Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα κουφετο ασχολιαστο το ατομο.....

Ρε κουφετο δειξε μου και εμενα πως να τα κανω που εχω χοντρουλο προσωπο στηλε καμια φωτο να σου δωσω και μειλ αμα θες για να τα δειξω στην δικια μου κομμωτρια.

Κορίτσια , τι κάνετε ?

ουφ....απρόβλεπτη κ κουραστική μερα..........

το απογευμα , πηγαμε να κανει ο αντρας μου γαστροσκόπηση και έβαλε τοση δύναμη , σ αυτό που βαζουν στο στόμα , που εσπασε το μπροστινό του δόντι..............

καπάκι πηγαμε οδοντίατρο.....

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Τοση πολυ δηναμη? Εσυ πως εισαι?

καλά είμαι , κοριτσάκι μου !

αλλά όλο κάτι συμβαίνει:twisted:

Κορίτσια , τι κάνετε ?

ουφ....απρόβλεπτη κ κουραστική μερα..........

το απογευμα , πηγαμε να κανει ο αντρας μου γαστροσκόπηση και έβαλε τοση δύναμη , σ αυτό που βαζουν στο στόμα , που εσπασε το μπροστινό του δόντι..............

καπάκι πηγαμε οδοντίατρο.....

Ωχ....για γέλια και για κλάματα

mIdZp3.png

δειτε εδω ολες και πειτε μου τις καρτες και τον αποκλυσμο παλι τον εφαγα αδικος ναι ή ου?γμτhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79637

Παντελώς άδικα όμως!!!!

Κουφετάκι να ανοίξεις thread εδώ να ερχόμαστε για συμβουλές styling μαλλιών! Χρειάζομαι κι εγώ συμβουλές!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Διαφημίσεις

Ωχ....για γέλια και για κλάματα

αστα Αννιώ μου...πήγαμε για μαλλί κ βγήκαμε κουρεμένοι....

ο γιατρός δεν το πίστευε...έλεγε κ ξαναέλεγε οτι δεν εχει καταγραφεί πουθενα...ε το είδατε ζωντανό , του λέω εγώ

μόνο που δεν τον φωτογράφισε , να τον βάλει στα απιστευτα κι όμως αληθινά:mrgreen::mrgreen:

δειτε εδω ολες και πειτε μου τις καρτες και τον αποκλυσμο παλι τον εφαγα αδικος ναι ή ου?γμτhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79637

άδικος !!!

koritsakia μου φυσικα και αθι ψαξουμε για κουρεματακια ομως εχω τον μικρουλη αρρωστουλης,μολις μπορεσω να εχω και ηρεμια μυαλου θα τα δουμε καλα?καλο βραδακι ματσ

921477wc2fyvv2y2.gif

ρε κουφετι μου, τι τραβας κι εσυ ρε κοπελα μου, σε εχουν βαλει στο ματι...καθε φορα που μπαινω διπλα και διαβαζω ποστς σου σε βλεπω μονιμως αποκλεισμενη

τελικα καλυτερα να μιλας με πμ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...οσο για τον κυριο κακως ασχοληθηκες τοσο και χαλασες και την ζαχαρενια σου.

επρεπε να τον καλεσεις στο καφε της αντιπαραθεσης γιατι οσες φορες εχω διαβασει γραπτα του τυπος αντιλογιας ειναι.

τελος παντων, εμεις εδω ειμαστε και σαγαπαμεεεεεεεεεεε!!!

ρε κιττυυυυυυυυυ, τι κουλο ηταν κι αυτο?και μη χειροτερα

καλα αποτελεσματα να εχετε κοπελα μου και καλη επιτυχια στη καμπυλη!

μουατς!

την καληνυχτα μου, ακουω νιαουρισματα...φτανει η ωρα για μαμισιο γαλατακι!!!

α και επι της ευκαιριας ζυγισα σημερα τον γιοκα μου και πηρε 140 γρ...καλα ειναι?

η παιδιατρος μου ειχε πει την προηγουμενη εβδομαδα πως τα φυσιολογικα ειναι 200 γρα ανα εβδομαδα...τελικα μηπως δεν χορταινει η εφταιγαν οι εμετοι που δεν πηρε τα 200 γρ?οεο?να ανησυχω η πρωτομανα?

επισης μας εχει πεσει ο αφαλος μας και βγαζει αιματακι πανω στην πανα, συνεχιζω το οινοπνευμα με την συμβουλη της παιδιατρου αλλα ο αφαλουλης δεν λεει να καθαρισει κλαψ

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

koritsakia μου φυσικα και αθι ψαξουμε για κουρεματακια ομως εχω τον μικρουλη αρρωστουλης,μολις μπορεσω να εχω και ηρεμια μυαλου θα τα δουμε καλα?καλο βραδακι ματσ

περαστικουλια στον ταλιμπανακο κουφετακι μου

καλο βραδυ και πολλα φιλακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...