Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

έχω δύο αγοράκια περίπου 2.5 και 4.5 και προσπαθώ για το τρίτο. Έμεινα έγκυος πέρυσι την άνοιξη αλλά ειχα παλλίνδρομη και έκανα απόξεση τον ιούνιο. Είμαστε στις προσπάθειες από τον οκτώβρη συστηματικά. Και αναμένουμε. Αυτές τις μέρες περιμένω....

σου ευχομαι καλη επιτυχια και γρηγορα !!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι σωστα τα λες αλλα εχω περασει τοση στεναγχωρια που ολοι σε ρωτανε και γιατι ακομα κτλ. και ξερεισ θελω να το αποβαλω λιγο ..αλλα δεν γινεται...ειναι πολυ δυσκολο..Εχει ομως ο θεος για ολες μας!!Ετσι δεν ειναι?

αυτα ποσο με νευριαζουν...γιατι ετσι θελουμε κυριε...:mad::mad::mad:

λογαριασμο θα σας δωσουμε...αη στον κορακα μη τα παρω και θελω να παω να αρμεχτω

εβιτα δεν πρεπει να το βαζουμε κατω συνεχιζουμε μεχρι να εχουμε θετικα αποτελεσματα,καλη επιτυχια μας ευχομαι και γρηγορα να λεμε για τις εγκυμοσυνες μας οσες θελουμε να μεινουμε εγκυουλες

οχι βεβαια..ο επιμενων ΝΙΚΑ!!!

και θα μεινετε εγκυουλες και μετα τα αγχη θα ειναι αλλα...καθε μερα...καθε στιγμη...καθε εξεταση...και μετα την γεννηση ακομα περισσοτερο...εφαγε?γιατι κλαιει...μηπως ποναει?μηπως μηπως μηπως!

αλλα αυτα ειναι ωραια αγχη!!!και δεν θα αργησουν να ερθουν!!!

θα δειτε!!!:tongue::tongue::tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ πονεσαν τα μετοπισθεν μου!!!

παω να αραξω λιγο στον καναπε και να βγαλω γαλατακι για τον θησαυρο μου που αργησε κιολας να ξυπνησει!

παω να τσεκαρω αναπνεει? χαχαχαχαχα...να εβιτα και φαιη...ενα επισης μεγαλο αγχος...οταν ειναι πολυ ησυχα αγχωνεσαι!!!χαχαχαχαα

IB5Vp2.png

αυτα ποσο με νευριαζουν...γιατι ετσι θελουμε κυριε...:mad::mad::mad:

λογαριασμο θα σας δωσουμε...αη στον κορακα μη τα παρω και θελω να παω να αρμεχτω

οχι βεβαια..ο επιμενων ΝΙΚΑ!!!

και θα μεινετε εγκυουλες και μετα τα αγχη θα ειναι αλλα...καθε μερα...καθε στιγμη...καθε εξεταση...και μετα την γεννηση ακομα περισσοτερο...εφαγε?γιατι κλαιει...μηπως ποναει?μηπως μηπως μηπως!

αλλα αυτα ειναι ωραια αγχη!!!και δεν θα αργησουν να ερθουν!!!

θα δειτε!!!:tongue::tongue::tongue:

ακριβως παντα θα υπαρχουν αγχη αλλα ωραια αγχη.καληνυχτα annete φιλακια πολλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

αχ πονεσαν τα μετοπισθεν μου!!!

παω να αραξω λιγο στον καναπε και να βγαλω γαλατακι για τον θησαυρο μου που αργησε κιολας να ξυπνησει!

παω να τσεκαρω αναπνεει? χαχαχαχαχα...να εβιτα και φαιη...ενα επισης μεγαλο αγχος...οταν ειναι πολυ ησυχα αγχωνεσαι!!!χαχαχαχαα

ωραια τα λες!!!χι χι !!!αντε πηγενε αρμεξου τωρα γιατι πολυ σε συνχυσαμε!!!!

line_line_typew1_beg_d_typew9_time_1222488000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

ετσι ειναι...αχ με εκανεσ και γελασα!!!!Θα τα καταφερουμε!!!!Υπαρχει αλλη εκτος απο εμενα και την faii που να προσπαθει?

ναι, εχουν μεινει λιγα κοριτσακια που ειναι στην προσπαθεια αλλα το 2011 θα σας αποκαταστησουμε ολες!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα κουκλες και ονειρα γλυκα!!!

με ξανθα γλυκα αγγελακια σαν αυτα που θα ερθουν να φωλιασουν στις κοιλιτσες σας!!!

μακια!!!

Υ.Γ με συγχιζουν οι καλοθελητες κουκλα μου που κανουν ερωτησεις που στην τελικη δεν τους αφορουν...

αλλα εσεις μη μασατε...στον σκοπο σας...ευχαριστηθειτε τους αντρουληδες σας και τα σπορακια ειναι στον δρομο!!!

IB5Vp2.png

Καλησπερα!!!

Στεγια μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!!Να χαιρεσαι και εσυ τον γιοκα σου να τα εκατοστησει και να ειναι γερος!!!!Περαστικα σας παντως βρε κοριτσι μου τοσο πολυ τον πειραξε?Ειχε βγαλει και η δικια μου μικρη αυτρες αλλα μονο με αλοιφουλα την βγαλαμε...

Αχ δε μπήκα καθόλου και μου λείψατε...

Αννούλα μου ευχαριστώ πολύ....

Ο Γιάννος περδίκι είναι εγώ είμαι χάλια που δε προσέχουν μεγάλοι άνθρωποι...

Τα έχω πάρει κρανίο!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα,εβιτα καλωσορισες στο πιο γουρλιδικο καφε,και μην ανησυχεις με τοση μπεμπεδοσκονη που κυκλοφορει γυρω μας,θα κολλησουμε αυτες που προσπαθουμε,που θα παει.....ακους φαιη,το ιδιο ισχυει και για σενα.Πρεπει να χαλαρωσουμε κοριτσια,μονο ετσι θα γινει το θαυμα.

Στεγια να τον χαιρεσαι τον κουκλο σου,και απο εδω και περαστικα του.Ελεος πια με τον πεθερο........θα μπορουσαν να ειχαν αποφυγει την επαφη με το μωρο,αφου ηταν αρρωστος.......

Crazy baby να τον χαιρεσαι κι εσυ τον πριγκηπα σου,να'ναι παντα γερος και ευτυχισμενος.

Αννιω μου,απ'οτι βλεπω μαζι περιμενουμε,εγω σημερα ειμαι στην 30η μερα,αλλα εχω μελλον ακομα......χθες πονουσε το κεφαλι μου και υπεθεσα οτι σημερα,θα ειχα την αφιξη της "κοκκινοσκουφιτσας",αλλα προς το παρον τιποτααα....

Σημερα εχω τη μικρη σπιτι,γιατι χθες,ενω ηταν μια χαρα,καποια στιγμη παραπονεθηκε οτι ποναει το κεφαλι της,εκανε εμετο,ξαλαφρωσε και μετα κοιμηθηκε ηρεμη.Την κρατησα ομως,γιατι ο καιρος ειναι χαλια σημερα εδω,οποτε λιγη προσοχη δε βλαπτει.Φοβαμαι μηπως η μικρη πηρε τις ημικρανιες μου.....:(

Αννετακι μου απ'οτι διαβαζω μια χαρα μεγαλωνει ο αγγελος σου,κι εσυ εισαι μια κλασικη χαζομαμα.Αννουλα μου ταλαιπωρεισαι κι εσυ αλλα τι να κανεις,που θα παει θα περασει ο καιρος και θα αποζημιωθεις κρατωντας τη μικρη πριγκηπεσσα στην αγκαλια σου.

Φιλακια ισως ξαναμπω αργοτερα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...