Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ηρθα εγω...πως προχωραει η διαλεκτη?

αχ μακαρι να μη ταλαιπορηθει η κοπελα και να γεννησει στο πιτς φυτιλι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ηρθα εγω...πως προχωραει η διαλεκτη?

αχ μακαρι να μη ταλαιπορηθει η κοπελα και να γεννησει στο πιτς φυτιλι

αννετακι της εχουνε δωσει μυοχαλαρωτικα για να ανοιξει η μητρα.ποναει καθε 8 με 10 λεπτα.τα νερα δεν εχουνε σπασει

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννετακι της εχουνε δωσει μυοχαλαρωτικα για να ανοιξει η μητρα.ποναει καθε 8 με 10 λεπτα.τα νερα δεν εχουνε σπασει

τι διαστολη εχει ξερετε?τηνεχουν βαλει στις οδινες η την εχουν και περπαταει?

τα νερα μπορει να της τα σπασει ο γιατρος

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

τι διαστολη εχει ξερετε?τηνεχουν βαλει στις οδινες η την εχουν και περπαταει?

τα νερα μπορει να της τα σπασει ο γιατρος

μεχρι μια ωρα πριν που μιλησα με τη μανα μου δεν ειχε διαστολη.μονο συσπασεις,αλλα ποναει κ μαλιστα πολυ.μου ερχεται να βαλω τα κλαματα.ηθελα να ειμαι εκει:(

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζενάκι, μην στεναχωριέσαι καλό μου, αυτά είναι ευχάριστα πράγματα!!! Θα είσαι εκεί όταν έρθει η δική σου ώρα, τι θα μπορούσες δηλαδή να της κάνεις τώρα?

Αχ, έτσι είναι οι πρωτότοκες αργούν λίγο παραπάνω! Αλλά στο τέλος... Τα ξεχνάς όλα!!!

Με το καλό το νέο ανηψάκι!!!

Καλησπέρες...

ΑΝΝΕΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ, είδα φώτος του μπέμπη!!! Καλέ τι κουκλί είναι αυτό??? Πωπω, μια σταλίτσα, μαναράκι μου, θέλω να το μυρίσω!!! Πωπω, με έπιασε λίγο τώρα αλλά φαντάζομαι θα μου φύγει!

Να σου ζήσει κοριτσάρα μου, πάντα γερός και τυχερός! (είναι ανοιχτόχρωμος και ασπρούλης! αγαπάκι μωρέ!!! Πωπω με έπιασε τώρα!!!)

Τζενάκι, μην στεναχωριέσαι καλό μου, αυτά είναι ευχάριστα πράγματα!!! Θα είσαι εκεί όταν έρθει η δική σου ώρα, τι θα μπορούσες δηλαδή να της κάνεις τώρα?

Αχ, έτσι είναι οι πρωτότοκες αργούν λίγο παραπάνω! Αλλά στο τέλος... Τα ξεχνάς όλα!!!

Με το καλό το νέο ανηψάκι!!!

Καλησπέρες...

καλησπερα λενακι σε ευχαριστω κοπελα μου.ηθελα να ειμαι εκει.τη μικρη τη μεγαλωσαμε εγω κ η αντριανη.απο μωρακι.μη φανταστεις μικρουλια ειμασταν κ εμεις.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ μωρέ, εσείς έχετε κι αυτό το φοβερό δέσιμο!!! Και τώρα το "μωρό" σας θα κάνει μωρό!!! ΟΚ, το καταλαβαίνω, για αυτό δεν σε χωράει ο τόπος!

Απλά σκέψου ότι κι εκεί να ήσουν δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα... Από έξω θα ήσουν! Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου και θα βγει ένα γερό μωράκι! Αλήθεια τί περιμένετε?

Διαφημίσεις

το ωραιο ειναι οτι αυριο το πρωι εχει η νυφη μου ραντεβου με το γιατρο κ κατα 99,9 τις εκατο θα γεννησει κ αυτη αυριο με καισαρικη.δεν θα ξερουμε σε ποιο δωματιο να πρωτο παμε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αχ τι καλά, θα τα κάνετε ζευγαράκι με της ανδριανής... Τζενάκι, σου έχει πει ότι αν η κόρη της είναι ξανθιά κι ανοιχτόχρωμη θα την κάνουμε νύφη? (αν μοιάζει του πατέρα της δεν θα την κάνουμε, είναι που είναι ο δικός μου μαύρος κι άραχνος μην μαυρίσει ο τόπος εντελώς!)

το ωραιο ειναι οτι αυριο το πρωι εχει η νυφη μου ραντεβου με το γιατρο κ κατα 99,9 τις εκατο θα γεννησει κ αυτη αυριο με καισαρικη.δεν θα ξερουμε σε ποιο δωματιο να πρωτο παμε

πωπωπωπω καλέ τι χαμός είναι αυτός? Ελπίζω τουλάχιστον να είναι στο ίδιο μαιευτήριο! Τι περιμένει η νύφη σου?

Αχ τι καλά, θα τα κάνετε ζευγαράκι με της ανδριανής... Τζενάκι, σου έχει πει ότι αν η κόρη της είναι ξανθιά κι ανοιχτόχρωμη θα την κάνουμε νύφη? (αν μοιάζει του πατέρα της δεν θα την κάνουμε, είναι που είναι ο δικός μου μαύρος κι άραχνος μην μαυρίσει ο τόπος εντελώς!)

ελα βρε..δηλ θα συγγενεψουμε?χαχαχα..μακαρι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

πωπωπωπω καλέ τι χαμός είναι αυτός? Ελπίζω τουλάχιστον να είναι στο ίδιο μαιευτήριο! Τι περιμένει η νύφη σου?

ειναι κ οι δυο στο νοσοκομειο στο ΠΠΓΝΠ.ΣΤΟ ΡΙΟΝ κ εχουνε τον ιδιο γιατρο.κ η νυφη μου αγοραρο περιμενει.μονο η αντριανη εχει κορακλα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...