Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαι τζενακο μου περιμενω να καθαρισω να μπω παλι στον αγωνα!!!!! Εσυ τι κανεις το καστρο το πηραμε?

μπα....απο το σαββατο.αστα να πανε..μπηκανε γιορτες κ γεννητουρια στη μεση κ δεν προλαβαινω να πω ουτε το ονομα μου.εχτες πηγα να κανω μοια προσπαθεια αλλα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχα μπα καθολου οταν θελει να ερθει θα ερθει και οπως ειπα στην πεθερα εγω Γεναρη θα γεννησω χαχαχχαχχαχαχχαχαχχα

σου το ευχομαι με ολη μου την ψυχη!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημέρα κούκλες. Δεν εχω υπολογιστή ούτε ίντερνετ είμαι σε μετακόμιση. Μου λείπετε. Πολλά φιλία

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημέρα κούκλες. Δεν εχω υπολογιστή ούτε ίντερνετ είμαι σε μετακόμιση. Μου λείπετε. Πολλά φιλία

καλημερα κισσακι ,με το καλο να πας στο καινουριο σπιτι κ συ μας λειπεις..φιλια στο κισσοκουκλακι!!!!!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ουφ κουραστηκα θελω να κατσω σπιτι μου να μην βλεπω ανθρωπο για κανενα δυο χρονια πειραζει?

κ γω το θελω πολλες φορες αυτο αλλα δεν γινεται...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερουδια στα ομορφα κοριτσια!!!

Καλημέρα σας.Αννετάκο τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά μέχρι να 40ντήσουν παίρνουν μέσο όρο από 120-220 γρ την εβδομάδα.Είσαστε μια χαρά και δεν χρειάζεται να οτν ζυγίζεις συνέχεια.Πρέπει στις 20 μέρες να έχει φτάσει στο βάρος της γέννας σε περίπτωση που χάσατε κιλά στο νοσοκομείο.Πιστεύω ότι τα πάτε μια χαρά.Μην τον ζυγίζεις συνέχεια κοίτα μόνο αν βρέχει 6-9 πάνες το 24 και συνέχισε ακάθεκτη.

καλημερα ξανθη μου, δεν τον ζυγιζω συνεχεια...η παιδιατρος μου ειπε καθε εβδομαδα να δουμε αν με το τζιτζογαλα εχει κανονικη αναπτυξη και να δουμε αν χρειαστει συμπληρωμα...σημερα θα την παρω να της πω τα αποτελεσματα!

στο μεαιυτηριο δεν χασαμε...πηραμε 95γρ...οταν λες στις 20 μερες πρεπει να εχει φτασει το βαρος της γεννας τι εννοεις?δεν καταλαβα...να εχει παρει 2640γρ?

και οταν λες να βρεχει 6-9 πανες με κακα ετσι?δυο μερες λερωνει 4-5...απο τσισα λερωνει τα παντα αφου εχουμε συντριβανακι...τα κατουραμε ολαααααααααααα...εχθες και το στρωμα απτη μερια της μανουλας!!!αμ πως...τη χεσαμε να μη την κατουρισουμε κιολας?χαχαχα

οχι μονο τον ειδα..τον ταισα ,τον αλλαξα..τον κοιμησα..αχ ξανθη μου τι τρυφερο πλασμα.ειναι κ μικρουλης 2900 κ δεν μπορουσα να τον πιασω φοβομουνα.κ ειναι κ πολυ ησυχος ολα κ ολα δυο νιαουρισματα εκανε.η μικρη ηταν ενταξει μεχρι που ηρθαν να την κοιταξουνε κ της βαλανε χρει να δουνε τη μητρα κ εκει τα ειδε ολα μετα εκλαιγε απο τους πονους..παντως ο γιατρος της που του το ειπε της ειπε να μη δεχτει ξανα να της βαλουν χερι..εσυ πως εισαι?

αχ η ψυχη μουυυυυυυυυ, να σας ζησει τζενακο μου, να ειναι γερος δυνατος καλοτυχος και πολυ πολυ ευτυχισμενος!!!

καλο σαραντισμο να εχουν μανουλα και υιος!

χερι γιατι της βαλανε καλε?μη χειροτερα...εμενα μου πατουσανε την μητρα εξωτερικα...ααααααα μη ξαναφησει κανεναν...κι αν επιμεινουν κατευθειαν τον γιατρο της

ηρθε κ η αντριανη.τον πηρε αγκαλια κ μαλλον ζηλεψε η νταφλουκω της γιατι μαζευτηκε επανω κ κλωτσαγε τον μικρο.απο τωρα φαινεται οτι θα μοιασει στη μανα της.....

χαχαχαχχαα απο τωρα ειναι ζορικο γκομενακι η μικρη χαχχαχαχα!!!

καλημερα!!!!

κυρια τζενη η νταφλουκο ειχε ανεβει ψιλα κ κλωτσαγε κ ελεγε στον ξαδερφο της

ε!!! ψιτ... φιλαρακι καταπατας ξενη ιδιοκτησια οσο ειμαι ακομα ηρεμη καν'τηνα

ε μετα αφου ειδε οτι δεν εφευγε αρχισε να υπερασπιζεται τον προσωπικο της χωρο!!χαχαχα

χαχαχαχχαα μωρο μουυυυυυυυυυ!!!

που εισαι μαρη εσυ και δεν σηκωνεις τα τελεφωνα?μηπως με αποφευγεις?αααααα?χαχαχα

κοριτσακια μου καλημερα τι κανετε? Τζενακο Ανδριανουλα να σας ζησει ο μπεμπαρος καλοτυχος και καλοσαραντιστος!!!!!

μινακι μου καλημερουδια καλο μου, μαζευε δυναμεις γιατι σε λιγες μερες θα γινει της συλληψης λεμεεεεεεεεεε!!!

η μικρη πως ειναι?τα πηρατε τα χαπακια σας?

αχ ξυπνησε ο σκατουλης μου, εφυγααααααααα!μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ναι ρε συ εχουν γινει πολλα στο γραφειο τον τελευταιο καιρο και δεν ξερω αν αντεχω ολη αυτη την πιεση!!!! καμια φορα λεω να τα παρατησω αλλα δυστυχως δεν γινεται αλλα ετσι κι αλλιως με το που μεινω εγγυος θα τους την κανω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ρε κουφετι μου, τι τραβας κι εσυ ρε κοπελα μου, σε εχουν βαλει στο ματι...καθε φορα που μπαινω διπλα και διαβαζω ποστς σου σε βλεπω μονιμως αποκλεισμενη

τελικα καλυτερα να μιλας με πμ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...οσο για τον κυριο κακως ασχοληθηκες τοσο και χαλασες και την ζαχαρενια σου.

επρεπε να τον καλεσεις στο καφε της αντιπαραθεσης γιατι οσες φορες εχω διαβασει γραπτα του τυπος αντιλογιας ειναι.

τελος παντων, εμεις εδω ειμαστε και σαγαπαμεεεεεεεεεεε!!!

ρε κιττυυυυυυυυυ, τι κουλο ηταν κι αυτο?και μη χειροτερα

καλα αποτελεσματα να εχετε κοπελα μου και καλη επιτυχια στη καμπυλη!

μουατς!

την καληνυχτα μου, ακουω νιαουρισματα...φτανει η ωρα για μαμισιο γαλατακι!!!

α και επι της ευκαιριας ζυγισα σημερα τον γιοκα μου και πηρε 140 γρ...καλα ειναι?

η παιδιατρος μου ειχε πει την προηγουμενη εβδομαδα πως τα φυσιολογικα ειναι 200 γρα ανα εβδομαδα...τελικα μηπως δεν χορταινει η εφταιγαν οι εμετοι που δεν πηρε τα 200 γρ?οεο?να ανησυχω η πρωτομανα?

επισης μας εχει πεσει ο αφαλος μας και βγαζει αιματακι πανω στην πανα, συνεχιζω το οινοπνευμα με την συμβουλη της παιδιατρου αλλα ο αφαλουλης δεν λεει να καθαρισει κλαψ

περαστικουλια στον ταλιμπανακο κουφετακι μου

καλο βραδυ και πολλα φιλακια!

na mhn τρελενεσε 140γρ.κλ ειναι θα το βλεπετε κιολας.το μωρο που δεν χορταινει γκρινιαζει και θελει στηθος μεχρι να χορτασει.δινε εσυ δινε!!γτ οινοπνευμα?δεν ποναει?γτ οχι μπεταντιν?(για τον αφαλο)

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...