Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

αχ ρε ξανθουλα μου σε ευχαριστω σας ευχαριστω ολες που μου κρατησατε παρεα μεχρι να ρθει ο ανηψιος

Να μην ευχαρηστεις αλλα να κερασεις κανα μεζε ομως γιατι μετα απο τοση γλυκοζη δεν θελω να δω γλυκο ποτε ξανα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε ξανθουλα ειδα υγρα ωορηξιας μπορει να τα ειχα κ εχτες αλλα με την αναμπουμπουλα δεν τα καταλαβα.εχω να βρεθω με το συζηγο απο το σαββατο λες να τον εχασα το μηνα?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Να μην ευχαρηστεις αλλα να κερασεις κανα μεζε ομως γιατι μετα απο τοση γλυκοζη δεν θελω να δω γλυκο ποτε ξανα......

οτι γουσταρετε ,στην αντριανη θα βαλω αρνι....χαχαχαχα θα κανουμε πασχα νωριτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

να ρωτησω κατι?απο την ωρα που βλεπεις τα υγρα το ωαριο ειναι ηση στη μητρα κ περιμενει η μπορει να κατεβει ας πουμε κ αυριο

Όταν πας σπίτι βάλ'τον κάτω! Και αύριο και μεθαύριο. Η οωρρηξία σου ή έγινε ή θα γίνει σε λίγες ώρες. ;) Καλή επιτυχία...!

Να καλησπερίσω κι εγώ! Είμαστε στην προσπάθεια για 2ο παιδάκι εδώ και 1 μήνα ουσιαστικά. Τους προηγούμενους κάναμε προθέρμανση αλλά από τον προηγούμενο κύκλο αρχίσαμε να το παίρνουμε στα σοβαρά, οπότε μόλις τελειώσει η ακατανόμαστη ξεκινάμε το γνωστό μέρα παρά μέρα, αν και είναι λίγο δύσκολότερα τα πράγματα τώρα με τη μικρή....! Έχουμε γίνει λίγο πιο "περάστε, ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε" αλλά τι να κάνουμε....! :mrgreen:

DAarp3.png YiDCp3.png

τζενάκι παντως μην πας τουαλέτα και πιέζεις να βγει κάτι, αμα είναι να βγει θα βγει... Αν νιωθεις ή βλέπεις κάτι διαφορετικό πηγαινε στο γυναικολογο να δεις τι θα σου πει.

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

Από το Σάββατο;;;το χάσαμε το κορμί πατριώτη....Λοιπόν άσε τις αναμπουμπούλες και φρόντισε σήμερα και αύριο να έχετε επαφές ότι ώρα και αν είναι.Στην ανάγκη φέρτον στο μαγαζί κλείσε για 10 λεπτά και στα πίσω ράφια ...χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Όταν πας σπίτι βάλ'τον κάτω! Και αύριο και μεθαύριο. Η οωρρηξία σου ή έγινε ή θα γίνει σε λίγες ώρες. ;) Καλή επιτυχία...!

Να καλησπερίσω κι εγώ! Είμαστε στην προσπάθεια για 2ο παιδάκι εδώ και 1 μήνα ουσιαστικά. Τους προηγούμενους κάναμε προθέρμανση αλλά από τον προηγούμενο κύκλο αρχίσαμε να το παίρνουμε στα σοβαρά, οπότε μόλις τελειώσει η ακατανόμαστη ξεκινάμε το γνωστό μέρα παρά μέρα, αν και είναι λίγο δύσκολότερα τα πράγματα τώρα με τη μικρή....! Έχουμε γίνει λίγο πιο "περάστε, ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσατε" αλλά τι να κάνουμε....! :mrgreen:

καλως ηρθες livinath..με το καλο κ εσυ τον επομενο μηνα κ αν μπαινεις πιο συχνα εδω θα κανουμε κ παρεουλα.αν θες πες μας το ονομα σου γιατι του αβαταρ σου ειναι λιγο γλωσσοδετης.το κακο ειναι οτι εγω τα εβλεπα τα υγρα ολη μερα εχτες αλλα δεν περιμενα με τπτ να ειναι ωορηξια, ασε που εχουμε κ γεννητουρια κ ειμασταν ολοι ανακατοι.τεσπα.παντως με τους υπολογισμους που εκανα στο baby spase μου εβγαζε ωορηξια στην 23 κ εγω μαλλον απο οτι φαινεται κανω νωριτερα..τι να πεις.εσυ εχεις την ακατανομαστη τωρα ε?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες και νουριο κοριτσακι (εχεις και δυσκολο νικ) Να σου ζησει η κορουλα σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο σπορακι!!!

Καλώς σας βρήκα, ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω! Βασικά, δεν είμαι και τόσο καινούρια... Για την ακρίβεια είμαι αρκετά παλιά.... Έμπαινα σ'αυτό το καφέ όταν ακόμα βρισκόταν στο parents (πριν δημιουργηθεί το parentscafe) τότε που προσπαθούσα για το πρώτο μου παιδί, από το 2008... Βέβαια στην παρέα είμαι καινούρια και πολύ χαίρομαι που σας βρίσκω...! ;)

DAarp3.png YiDCp3.png

μου εσπασε τα νευρα μιλαμε..ενα τεταρτο προσπαθω να γραψω..τεσπα.με πηρε η μανα μου κ ακουσα το μικρο να κλαιει μια φωνη καμπανα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μου εσπασε τα νευρα μιλαμε..ενα τεταρτο προσπαθω να γραψω..τεσπα.με πηρε η μανα μου κ ακουσα το μικρο να κλαιει μια φωνη καμπανα

Τι ωραια!!!Ποτε θα πας να τον δεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...