Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα κοιτσακια μου,θελω να σας γραψω πολλα αλλα κοιμαμαι ορθια κ ειμαι πολυ κορασμενη.δεν μπορω να βαλω τις σκεψεις σε σειρα για να τις γραψω..προσπαθω να ξυπνησω αλλα ο καφες δεν κανει κατι..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας.Αννετάκο τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά μέχρι να 40ντήσουν παίρνουν μέσο όρο από 120-220 γρ την εβδομάδα.Είσαστε μια χαρά και δεν χρειάζεται να οτν ζυγίζεις συνέχεια.Πρέπει στις 20 μέρες να έχει φτάσει στο βάρος της γέννας σε περίπτωση που χάσατε κιλά στο νοσοκομείο.Πιστεύω ότι τα πάτε μια χαρά.Μην τον ζυγίζεις συνέχεια κοίτα μόνο αν βρέχει 6-9 πάνες το 24 και συνέχισε ακάθεκτη.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τι κάνεις τζενάκο;Τον είδες τον ανιψιό;;;

οχι μονο τον ειδα..τον ταισα ,τον αλλαξα..τον κοιμησα..αχ ξανθη μου τι τρυφερο πλασμα.ειναι κ μικρουλης 2900 κ δεν μπορουσα να τον πιασω φοβομουνα.κ ειναι κ πολυ ησυχος ολα κ ολα δυο νιαουρισματα εκανε.η μικρη ηταν ενταξει μεχρι που ηρθαν να την κοιταξουνε κ της βαλανε χρει να δουνε τη μητρα κ εκει τα ειδε ολα μετα εκλαιγε απο τους πονους..παντως ο γιατρος της που του το ειπε της ειπε να μη δεχτει ξανα να της βαλουν χερι..εσυ πως εισαι?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κάπως καλύτερα σήμερα, έχω στείλει και τον μικρό παιδικό θέλω να πάω σε μια φίλη μου που γέννησε και δεν την έχω δει ακόμα από κοντά μόνο τηλέφωνα.

Είναι πολύ καλά όταν γεννιούνται τόσο μικρά τόσο απροστάτευτα....Παυσίπονο δεν της δώσανε μετά;Τελικά η νύφη σου τι έγινε;Η Διαλεχτή τρελάθηκε με τον γιό της;;;

ηρθε κ η αντριανη.τον πηρε αγκαλια κ μαλλον ζηλεψε η νταφλουκω της γιατι μαζευτηκε επανω κ κλωτσαγε τον μικρο.απο τωρα φαινεται οτι θα μοιασει στη μανα της.....

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κάπως καλύτερα σήμερα, έχω στείλει και τον μικρό παιδικό θέλω να πάω σε μια φίλη μου που γέννησε και δεν την έχω δει ακόμα από κοντά μόνο τηλέφωνα.

Είναι πολύ καλά όταν γεννιούνται τόσο μικρά τόσο απροστάτευτα....Παυσίπονο δεν της δώσανε μετά;Τελικά η νύφη σου τι έγινε;Η Διαλεχτή τρελάθηκε με τον γιό της;;;

η μικρη ηταν απο την ναρκωση λες κ ειχε παρει ηρεμηστικο ,δεν μπορουσε ουτε αγκαλια να τον παρει.ειναι κ 3 μερες μονο με ορο ..ουτε φρυγανια.σημερα με το καλο θα τον θηλασει.μας δωσανε υποθετο μετα απο μια ωρα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ταλαιπωρία τράβηξε και αυτή.Η Ανδριανή δεν θα βλέπει την ώρα να βγει η μικρή από μέσα της....Σε αφήνω Τζενάκο θα πάω την επίσκεψη τώρα και θα ξαναμπώ όταν γυρίσω.

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!

κυρια τζενη η νταφλουκο ειχε ανεβει ψιλα κ κλωτσαγε κ ελεγε στον ξαδερφο της

ε!!! ψιτ... φιλαρακι καταπατας ξενη ιδιοκτησια οσο ειμαι ακομα ηρεμη καν'τηνα

ε μετα αφου ειδε οτι δεν εφευγε αρχισε να υπερασπιζεται τον προσωπικο της χωρο!!χαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...