπάρχουν και εφημερεύοντα φαρμακεία!! :wink:

καλημερα!!τι κανετε?

πηρα χθες τα αποτελεσματα και δεν εχω ουρολοιμωξη.Αρα το αιμα ηταν κολπικο.τη δευτερα παω γιατρο να δουμε....

παντως τωρα δεν εχω τιποτα,καθαρο το τοπιο.τι να πω πια....,μακαρι να ηταβ καποιο αγγειο και οχι αποκολληση.

τζενη μπερδευτικα ποια γενναει σημερα?να σας ζησει και ο μπεμπης!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Math συγχαρητηρια κοπελα μου,να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το 2ο.Σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.Ευχαριστουμε πολυ για την πληροφορηση και τις ευχες,να εισαι καλα!!!

Αστερια μου μην ανησυχεις,μακαρι να μην ηταν τιποτα κι ολα θα ειναι μια χαρα,αφου σταματησε κιολας,ειναι καλο σημαδι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...