Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Κουφέτο.... Γενικά θα σου πω ότι ο συγκεκριμένος είναι από τα παλιά (αρκετά παλιά) μέλη του φόρουμ. Άσχετα με το τι και πως έγινε (δεν θα μπω σ'αυτό) θα σου πω μόνο ότι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο οι διακρίσεις ούτε και καινούριο οπότε μην ασχολείσαι και χαλιέσαι... Δεν λέω περισσότερα αλλά υπάρχει μακριά λίστα με αποκλεισμούς που ξεκινάνε από παλιά και ήταν - πολλές φορές - εντελώς άδικοι, όχι μόνο κατά την δική μου γνώμη αλλά και πολλών άλλων (ορισμένοι από τους οποίους έριξαν διπλοφάσκελο και δεν ξαναπάτησαν - και δεν τους αδικεί και κανείς... ). Τεσπα.... ;)

DAarp3.png YiDCp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η οποία δεν είναι κάτι που τρώγεται να υποθέσω, ε;; :lol::lol::lol::lol:

σωστα υπεθεσες........:?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

βρε δικιο εχουτε ολες αλλα να τα λεω τι να κανω?!!!!οσο για το ιστορικο του συγκεκριμενου πραγματικα δεν με ενδιαφερει (αυτος πεταχτηκε σαν...)ομως και παλι να τυχει κατι τετοιο παλι θα μιλησω,γτ υπαρχω και απο την στιγμη που υπαρχω μιλαω λεμε!!!!:lol:

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλησπεραααααα!!!!!!!!!!!!!!

Απο το πρωι δεν ειχα ιντερνετ και τα ειχα παρει.....

Κουφετακι περαστικα στον μικρο...Θα σου στηλω μειλ καποια στιγμη οταν βρω και φωτο.

Οι υπολοιπες τι κανετε?

εχω τη μικρη του αδελφου μου στο μαγ.κανει στα ψεμματα οτι μου σβηνει τουρτα κ μου λεει κ το τραγουδακι.να ζησεις αυγενια κ χρονια πολλα μεγαλη στα γινεις με ασπρα μαλλια ,παντου να σκοτιζεις τι νιοσης το φως κ ολοι στα λεμε στα ενας σοφοοοοοοος.....

εμείς με αυτόν τον τρόπο και τα καθημερινά γενέθλια έχουμε φτάσει να "σβήνουμε" 1258 κεράκια!!! Τόσο χρονών είμαι βάσει γενεθλίων!

Τζενάκι και Ανδριανούλα να σας ζήσει ο ανηψιός! Να είναι πάντα γερός και τυχερός... Και στα δικά σας κούκλες!

Κουφετάκι, μην προσπαθείς να βρεις άκρη με το θέμα, χτες από την μία γελούσα κι από την άλλην είχα εκνευριστεί... Είπαμε, ας μείνουν μόνο τα κολλητάρια να τα λένε...

Καλημέρες κούκλες...

Πάλι σπίτι, η μικρή μάλλον έχει ωτίτιδα, το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί από τον πόνο στο αυτί και το απόγευμα θα μας κάνει την τιμή η παιδίατρος να μας δει... Αντε γιατί με εκνεύρισε πρωί πρωί...

ελενακι..ευχαριστω για τις ευχες ελπιζω του χρονου να αλλαζω το δικο μου πατουσακι..ετσι τον λεω γιατι ειναι μικροσκοπικουλης..αννουλιιιιι τι κανεις?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

αννα οποτε μπορεις ομως αν εισαι στρογγυλοπροσωπη οπως ειπες το μακρυ φιλαριστο σου παει γτ μακραινει το προσωπο αυτο το κουρεμα.θα δουμε ομως για μια αλλαγη

921477wc2fyvv2y2.gif

Παλι αρρωστη βρε Λενη???Περαστικα σας να ειναι και προσεχε πολυ το αφτι της ρωτα και για το μπανιο μηπως πρεπει να της παρεις ωτοασπιδες

Ναι ρε γμτ, όλος ο Νοέμβρης και ο Ιανουάριος μέχρι ώρας έτσι έχει πάει... Ευχαριστούμε Αννούλα για τα περαστικά... Ευτυχώς τουλάχιστον μέχρι ώρας ότι περνάει είναι λίγο ήπιο και δεν ταλαιπωρείται τρελλά... Βέβαια φοβάμαι και τον μικρό που συνήθως μετά ακολουθεί... Έχω δύο μέρες να την λούσω επίτηδες, ήταν μπουκωμένη και είπα να το αποφύγω... Είναι η πρώτη φορά που έχει πόνους στα αυτιά αλλά θα την ρωτήσω για ωτοασπίδες... Άντε να δούμε!

αννα οποτε μπορεις ομως αν εισαι στρογγυλοπροσωπη οπως ειπες το μακρυ φιλαριστο σου παει γτ μακραινει το προσωπο αυτο το κουρεμα.θα δουμε ομως για μια αλλαγη

χαχαχαχα δεν το σταματάς βλέπω!!! Βλέπω να σε ακολουθεί ο εστιάτορας-κομμωτής-σωτήρας των γυναικών κι εδώ... :tongue::tongue:

Ελενη καλα εκανες και δεν την ελουσες...Αλλα μην εισαι σιγουρη οτι ειναι και ωτιτιδα ισως ειναι και απο το μπουκωμα αλλα και παλι θελει προσοχη το αυτι....

Κουφετο μερσι!!!!!Μεχρι τωρα δεν ειχα καμια φιλη του ειδους τωρα θα σε εκμεταλευτω...χαχαχαχα κιαν ερθει ο αλλος απλα θα αγνωησουμε.......Κουφετο δεν εχεις φεις?Εκει θα εβλεπες πολλες φωτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...