Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

το μικρουλι μπαινει για καισαρικη.τη νηφη μου την εδιωξε της ειπε να παει παρασκευη.μακαρι παναγια μου να πανε ολα καλα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ναευρα μου κορες σημερα πηγα να κανω εξετασεις και την μικρη καμπυλη παιρνω ταξι παω στην μικροβιολογο και μπαινω πρωτα στο φαρμακειο να παρω την γλυκοζη ανοιχτο το φαρμακειο του ζηταω την γλικοζη και μου λεει δεν σου δινω απεργω............ντοινκ να πας εκει που εφημερευει τεσπα αυτο που εφημερευε ηταν στην αλλη ακρη της πολης.παιρνω ξανα ταξι παω παιρνω γλυκοζη ξανα ταξι ξανα στην μικροβιολογο και φτου παλι ταξι για το σπιτι.....ΕΛΕΟΣ με τις απεργειες τους και αφου με ειδε με την κοιλια ηταν τοσο δυσκολο να μου δωσει 50 γρ γλυκοζη εξαλλου δεν την πληρωνεις ετσι την δινουν τα νευρα μου

Μαζι γραφαμε Τζενακι αντε η τελικη ευθεια τωρα!!!!

Λογικο ηταν που την εδιωξε πως θα τις ξεγεννουσε και τις δυο???

η νυφη μου δεν ειχε συσπασεις δυνατες γιαυτο κ την εδιωξε.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

η νυφη μου δεν ειχε συσπασεις δυνατες γιαυτο κ την εδιωξε.

Με καισαρικη δεν θα γεννησει και η νυφη σου???

Αν ναι καλο θα ειναι η μητρα της να ειναι σε αδρανεια και να μην εχει συσπασεις

Με καισαρικη δεν θα γεννησει και η νυφη σου???

Αν ναι καλο θα ειναι η μητρα της να ειναι σε αδρανεια και να μην εχει συσπασεις

ναι με καισαρικη κ αυτη τωρα γιατι την εδιωξε ο γιατρος δεν ξερω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ρε αννα απο χτες εχω υγρα κιτρινα κπονους περιοδου.ωορηξιας δεν ειναι γιατι δεν ειναι γλυστερα κ ασπρα αλλα ειναι πολλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

α γεννητουρια διαβάζω... αντε με το καλό τζενάκι!

σε ευχαριστουμε μαρακι να σαι καλα ,αντε κοντοζυγωνεις κ συ:-D

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...