Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Μαρια πως τα πατε με τον μπεμπη?

Τζενακι μπας και επαθες καμια κολπιτιδα?Δεν πας να σε δει ο γιατρος

στην κολπιτιδα δεν μυριζουν τα υγρα?θα παω στο γιατρο,κατσε να ξεμπερδεψει με τις εγκυουλες!

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τα ναευρα μου κορες σημερα πηγα να κανω εξετασεις και την μικρη καμπυλη παιρνω ταξι παω στην μικροβιολογο και μπαινω πρωτα στο φαρμακειο να παρω την γλυκοζη ανοιχτο το φαρμακειο του ζηταω την γλικοζη και μου λεει δεν σου δινω απεργω............ντοινκ να πας εκει που εφημερευει τεσπα αυτο που εφημερευε ηταν στην αλλη ακρη της πολης.παιρνω ξανα ταξι παω παιρνω γλυκοζη ξανα ταξι ξανα στην μικροβιολογο και φτου παλι ταξι για το σπιτι.....ΕΛΕΟΣ με τις απεργειες τους και αφου με ειδε με την κοιλια ηταν τοσο δυσκολο να μου δωσει 50 γρ γλυκοζη εξαλλου δεν την πληρωνεις ετσι την δινουν τα νευρα μου

δεν τους υποστηριζω αλλα αν τον εβλεπαν να σου δινει οτιδηποτε θα ειχε τραβηγματα.κ νομιζω ειναι 3 μερες η απεργια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εγώ καλά είμαι. μια γενική δυσκολία στο να βολευτω στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην καρέκλα την έχω αλλα με μαξιλάρια απο εδώ και από εκεί βρίσκω την θέση μου. Με τον μπέμπη μαλώνουμε καμιά φορά όταν τα βάζει με τα πλευρά μου και πάει και πατάει και σμπρώχνει εκεί πάνω, αλλα τα ξαναβρίσκουμε... χαχαχα

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

δεν τους υποστηριζω αλλα αν τον εβλεπαν να σου δινει οτιδηποτε θα ειχε τραβηγματα.κ νομιζω ειναι 3 μερες η απεργια

Δεν ειχα ακουσει τιποτα για την απεργια αλλα η γλυκοζη δεν θεωρειτε εμπορευμα....Ουτε κοστολογειτε ουτε εχει σχεση με το φπα.......αλλα ρε Τζενη το φαρμακειο γιατι το ειχε ανοιχτο και εδεινε μονο στους δικους του πελατες φαρμακα???Γιατι οταν μπηκα ηταν μια γιαγια που ψωνησε κανονικοτατα αυτο μου την εδωσε

εγώ καλά είμαι. μια γενική δυσκολία στο να βολευτω στο κρεβάτι, στον καναπέ, στην καρέκλα την έχω αλλα με μαξιλάρια απο εδώ και από εκεί βρίσκω την θέση μου. Με τον μπέμπη μαλώνουμε καμιά φορά όταν τα βάζει με τα πλευρά μου και πάει και πατάει και σμπρώχνει εκεί πάνω, αλλα τα ξαναβρίσκουμε... χαχαχα

Αυτος Μαρακι θα ειναι ο πιο δυσκολος μηνας.Υπομονη και η αγκαλιτσα του θα σε αποζημιωσει!!!!

καλά τώρα είναι να μη χρειαστείς φάρμακο γιατί θα πρέπει να τρέχεις για να βρεις φαρμακείο...

Και καλα εδω ειναι πιο κοντινες οι αποστασεις σε εσας ή στην Αθηνα θα γινει χαμος...........

Διαφημίσεις

σκεψου οτι το πρωι ελεγε οτι σε ολο το πολεοδομικό συγκρότημα της θεσσαλονικης είναι ανοιχτά 9 φαρμακεία. Και να σου πω εγω και με την κοιλιά πάω όπου θέλω ή έχω και το άντρα μου, ο παππούς και η γιαγιά που με το ζόρι καταφέρνουν να πάνε στο φαρμακείο της γειτονιάς που θα τρέξουν?

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Με παιδευει και εμενα αυτη η μπουμπου....1ον).Οταν αλλαζω μηνα και ανοιγει η λεκανη πολυ απλα δεν σηκωνομαι απο το κρεβατι αφου πεθαινω απο τους πονους στα ποδια και στα κοκκαλα και ολα αυτα απο ενα παλιο χτυπημα

2ον)εχω αιμοραγιες απο την μυτη λογω ορμονων

3ον)Αν φαω κατι πρασινο εστω και μια πιρουνια παθαινω κολικους οπως και με καφε που εχω να πιω 5 μηνες....

Αυτα προς το παρων αλλα ολα καλα ειπαμε ανηκουμε στο κλαμπ με τις γριες ετσι οπως εχουμε καταντησει........χαχαχαχα

σκεψου οτι το πρωι ελεγε οτι σε ολο το πολεοδομικό συγκρότημα της θεσσαλονικης είναι ανοιχτά 9 φαρμακεία. Και να σου πω εγω και με την κοιλιά πάω όπου θέλω ή έχω και το άντρα μου, ο παππούς και η γιαγιά που με το ζόρι καταφέρνουν να πάνε στο φαρμακείο της γειτονιάς που θα τρέξουν?

Ναι ρε εμεις πες εχουμε αυτοκινητο οι παππουδες???Που να πανε οταν απεργουν και τα μεσα μεταφορας?

καλημερα κοριτσαρες μου!

τζενακι τωρα η διαλεκτουλα μας θα κραταει τον παιδαρο να φανταστω!!!

να πανε ολα καλα και η αναρρωση της να ειναι καλη σαν και την δικη μου ευχομαι...να σηκωθει αμεσως, να μη βαζει τα παυσιπονα υποθετα (επειδη δεν θα τα χρειαζεται) και να κραταει αγκαλιτσα το αγγελουδακι της γερο και δυνατο!

προσπαθουσα εχθες να συνδεθω και δεν τα καταφερνα...να ειναι καλα ο διακομιστης.γκρρρρ επαιρνα και την γυναικα μου και δεν το σηκωνε..λεω εδω ειμαστε...ερχεται η νταφλουκο μας!!!

αστεριακο μου μαναρι μου, μη μου στεναχωριεσαι αγαπη μου, ολα καλα θα πανε...μεγαλωνει η μητρα σου ψυχη μου για τα δυο σου τα νινακια και γιαυτο βλεπεις αιμα...με τον γιατρο μιλησες?μη στεναχωριεσαι μονο ετσι και μου στεναχωρεις τα ανηψουδια ναι?και πολυ ξεκουραση...κι αν μπορεις μη πας κανα δυο μερες στη δουλεια

εχθες εφυγε ενα συστημενο αγαπη μου και σουρχετε!

πολλα φιλακια!

ερακι να την χαιρεστε την μικρη, πολυχρονη να ειναι και ευτυχισμενη!!!

τωρα τι να κανω να σε παρω η ταιζεις τη μπεμπα?δοντακια βγαζεται?τοσο νωρις?

συμπεθερα υπομονη, δεν βρισκεις ακρη με τα φαρμακεια...οποιους θελουν εξηπηρετουν...αλλα επρεπε να βαλεις καμια φωνη για να γινει η δουλεια σου και αμα λαχει να απειλησεις πως θα φωναξεις και τα καναλια...αφου απργεις κυριε γιατι δεν καθεσαι σπιτι σου?αη σιχτιρ μεσα ναι.....γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

πως περασατε εχθες με τον συμπεθερο στην γιορτουλα του?

και του χρονου κοπελα μου με τις κορουλες σας γερες και τσαχπινουλες!!!

ξανθη μου τι τρως μαναρι μου τελικα εσυ?απο κιλα ποσα εχεις χασει?

ειπαμε τωρα περνουμεεεεεεεε!

ο σωτηρακης πολυ φατσα...μεγαλη φατσαααααααααααααα!χαχαχαπου τα βρισκουνε και τα λενε βρε παιδι μου!!!αχ γερα να ειναι τα παιδακια να μας τρελενουνε με τις ατακες τους!!!

μαριαθ τι κανεις κοριτσακι μου?δεν βολευεσαι αποτι διαβασα...υπομονη...λιγες εβδομαδες εμειναν και μετα δεν θα θυμασαι τιποτα!!!

ρε κοριτσια η κισα που ειναι τοσες μερες?

την καλημερα μου σε ολες σας αγαπες μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...