Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλησπερα κοπελιες,

τρελο μωρο να χαιρεσαι τον ευθυμακο σου να ειναι γερος κι ευτυχισμενος και του χρονου με ενα αδελφακι!!!

εβιτα δε θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει...αν εχουμε να με συγχωρεις αλλα μου εχει παρει τα μυαλα ο γιοκας μου και ταχω χαμενα!!!χαχαχχα

καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας κουκλα και συντομα εγκυουλα!!!

το ιδιο ισχυει και για σενα φαιη μου!

ειμαστε γουρλουδες εμεις λεμεεεεεεε!!!

θα σας κολλησουμε ολες!!!

συμπεθερααααααααααα να τον ταισεις καλα τον συμπεθερο να παιρνει δυναμεις χεχεχε!

φιλακια στο εβελινακι και χαδακια στη νυφουλα μου!!!

εμεις κοιμομαστε αν και πλησιαζει η ωρα για μασες!!!

αν εξαφανιστω αποτομα θα ειναι γιατι θα τσιριζει απτη πεινα και δεν θα εχω χρονο ουτε για κατου**μα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αννιωωωωωωωωωωωωω, βραδυνουλα σημερα?

τα αντρακια σου κοιμουνται?

εσυ τι κανεις εδω?γιατι δεν πας να σεξουαλιστεις βρε συ ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

IB5Vp2.png

καλος σας βρηκα!!!!Σε ευχαριτω παρα πολυ....Εσυ παιδακι εχεις?

έχω δύο αγοράκια περίπου 2.5 και 4.5 και προσπαθώ για το τρίτο. Έμεινα έγκυος πέρυσι την άνοιξη αλλά ειχα παλλίνδρομη και έκανα απόξεση τον ιούνιο. Είμαστε στις προσπάθειες από τον οκτώβρη συστηματικά. Και αναμένουμε. Αυτές τις μέρες περιμένω....

mIdZp3.png

αννιωωωωωωωωωωωωω, βραδυνουλα σημερα?

τα αντρακια σου κοιμουνται?

εσυ τι κανεις εδω?γιατι δεν πας να σεξουαλιστεις βρε συ ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα αντράκια μου κοιμούνται από τις 830....

Ξεκουράζομαι. Σεξ τέλος αυτό το μήνα, μεσα στο σ-περιμένω....Αυτό το μήνα μπορώ να πω κάναμε σεξ για άλλους 5...

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω πολυ πολυ μακαρι να μας φερεται γουρι ......Παντως πρεπει να σκεφτομαστε θετικα ακους faii??? Στο φωναζω για να το ακουω και εγω!!!!

Δεν ξέρω εβιτάκι μου, μην ενοχοποιείτε τόσο τις σκέψεις σας, και άγχος θα έχετε, και νεύρα, και στεναχώρια, και λογικό είναι. Απλά να σκέφτεστε ότι θα έρθει κάποια στιγμή....αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι και θέμα τύχης, και καμία φορά αυτή αργεί να μας χαμογελάσει. Δεν σας πήραν και τα χρόνια....να υποθέσω. Εβίτα ειδικά εσύ αν έχεις γεννηθεί 81..

mIdZp3.png

έχω δύο αγοράκια περίπου 2.5 και 4.5 και προσπαθώ για το τρίτο. Έμεινα έγκυος πέρυσι την άνοιξη αλλά ειχα παλλίνδρομη και έκανα απόξεση τον ιούνιο. Είμαστε στις προσπάθειες από τον οκτώβρη συστηματικά. Και αναμένουμε. Αυτές τις μέρες περιμένω....

Να τα χαίρεσε!!Ευχομαι να μην ερθουν αυτο το μηνα αλλα και να ερθουν δεν πηραζει υπαρχουν και αλλη!!!!!Οξύμορο λιγο να το λεω εγω αλλα τι να κανουμε...πρεπει να ειμαστε καλα!!!

line_line_typew1_beg_d_typew9_time_1222488000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Τα αντράκια μου κοιμούνται από τις 830....

Ξεκουράζομαι. Σεξ τέλος αυτό το μήνα, μεσα στο σ-περιμένω....Αυτό το μήνα μπορώ να πω κάναμε σεξ για άλλους 5...

χαχαχχαχα!!!

αχ να εχουμε ευχαριστα το σ/κ να το καψουμε!!!

απτις 8:30 υπνο ε?μωρε μπραβο!!!

εμενα με εβαλε σημερα για υπνο ο μικρος αντι να τον βαλω εγω...ευτυχως ειναι ησυχος και δεν με ξυπνησε χαχαχχαχαα

IB5Vp2.png

σ ευχαριστω πολυυυυ...ξεκουραζομαι τωρα στον καναπε μου...

τι κανεις?

προσπαθω να ξεκουραστω και εγω γιατι αυτος ο μηνας στην δουλεια ειναι απο τους χειροτερους

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω εβιτάκι μου, μην ενοχοποιείτε τόσο τις σκέψεις σας, και άγχος θα έχετε, και νεύρα, και στεναχώρια, και λογικό είναι. Απλά να σκέφτεστε ότι θα έρθει κάποια στιγμή....αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι και θέμα τύχης, και καμία φορά αυτή αργεί να μας χαμογελάσει. Δεν σας πήραν και τα χρόνια....να υποθέσω. Εβίτα ειδικά εσύ αν έχεις γεννηθεί 81..

Ναι σωστα τα λες αλλα εχω περασει τοση στεναγχωρια που ολοι σε ρωτανε και γιατι ακομα κτλ. και ξερεισ θελω να το αποβαλω λιγο ..αλλα δεν γινεται...ειναι πολυ δυσκολο..Εχει ομως ο θεος για ολες μας!!Ετσι δεν ειναι?

line_line_typew1_beg_d_typew9_time_1222488000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

καλησπερα κοπελιες,

τρελο μωρο να χαιρεσαι τον ευθυμακο σου να ειναι γερος κι ευτυχισμενος και του χρονου με ενα αδελφακι!!!

εβιτα δε θυμαμαι να εχουμε ξαναμιλησει...αν εχουμε να με συγχωρεις αλλα μου εχει παρει τα μυαλα ο γιοκας μου και ταχω χαμενα!!!χαχαχχα

καλη επιτυχια στις προσπαθειες σας κουκλα και συντομα εγκυουλα!!!

το ιδιο ισχυει και για σενα φαιη μου!

ειμαστε γουρλουδες εμεις λεμεεεεεεε!!!

θα σας κολλησουμε ολες!!!

συμπεθερααααααααααα να τον ταισεις καλα τον συμπεθερο να παιρνει δυναμεις χεχεχε!

φιλακια στο εβελινακι και χαδακια στη νυφουλα μου!!!

εμεις κοιμομαστε αν και πλησιαζει η ωρα για μασες!!!

αν εξαφανιστω αποτομα θα ειναι γιατι θα τσιριζει απτη πεινα και δεν θα εχω χρονο ουτε για κατου**μα!!!

annete να εισαι καλα που με τα λογια σου μας δινεις δυναμη να συνεχισουμε.φιλια σε σενα και στον μπεμπη

RPVCp3.png?gonw6PAb

Να τα χαίρεσε!!Ευχομαι να μην ερθουν αυτο το μηνα αλλα και να ερθουν δεν πηραζει υπαρχουν και αλλη!!!!!Οξύμορο λιγο να το λεω εγω αλλα τι να κανουμε...πρεπει να ειμαστε καλα!!!

κοριτσια υγεια πρωτα απολα και μετα ολα ερχονται...ξερω μιλαω εκ του ασφαλους τωρα, αλλα κι εγω περασα τα αγχη και εφαγα με τη σεσουλα τις σφαλιαρες μου μεχρι να τσακωσουμε τον αγγελακο μας!

οταν ομως απογοητευτηκα (δεν εχασα την πιστη μου) και ειπα οταν και αν θελει Ο Θεος θα το στειλει (και ηρθαμε μονο 2 φορες σε επαφη...και με κυκλο μπαχαλο στην κυριολεξια) τσουπ τοστειλε και δεν το πιστευα!!!

αχ πως σας νοιωθωωωωωωωω!

και σας ευχομαι μεσα απτηνκαρδια μου σε 10 μηνες το αργοτερο να μας λετε τα καμωματα των νινιων σας!!!

IB5Vp2.png

annete να εισαι καλα που με τα λογια σου μας δινεις δυναμη να συνεχισουμε.φιλια σε σενα και στον μπεμπη

να εισαι καλα φαιη μου!

ολα καλα θα πανε θα δεις...προσπαθειστε να διωξετε λιγο το αγχος...ξερω ειναι κομματακι δυσκολο αλλα ειναι απαραιτητο για τον σκοπο μας!!!

ευχαριστουμε για τα φιλακια και ανταποδιδουμε!!!

IB5Vp2.png

σε ευχαριστω πολυ πολυ μακαρι να μας φερεται γουρι ......Παντως πρεπει να σκεφτομαστε θετικα ακους faii??? Στο φωναζω για να το ακουω και εγω!!!!

εβιτα δεν πρεπει να το βαζουμε κατω συνεχιζουμε μεχρι να εχουμε θετικα αποτελεσματα,καλη επιτυχια μας ευχομαι και γρηγορα να λεμε για τις εγκυμοσυνες μας οσες θελουμε να μεινουμε εγκυουλες

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...