Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ωραια!!!Ποτε θα πας να τον δεις???

περιμενω τη μανα μου να ερθει στο μαγ να φυγω εγω..φυγε εσυ ελα εσυ το εχουμε κανει.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλώς ήρθες λιβιναθ με το καλό και το δεύτερό σου.Τζένη είπαμε σήμερα βουρ μη χάσεις ευκαιρία.

εννοειται βρε..τη χανω εγω τετοια ευκαιρια?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Οπου να ναι βγαινουν και οι εξετασεις μου θα με παρει η γιατρος τηλ.......καντε να ειναι καλη η καμπυλη γιατι αν μου κοχουν τα μακαρονια θα τρελαθωωωωωωωωωωω κλαψ

αγαπες μου γλυκες σας αφηνω να κανω καμια δουλεια στο μαγαζι γιατι αν ερθει η μανα μου κ τα δει θα παθει εγκεφαλικο...ολα τα πραγματα που ηρθαν απο χτες ειναι στους διαδρομους κ γω καθομαι κ α κοιταζω..αν μπορεσω θα ξαναμπω το βραδακι..σας φιλω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννετω η αληθεια εχω χεστει απτη χαρα μου

γρηγορα τις πανες λεμεεεεεεεεεεεεε!!!φιατι σας βλεπω να σας πηγαινει η απο πανω αυτοφωρο απτη χεσουρα χαχχαχαχαχα

α το αλλο δεν σας το ειπα, εχθες το μεσημερι ο μικρος τα εκανε πανω στην παλαμη μου χαχαχαχαχχαχαα

γεμησαμε σκατο κοριτσια χαχχαχαχαα

αααααααααχ αλλα το φχαρηστηθηκα...ο γιος μου με εχεσεεεεεεεεεεεεεεε!!!:mrgreen:

Επεστρεψα ηρθε η μικρη και ηθελε να παει στο σπιτι της φιλης της οποτε την ταισα και εφυγε εχτες τις ειχα εγω τις τσουπρες!!!!

Τζενακι να σας ζησει!!!!!!Να ειναι γερος και δυνατος!!!!!

Συπεθερα με τον συμπεθερο το γλεντησαμε το απογευμα που ελειπε η μικρη...Το βραδυ εφυγε για καβαλα που ειχε σημερα ενα ραντεβου....

καβαλα το γλεντησατε συμπεθερουλα?

ενταξει πηγε καβαλα το καταλαβα...δεν χαζεψα και τελειως χιχιχιχι

Αννετάκο ο μικρός είναι φάτσας.....Ενημέρωσε και τις κοπέλες για το μάτι του συζύγου σου...Άννα αν έχεις γαμπρό με τέτοια μάτια ποιος την χάρη σου.

ξανθουλι, σημερα τα ματακια μας ειναι λιγο πιο ανοιχτοχρωμα!

αχ αν μου γινει γαλανοματης θα λιωνωωωωωω ολημερις!!!

Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω! Βασικά, δεν είμαι και τόσο καινούρια... Για την ακρίβεια είμαι αρκετά παλιά.... Έμπαινα σ'αυτό το καφέ όταν ακόμα βρισκόταν στο parents (πριν δημιουργηθεί το parentscafe) τότε που προσπαθούσα για το πρώτο μου παιδί, από το 2008... Βέβαια στην παρέα είμαι καινούρια και πολύ χαίρομαι που σας βρίσκω...! ;)

καλως ορισες λιβιναθ, να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο να του χαρισεις κι ενα αδερφακι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τζενακι να σου ζησει ο ανιψιος,και στα δικα σου συντομα,οποτε βουρ στο ψητο αμεσωςςςςςςςςς!!!!!

Μαριαθ,τι κανεις κοπελα μου,χαθηκαμε τελειως......πες οποτε μπορεις να βρεθουμε.

Λιβιναθ να σου ζησει το παιδακι μου,κι ευχομαι καλη επιτυχια στις νεες προσπαθειες.

Αστεριακο προσοχη και κυριως μη στεναχωριεσαι,μπες να μας πεις οποτε μπορεις αν εισαι καλυτερα.

Ανετακι τι κανει ο μπομπιρας;

Οσο για το κισακι εχει αρχισει να ετοιμαζεται για τη μετακομιση,εχει μαζεψει το πισι,εχει και τη μπουμπου,οποτε ποτε να προλαβει το πουλακι μου;Παντως ειναι μια χαρα και με ρωταει και μαθαινει τα νεα σας.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες livinath..με το καλο κ εσυ τον επομενο μηνα κ αν μπαινεις πιο συχνα εδω θα κανουμε κ παρεουλα.αν θες πες μας το ονομα σου γιατι του αβαταρ σου ειναι λιγο γλωσσοδετης.το κακο ειναι οτι εγω τα εβλεπα τα υγρα ολη μερα εχτες αλλα δεν περιμενα με τπτ να ειναι ωορηξια, ασε που εχουμε κ γεννητουρια κ ειμασταν ολοι ανακατοι.τεσπα.παντως με τους υπολογισμους που εκανα στο baby spase μου εβγαζε ωορηξια στην 23 κ εγω μαλλον απο οτι φαινεται κανω νωριτερα..τι να πεις.εσυ εχεις την ακατανομαστη τωρα ε?

Μπορείς να χρησιμοποιείς το πρώτο συνθετικό (liv) αν θες. Sorry αλλά γενικά αποφεύγω να συστήνομαι με το όνομα μου στο net και ειδικά εδώ που υπάρχουν και γνωστοί και συγγενείς (κάτι πήρε το αφτί μου τελευταία... :mrgreen: )

Για την οωρρηξία μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά... Υπάρχει ενδεχώμενο να κάνεις νωρίτερα ή και αργότερα από το αναμενόμενο (εγώ είχα καθυστερημένη οωρηξία όταν έμεινα έγκυος). ;)

Εγώ έχω την ακατανόμαστη ακόμα αλλά οδεύω προς το τέλος. Και μετά βουρ....!

DAarp3.png YiDCp3.png

Συμπεθερα μια χαρα τα ειπες καβαλα το γλεντησαμε.....χαχαχαχα

Δεν καταλαβα καλα ο μικρος εχεσε ή εσυ εισαι μονιμως χεσμενη???

καλα το καταλαβα χαχαχχαχα

ο μικρος με εχεσε παιδι μου, εμενα με εχει πιασει δισκοιλιοτητα χαχαχχαα

50 λεπτα το πρωι ημουνα στο μπανιο και τιποτα (συγνωμη κιολας...οσο ξεκ*****να στο χ***μο στην εγκυμοσυνη τωρα με εκδικειται).. και ηταν και η ωρα του μικρου να φαει...αλλα για να δεις τι καλο μωρακι που εχω μολις τελειωσα ακουσα το πρωτο νιαουρισμα!!!

Τζενακι να σου ζησει ο ανιψιος,και στα δικα σου συντομα,οποτε βουρ στο ψητο αμεσωςςςςςςςςς!!!!!

Μαριαθ,τι κανεις κοπελα μου,χαθηκαμε τελειως......πες οποτε μπορεις να βρεθουμε.

Λιβιναθ να σου ζησει το παιδακι μου,κι ευχομαι καλη επιτυχια στις νεες προσπαθειες.

Αστεριακο προσοχη και κυριως μη στεναχωριεσαι,μπες να μας πεις οποτε μπορεις αν εισαι καλυτερα.

Ανετακι τι κανει ο μπομπιρας;

Οσο για το κισακι εχει αρχισει να ετοιμαζεται για τη μετακομιση,εχει μαζεψει το πισι,εχει και τη μπουμπου,οποτε ποτε να προλαβει το πουλακι μου;Παντως ειναι μια χαρα και με ρωταει και μαθαινει τα νεα σας.

καλα ειναι..μαμ...κακα και νανι...και 3 ωρες την ημερα μας κανει μαραθωνοδρομους...δεν λεει να κλεισει το ματι του λεμεεεεεεεε!!!

α ενταξει με το κισακι, δεν το ηξερα πως μετακομιζει και ανυσηχησα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...