Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενακι μου μια χαρα ειμαι αν εξαιρεσεις οτι υποφερω στον υπνο πονανε ολα μου τα κοκκαλα κανω δεκα ωρες για να γυρησω πλευρο και εχω και την μικρη που αν δεν της αρεσει το πλευρο κλωτσαει σαν τρελη μεχρι να αλλαξω......να φανταστεις δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα και σημερα δεν ακουσα καν το ξυπνητηρι οποτε η μικρη δεν πηγε σχολειο.....

χαχαχαχα δεν το σταματάς βλέπω!!! Βλέπω να σε ακολουθεί ο εστιάτορας-κομμωτής-σωτήρας των γυναικών κι εδώ... :tongue::tongue:

γτ εχουμε ρουφιανους εδω μεσα?00020191.gif

Ελενη καλα εκανες και δεν την ελουσες...Αλλα μην εισαι σιγουρη οτι ειναι και ωτιτιδα ισως ειναι και απο το μπουκωμα αλλα και παλι θελει προσοχη το αυτι....

Κουφετο μερσι!!!!!Μεχρι τωρα δεν ειχα καμια φιλη του ειδους τωρα θα σε εκμεταλευτω...χαχαχαχα κιαν ερθει ο αλλος απλα θα αγνωησουμε.......Κουφετο δεν εχεις φεις?Εκει θα εβλεπες πολλες φωτο.

εχω αλλα δεν μπαινω συχνα στειλε να σε κανω φιλεναδα

Τι κάνετε κοπέλες;;;;Ελένη περαστικά σας!

καλος το κοριτσι.πως εισαι εσυ?οι αναγουλες?

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

Είμαι λίγο καλύτερα αλλά αυτό με τις μυρωδιές που μυρίζουν όλα δεν αντέχεται λέμε....Μου χαλάει όλη την διάθεση για φαΐ και γενικά έχω το σπίτι ορθάνοιχτο ευτυχώς που έχει καλές μέρες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τζενακι μου μια χαρα ειμαι αν εξαιρεσεις οτι υποφερω στον υπνο πονανε ολα μου τα κοκκαλα κανω δεκα ωρες για να γυρησω πλευρο και εχω και την μικρη που αν δεν της αρεσει το πλευρο κλωτσαει σαν τρελη μεχρι να αλλαξω......να φανταστεις δεν κοιμαμαι καλα τα βραδυα και σημερα δεν ακουσα καν το ξυπνητηρι οποτε η μικρη δεν πηγε σχολειο.....
Είμαι λίγο καλύτερα αλλά αυτό με τις μυρωδιές που μυρίζουν όλα δεν αντέχεται λέμε....Μου χαλάει όλη την διάθεση για φαΐ και γενικά έχω το σπίτι ορθάνοιχτο ευτυχώς που έχει καλές μέρες.

Πωπω βρε κορίτσια, λίγο υπομονή ακόμα!!! Είναι φοβερό όμως, όταν είσαι έγκυος νομίζεις ότι πάντα έγκυος ήσουν, ξεχνάς πως είναι να μυρίζεις φυσιολογικά και να σου μυρίζει το μαλακτικό ωραία κι όχι μπόχα, να κοιμάσαι σαν άνθρωπος, να μην πονάνε τα κόκκαλά σου κτλ κι όταν με το καλό γεννάς, ξεχνάς πως ήσουν έγκυος!!!

Διαφημίσεις

Ασε ρε Ελενη μιλαμε για πονο γιατι οσο ανοιγει η λεκανη ανοιγει ξανα και ενα παλιο χτυπημα που εχω και πεθαινω στους πονους....ειχα μια βδομαδα που δεν ποναγα καθολου αλλα εχτες το βραδυ ξυπνησα και εκλεγα εχω παει και σε ορθοπαιδικο και το μονο που μου επιτρεπουν ειναι να παρω ενα ντεπον που δεν με πιανει αλλα ειπαμε υπομονη 3 μηνες μεινανε...οι δυσκολοτεροι ομως.....

Ξανθουλα τι να πω?Εχω αυτο το καλο σε καμια εγκυμοσυνη δεν ειχα ναυτιες σε αυτο ειμαι τυχερη

Πάντως ξαναθυμήθηκα και πολύ καλά γιατί δεν μου αρέσει η εγκυμοσύνη και δεν το έπαιρνα απόφαση τόσο καιρό. Υ.Γ. το μαλακτικό βρωμάει...

χαχαχα μέχρι να πάρω χαμπάρι στην πρώτη εγκυμοσύνη ότι αυτό μου μύριζε άσχημα, έβαζα τον άντρα μου να ρίχνει χλωρίνη στο νεροχύτη μέρα νύχτα... Τον είχαμε κατσιάσει το νεροχύτη, όλα αυτός τα πλήρωνε!!!

Πάντως ξαναθυμήθηκα και πολύ καλά γιατί δεν μου αρέσει η εγκυμοσύνη και δεν το έπαιρνα απόφαση τόσο καιρό. Υ.Γ. το μαλακτικό βρωμάει...

Εγω νομιζα οτι μου αρεσε η εγκυμοσυνη ή ετσι θυμομουνα αλλα τελικα ηταν μια αυταπατη...χαχαχαχα

Το μονο καλο ειναι που δεν εχουμε περιοδο την απεχθανομαι.......

Διαφημίσεις

Αννούλα αυταπάτες είχες χαχαχα.Εμένα πάλι οι καλοί μου μήνες είναι από το 4 και μετά γιατί στην πρώτη τουλάχιστον ήμουν μια χαρά μετά.

Στην πρώτη, είχα εμετούς, ναυτίες, υπνηλία κτλ μέχρι τον 4ο... Το δεύτερο τρίμηνο ήταν το καλύτερο, αισθανόμουν τόσο δυνατή, οδηγούσα 60 χλμ, δούλευα και υπερωρίες και βγαίναμε σχεδόν κάθε βράδυ! Όλες τις μουσικές σκηνές είχαμε γυρίσει τότε... Ε, μετά βάρυνα!

Η πρωτη εγκυμοσυνη μια χαρα ηταν ειχα και την πολυτελεια να ειμαι με την μανουλα μου να μην εχω δουλειες ενω τωρα αυτα ειναι πολυτελειες.....

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα εκτός της πολυ κακής διάθεσης... Μιλάμε για ψυχοπλάκωμα, μια στεναχώρια συνεχώς... Με ένα παιδί μεγαλύτερο + δουλειά + οδήγηση τουλάχιστον 100χλμ την ημέρα + δραστηριότητες παιδιού + δουλειές σπιτιού, δεν την πολυκατάλαβα μεν (περισσότερο διαδικαστικό ήταν το θέμα) αλλά τα έφτυσα δε...

Γειά σας κοριτσάκια μου!!!

Να χαιρετήσω την Αννούλα μας και να της ευχηθώ να χαίρεται την κολόνα του σπιτιού για προχτές....

Επίσης να ευχηθώ στην Τζένη και στην Ανδριανή να σας ζήσει ο ανιψιός και με το καλό και τα υπόλοιπα μπεμπέ....

Χαθήκαμε λιγάκι εεε?

Λοιπόν σήμερα ηρέμησα να σας πω τι πάθαμε...

Δε θυμάμαι αν είχα αναφέρει πως την Κυριακή πήγαμε βόλτα στη πεθερά μου...Αφού φτάσαμε ρωτήσαμε τι κάνουν και μου λέει ο πεθερός άρρωστος.την ρωτάω κρύωμα, εμφανώς ανήσυχη και μου λέει ΝΑΙ!!Εκείνη την ώρα έλειπε με το που ήρθε τον παίρνει αγκαλιά και τον κρατάει με το στόμα του σε απόσταση αναπνοής στο στόμα του Γιάννου...

δε λέω κάτι η ηλίθια!!!

τεσπα τέλος αυτό...

Την Τρίτη λοιπόν την ώρα της φρουτόκρεμας αφού έχει φάει 10 κουταλιές κλάματα από το πουθενά...(σημείωση:τα φρούτα είναι τα αγαπημένα μας,κάθε συνδυασμός)να τον παίρνω αγκαλιά και να μη σταματάει(πρώτη φορά αυτό)Εκείνη την ώρα παρατηρώ το δεξί του μάγουλο ελαφρώς πρησμένο και λέω πάχυνε?ΟΚ τίποτα άλλο όλη μέρα.

?Κάνουμε το πάρτυ και έρχεται ο παππούς και του δίνει το δώρο(ποδήλατο για 5χρονο)και λέει είμαι άρρωστος δε τον φιλάω.............:r oll:

Εχτές στη φρουτόκρεμα ξανά μαναμ τα ίδια!!!

βλέπω το μάγουλο περισσότερο πρησμένο!!!

παιδίατρο....

να τον ψάχνει αυτι τίποτα,από το δόντι τίποτα,λαιμό τίποτα

ε χάρη στη μανούλα κόλησε μεν ίωση(στοματίτιδα και λαιμό)αλλά εκτός από μια αυτρα τίποτα άλλο.το καλό μου εξυσε την αυτρα και την μόλυνε και αν δε πηγαίναμε θα πάθαινε ιογενή παρωτίτιδα(μαγουλάδες).θα πιεί αντιβίωση....κλαψ(δεν είχε πιεί ούτε ντεπόν....)κλαψ

ααα και τελικά ο παππούς μας κόλλησε όπως καταλάβατε!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Η παιδίατρος τρελάθηκε γιατί δεν είχε τίποτα στην ουσία οπότε και με πίκρα μου πρότεινε την αντιβίωση....

Κορίτσια πάντως μου είπε τόσο καλά λόγια για μένα που τον θηλάζω και που το παιδάκι μου δεν έχει αρρωστήσει που ένιωσα πολύ καλά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...