Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!!

Έχουμε γεννητούρια βλέπω!!!!!

Με το καλό!!!!!Καλέ πώς πέρασε έτσι ο καιρός;;;;;;

Εγώ πέρυσι τέτοια εποχή είχα αρχίσει να ψιλιάζομαι την εγκυνοσύνη και τα έλεγα με την Κίσα και τη Μανού!!!!!

Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες κοπέλες!

Μινάκι δεν πειράζει....και πάντα να θυμάσαι ότι η περίοδος συμβολίζει το ξεκίνημα μίας νέας ευκαιρίας ε;;;;;

Νάκι περαστικά σου!Να προσέχεις τις τουαλέτες που πηγαίνεις πολύ!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ερακι.τι κανει το μικρουλι σου?

Καλημέρα Τζενάκι και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!!!!!Αιγοκεράκι σαν την κορούλα μου!!!!Χθες είχαμε εμείς τα γεννέθλιά μας....

Το μωρό έχει εδώ και 3 μέρες διάρροια....εντομεταξύ βγάζει και δόντια και πονάει.....Γενικά μέσα στη γκρίνια είναι....Χθες το βράδυ ξύπναγε κάθε δύο ώρες....εναλλάξ με την αδελφή της που ξύπναγε και εκέινη λόγω βήχα....άσε άυπνη είμαι.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημέρα σας..Τζένη με το καλό να γεννήσει η Διαλεχτή....

καλημερα ξανθουλα μου τωρα θα σε επαιρνα τηλ εχουμε να τα πουμε καιρο κ ανησυχησα.που εισαι?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ερι περαστικά στα μικράκια σου...όλα μαζί ρε γμτ....Ελπίζω σήμερα να είσαστε καλύτερα.

Τζένη είμαι βάρκα γιαλό, μου μυρίζουν όλα με πονάει το στομάχι μου δεν μπορώ να φάω και γενικά είμαι και εγώ στο κλαμπ με τις γριές μαζί με την Άννα....Έχω απελπιστεί αλλά κάνω υπομονή.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα Τζενάκι και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!!!!!Αιγοκεράκι σαν την κορούλα μου!!!!Χθες είχαμε εμείς τα γεννέθλιά μας....

Το μωρό έχει εδώ και 3 μέρες διάρροια....εντομεταξύ βγάζει και δόντια και πονάει.....Γενικά μέσα στη γκρίνια είναι....Χθες το βράδυ ξύπναγε κάθε δύο ώρες....εναλλάξ με την αδελφή της που ξύπναγε και εκέινη λόγω βήχα....άσε άυπνη είμαι.....

ερακι ειναι ιος κ τους εχει πιασει ολους ..κ εμενα επισης μια μερα με επισε..ευτηχως.αλλα ολοι οι αλλοι ειναι 3 με 4 μερες ετσι..περαστικα κοπελα μου.τα αλλα τα μικρουλια σου τι κανουν;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Είμαι σπίτι με άδεια και έχω και τον Σωτήρη εδώ και μόλις του λέω κάτσε η μαμά ζαλίζεται ξαπλώνει και αυτός και μου λέει ζαλίζομαι και εγώ μαμά μου το μωράκι στην κοιλίτσα μου φταίει....Το νούμερο...

ερι περαστικά στα μικράκια σου...όλα μαζί ρε γμτ....Ελπίζω σήμερα να είσαστε καλύτερα.

Τζένη είμαι βάρκα γιαλό, μου μυρίζουν όλα με πονάει το στομάχι μου δεν μπορώ να φάω και γενικά είμαι και εγώ στο κλαμπ με τις γριές μαζί με την Άννα....Έχω απελπιστεί αλλά κάνω υπομονή.

ελα καλε δεν θελω τετοια ακουσε εκει γριες.θα περασουνε αυτα ξνθουλι μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Μεγάλο Έρι μου και δεν τον πιάνω πουθενά.Μου λέει μου έλειψες μανούλα μου γι αυτό θα κοιμηθώ μαζί σου το βραδύ να ξέρεις...Χαχαχα και αν σε πειράξει άλλο το μωρό μου(γιατί δικό του είναι) θα το κανονίσω μόλις βγει.Αλλά αν μου φέρει ένα παιχνίδι που θέλω θα είμαστε εντάξει....Όλο δολοπλοκίες...

Μεγάλο Έρι μου και δεν τον πιάνω πουθενά.Μου λέει μου έλειψες μανούλα μου γι αυτό θα κοιμηθώ μαζί σου το βραδύ να ξέρεις...Χαχαχα και αν σε πειράξει άλλο το μωρό μου(γιατί δικό του είναι) θα το κανονίσω μόλις βγει.Αλλά αν μου φέρει ένα παιχνίδι που θέλω θα είμαστε εντάξει....Όλο δολοπλοκίες...

Αυτό είναι που λέμε..."ωραίος ο παίχτης"....!χαχαχαχαχα!!!!!!:lol::lol:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Είμαι σπίτι με άδεια και έχω και τον Σωτήρη εδώ και μόλις του λέω κάτσε η μαμά ζαλίζεται ξαπλώνει και αυτός και μου λέει ζαλίζομαι και εγώ μαμά μου το μωράκι στην κοιλίτσα μου φταίει....Το νούμερο...

μηπως εχει καμια συγγενεια με τη μικρη του αδελφου μου?απο τοε που εμαθε για τις εγκυμοσυνες κ εβλεπε να φουσκωνουν κοιλιες οταν της επευτε ενα παιχνιδι κατω μου εσκυβε οπως η νατριανη επιανε κ τη μεση της..αγκωμαχουσε κ λιγο κ μετα σηκωνοτανε κ μου ελεγε ,μπορεις να μου φτασεις την κουκλα γιατι εγω δεν μπορω να σκυψω......

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ασχετο..αλλα εχω μια κουραση...εχτες ολη μερα στο μαγαζι μετα καπακι κλινικη ..νοσοκομειο..πονανε τα κοκαλακια μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...