Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Εβιτα μου σε καληνυχτιζω να φτοιαξω κατι και του αντρα μου να φαει α ερθει σε καμια ωρα αποτο πρωιστην δουλεια ο κακομοιρης θα θελει κατι σπιτικο να φαει....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

γεια σου!!!και εσυ καινουρια ε?

γεια σοθ εβιτα ναι καινουργια ειμαι,καλως ηρθες και εσυ? διαβασα οτι προσπαθειτε 1,5 χρονο γα μωρακι και εμεις 2 χρονια ευελπιστουμε να εχουμε θετικα νεα συντομα

RPVCp3.png?gonw6PAb

να μαι και εγω...ξεθεωθηκα σημερα γιατι γιορταζε ο γιος μου και ειχα τραπεζι...

εσεις τι κανετε?

crazy baby να τον χαιρεσαι να ειναι γερος και τυχερος.κατσε και παρε μια ανασα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

γεια σοθ εβιτα ναι καινουργια ειμαι,καλως ηρθες και εσυ? διαβασα οτι προσπαθειτε 1,5 χρονο γα μωρακι και εμεις 2 χρονια ευελπιστουμε να εχουμε θετικα νεα συντομα

ποσο δυσκολο ειναι ε?? εχετε κανει εξετασεις??

line_line_typew1_beg_d_typew9_time_1222488000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...