Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε ελενη μια χαρα εισαι βρε κοπελα μου!Τι λες τωρα!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

κ μεις γιωργια μου αλλα παντα εις βαρος μου χαχαχαχααχ μετα για να με βγαλουν απο τις πατατες φεραν ενα φορτηγακι κ το αυτοκινητο που οδηγουσα ξενο αλλα δεν φταιω εγω το βλαμενο ο ανηψιος του αντρα μου μου ετριψε το τιμονι γιατι νομιζε οτι δεν πηρα καλα την στοφη κ θα πεφτα πανω σε μαντρα κ γω κρατουσα τσιγαρο κ μου το πεταξε απο τα χερια κ καηκα αφησα το τιμονι λοιπον κ ουρλιαζα να βρω που εχει πεσει το τσιγαρο μη με καψει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

μην με αναγκασετε να βαλω την μοναδικη που εχω απο το μαιευτηριο με τον μικρο και σκιαχτειτε βραδιατικα, αλλος ανθρωπος ειμαι πλεον... Απλα σας εδωσα μια εικονα του πως ημουν... Κι εχω κι αλλη πως ημουν πριν δεκα χρονια αλλα ουτε εγω δεν θελω να την βλεπω γιατι μου ρχεται να πλακωσω τον τακη στο ξυλο...

ρε ελενη μας παιρνουν πιπινακια και πως μας καταντανε?αη μαρηηηηηη βαλτην τη φωτο να δουμε και μετα θα φας εσυ το ξυλο...εγω ειμαι πιο κοντα

Κοπελιτσες πλακα πλακα με τον αντρα μου εχουμε ριξει πολυ γελιο και μακαρι να ειμαστε ετσι ολη μας την ζωη!

ετσι να ειστε παντα γεωργια μου!!!να γελατε και να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι και συντομα τρεις!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

παει τερματισα παω για υπνο λενι το dna αγαπη μου ειναι καλο αντε και τα κιλα θα φυγουν οποτε ασε την γκρινια και ραψτο λιγο για να φυγουν α!βαζω μια κρεμα εδω και μια βδομαδα και ειδα αποτελεσμα θα σου την πω αυριο ομως τωρα νανι κοριτσια ειστε απεχτες καλα εσυ γιωργια σημερα αφιερωσες και νομιζω οτι εχει και συνεχεια ε?αν δεν ηταν το ντιρρνν 6 το πρωι θα καθομουν λενι διαβασες τι μου κανε ο μικρος το μεσσημερι?ειπα το ντριν τωρα και το ξαναθυμηθηκα

921477wc2fyvv2y2.gif

Εμενα μ ελεγαν γουρουνακι το οποιο καποια στιγμη μεταλαχθηκε σε ρουνι(οταν ειχαμε την ανιψια μου μικρη),η πεθερα μου μ ελεγε κοτουλα(εναν τον ελεγε "του κ@λου τα ενιαμερα") και ο αντρας μου συνηθως με λεει ματακια.

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

φευγω κι εγω κοριτσακια μου, αντε με επιασε η μεση και εχω φουσκωμα στην κοιλια!!!

καληνυχτα και καλη εβδομαδα..και μη ξεσαλωσετε και δεν προλαβαινουμε να διαβαζουμε το πρωι!!!

φιλακιαααααααααααααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κ εβρεχε ελενη κιολας κ το αυτοκινητο ειχε κολλησει αστο κ μολις γυρισαμε σπιτι η πεθερα ηθελε να μαθει για πιο λογο επεσα μεσα στις πατατες κ κοιτα να δεις τυχη τοσα χωραφια εκει σε αυτον που ηταν τσακωμενος ο αντρεας επεσα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανη εγω γι αυτο δεν οδηγω!χαχαχαχαχαχααααα

Την πατησα με το παπι φαντασου να παρω κι αμαξι τι εχει να γινει!!!!!!!!!!!!!!!

εννοεις το ρολοι που σου εβαλε στα αυτια για να του βγαλεις τα κακα??? χαχαχαχααχ μια χαρα το παιδι... τελικα γιατι εφαγες κιτρινη όμως???

μαλλον για την συνεχεια της υπογραφης μου περιμενε παρε πμ

921477wc2fyvv2y2.gif

τιποτα δεν ειπαμε μπουμπα μαιμουνι κρουσλε γκοτζιρα απολυτος τιποτα

χμμμμμμμμ δεν θα σχολιασω τωρα..αυριο που θα ειμαι φρεσκια φρεσκια χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...