Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Περαστικά βρε Στέγια!

Δεν κατάλαβα όμως, η στοματίτιδα γιατί να προκαλέσει μαγουλάδες? Υπάρχει μία ίωση που εμφανίζεται με στοματίτιδα, δόξα τω Θεώ και τα δύο παιδιά μου την πέρασαν (όχι ότι έχουμε αφήσει τίποτα φέτος!)... Με ντακταρίν γέλη την καταπολεμήσαμε, η μικρή μου γέμισε άφθες ο μικρός έκανε δύο νομίζω. Και φυσικά και τα δύο είχαν στον φάρυγγα!!!

Θέλει τρεις με τέσσερις μέρες για να αρχίσει να υποχωρεί. Αλλά αυτό για τον συσχετισμό στοματίτιδας και μαγουλάδες και την αντιβίωση για την στοματίτιδα πρώτη φορά το ακούω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απλά έξυσε την άυτρα μολύνθηκε και γιαυτό και το πρήξιμο στο μάγουλο το οπόιο πήγαινε για ιογενή παρωτίτιδα (σαν μαγουλάδες αλλά από ιό)

Αρχικά κόλλησε ίωση από τον πεθερό μου ο οποίος είχε συμπτώματα στοματίτιδα,λαιμό, πυρετό...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ο Γιάννος είχε μια αυτρα και τίποτα άλλο,με επαινούσε η παιδίατρος πως λόγω θηλασμού τον έχω προστατεύσει...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσια γεια σας εχουμε καιρο να τα πουμε λογω φορτου εργασιας δεν μπορω να μπαινω τακτικα εχουμε πολυ δουλεια αυτον τον καιρο και θα συνεχιστει απο δω και περα,τι να κανω θα μπαινω οποτε εχω χρονο.

RPVCp3.png?gonw6PAb

Κοριτσακια σας αφηνω υποφερω καθιστη θα σηκωθω να περπατησω μπας και ξεπιαστω...τα λεμε

αννα απο τα μυνηματα σου καταλαβαινω οτι υποφερεις υπομονη μην εισαι ουτε πολυ ωρα καθιστη ουτε ορθια μεγαλο προβλημα.

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

Στεγια μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!!Να χαιρεσαι και εσυ τον γιοκα σου να τα εκατοστησει και να ειναι γερος!!!!Περαστικα σας παντως βρε κοριτσι μου τοσο πολυ τον πειραξε?Ειχε βγαλει και η δικια μου μικρη αυτρες αλλα μονο με αλοιφουλα την βγαλαμε...

Αχ Αννούλα μου σε ευχαριστώ τόσο πολύ!!!!Αν μου το έλεγαν πριν παντρευτώ οτι θα ειναι τοσο ψυχοφθόρο δεν υπήρχε περίπτωση να το πίστευα...ειναι και αυτο το αγχος..που το βάζεις?Ελπίζω όλα να πάνε καλά?

line_line_typew1_beg_d_typew9_time_1222488000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

Τωρα ειμαι καλα αλλα μια με πιανουν μια με αφηνουν....Εδω δεν εχω καποιον να με βοηθαει τα κανω ολα μονη μου...αλλα τωρα που εχω αρχησει και βαραινω πηρα γυναικα να με βοηθαει με τα βαρια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...