Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 20/1/2025 at 2:34 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Γεια σου! Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και να σου ευχηθώ καλή τύχη! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα .. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω στο Έλενα να ξερεις και είχα κάνει όλα τα χαρτιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και προχθες που του μίλησα παραλίγο να αλλάξω γνώμη και να ξαναπάω! Με το καλό, εύχομαι να πάει στρωτά και καλά! 

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

καλημερα.εχτες πηγα στη μικρη.της εχουνε βγει τα ματια εξω απο τον πονο.ειχε συσπασεις 100 ανα ενα λεπτο αλλα διαστολη μονο 2 .τωρα στις 8 παει στην αιθουσα τοκετου θα κανει καισαρικη.το ζητησε αυτη δεν αντεχει αλλο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα.εχτες πηγα στη μικρη.της εχουνε βγει τα ματια εξω απο τον πονο.ειχε συσπασεις 100 ανα ενα λεπτο αλλα διαστολη μονο 2 .τωρα στις 8 παει στην αιθουσα τοκετου θα κανει καισαρικη.το ζητησε αυτη δεν αντεχει αλλο.

Αχ μωρε ταλαιπωρηθηκε τοσες ωρες το κοριτσακι...Δεν πειραζει ομως σε ενα τεταρτακι απο την ωρα που θα την βαλουν θα κραταει τον μπεμπη αγκαλια!!!Να ειναι γεροι και οι δυο!!!

Αντε με το καλο,να μπει το κοριτσι να μην ταλαιπωρειται αλλο.Κουκλες σας αφηνω προς το παρον,γιατι εχω ενα σωρο πραγματα να κανω....θα μπω αργοτερα να μαθω νεα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

αχ αννουλα μου επρεπε να την εβλεπες,ποναγε κ δεν εβγαζε μιλια κ οταν εφτανε 100 κοκκινιζε το προσωπο της κ βγαινανε δακρυα.η μανα μου μου ειπε οτι σε αυτους τους πονους η αλλη αδελφη μου η μεγαλη σηκωνε το νοσ στο ποδι.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειδα κ τη μπουμπου εχτες.πηγαμε με την αντριανη στο γιατρο.τσομαρα μου μας κοιταζε[λεμε τωρα]κ βυζαινε το δαχτυλο.αντρεας κ αντριανη χρειαστηκανε παμπερς.κ εγω επισης...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αντε με το καλο,να μπει το κοριτσι να μην ταλαιπωρειται αλλο.Κουκλες σας αφηνω προς το παρον,γιατι εχω ενα σωρο πραγματα να κανω....θα μπω αργοτερα να μαθω νεα.

οκ μανου τα λεμε αργοτερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ Τζενακι μου ποσο την καταλαβαινω δεν μπορεις να φανταστεις ακριβως την ιδια γεννα ειχα και εγω και δεν μιλαγα η χαζη ενω οι διπλανες ειχαν σηκωσει τον κοσμο.....Θα περασουν ολα με το που θα παρει το μωρο αγκαλια.Εσκασα τωρα δεν θελω να περνανε τετοια τα κοριτσακια μας......

Διαφημίσεις

οταν το μηχανημα εφτανε το 100 εβγαζε ενδειξη H κ της ελεγε η νοσοκομα ..το μωρο σου σου λεει χαι χαι χαι μανα σου ρχομαι...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ε οχι..ελπιζω να μη μας το φυλαει κ αυτο..δεν θα το αντεξουμε.αν κ η γιατρος της ειπε οτι ειναι ολα τελεια κ η μπουμπου ειναι ακομα ψηλα κ ειναι .τσατιζοτανε κιολας με τον καρδιοτοκογραφο κ τον εσπρωχνε.πολυ τσαμπουκαλου σαν τη μανα της.κ πολυ ζωηρη.τωρα παει κ η νυφη μου νοσοκομειο για καισαρικη κατα 99 τις εκατο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Λοιπον κοριτσακι μου εφυγα να παω να κανω εξετασεις με το που θα δυρησω θα μπω να μαθω νεα.Ολα καλα να πανε!!!!!!!!!!!

επισης ολα να πανε καλα κ με τις εξετασεις σου.λογικα θα ειμαι μεσα.τα λεμε κουκλακι.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...