Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

κ καλα αυτες ειναι στο ιδιο νοσ τις βολευουμε,η αντριανη ειναι σε κλινικη.σημερα θα παει γιατι ποναει κ εχει κ κατι συσπασεις..το φανταζεσαι να μπει μεσα κ αυτη τι εχουμε να τραβηξουμε?

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα βρε..δηλ θα συγγενεψουμε?χαχαχα..μακαρι

καλέ ναι!!! Αρκεί να μην είναι η μικρή αράπω! Αλλά μωρέ και να είναι, κάτι θα κάνουμε, δεν βαριέσαι... Θα την μάθει η μανα της να αγαπάει την πεθερά της, να μου κάνει δουλειές, να με σέβεται, είναι για να ψάχνω άλλη νύφη τώρα? Αυτή θέλουμε!

καλέ ναι!!! Αρκεί να μην είναι η μικρή αράπω! Αλλά μωρέ και να είναι, κάτι θα κάνουμε, δεν βαριέσαι... Θα την μάθει η μανα της να αγαπάει την πεθερά της, να μου κάνει δουλειές, να με σέβεται, είναι για να ψάχνω άλλη νύφη τώρα? Αυτή θέλουμε!

κιαν βγει γλωσοκοπανα σαν τη μανα της?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κ καλα αυτες ειναι στο ιδιο νοσ τις βολευουμε,η αντριανη ειναι σε κλινικη.σημερα θα παει γιατι ποναει κ εχει κ κατι συσπασεις..το φανταζεσαι να μπει μεσα κ αυτη τι εχουμε να τραβηξουμε?

Ε, όχι, έχει λίγο καιρό μπροστά της η Ανδριανούλα... Άσε να περάσει η πρώτη μπόρα με τα αγόρια και όταν έρθει η μικρή να κάνει θεαματική έξοδο. Να τους έχει όλους απ' έξω, όχι να μην προλαβαίνουν να την δουν!

Διαφημίσεις

κιαν βγει γλωσοκοπανα σαν τη μανα της?

Αααα όχι, την θέλουμε να είναι ξανθιά γαλανομάτα σαν την μαμά και μετρημένη κι ολιγόμιλη σαν τον μπαμπά! Το ανάποδο δεν το θέλουμε! :tongue::tongue::tongue:

Τζενάκι, σε αφήνω, πάω να ξαπλώσω λίγο γιατί η μέση μου δεν παλεύεται σήμερα... Θα μπω το βράδυ να δω πως πάει η μικρούλα... Πάντως μην τρελλαίνεσαι, όλα καλά θα πάνε (εγώ 12 ώρες έκανα στην Μυρτώ)... Με το καλό να γεννήσει το "μωρό" σας ένα γερό μωρό!

βγαινω.κλεινω το μαγαζι κ παω με την αντριανη στο γιατρο κ μετα βουρ για νοσοκομειο.τα λεμε αυριο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη με το καλό το μωρό ή μάλλον τα μωρά.....

Μινάκι μου, δεν πειράζει τον επόμενο....και γω αισθάνομαι την έλευση....δεν μου είπες αν είσαι φέισμπουκ τελικά

Ελένηηηηηηηηηηη...δε σε πρόλαβααααααααα

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

που ειστε καλε??

εγω θα σκασω!!!παλι ειδα αιμα ρε γμτ.,πανω που ειπα δοξα Το Θεο,αντε παλι βοηθα Παναγια!!!!

πηγα τουαλετα και τα ουρα κοκκινα,τι να πω...

δεν ποναω ευτυχως καθολου.

μιλησα με το γιατρο και μου ειπε οτι πρεπει να κανω καλλιεργεια ουρων μηπως ειναι ουρολοιμωξη,για να δουμε αν ειναιαπο τον κολπο ή οχι.

ουφ να δω παλι πως θα αντεξω μεχρι τη δευτερα που θα παω να με δει.

ξερετε ποσες μερες κανει η καλλιεργεια να βγει?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Γεια σας κοριτσια,ειμαι καινουρια στo forum και προσπαθω να το μαθω ελπιζω συντομα!!!Με το καλο σε οποιες ειναι μανουλες και καλη δυναμη σε αυτες που προσπαθουν!!!!

line_line_typew1_beg_d_typew9_time_1222488000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Καλημερα,τζενακι που εισαι παιδι μου,τι εγινε εφτασε ο ανιψιος;

Να καλοσωρισω το νεο κοριτσακι στην παρεα,οπως ισως ειδες το καφε ειναι γουρικο,μετρημενες στα δαχτυλα ειμαστε αυτες που προσπαθουμε.Ευχομαι να εισαι συντομα μια απο τις επομενες.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...