Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Καφέ-πότε θα γίνω επιτέλους μανούλα?

Recommended Posts

ελα ανετ πεες εγω γιατι ειπα? α ναι γιατι με μαρτυρησε το σκουπακι αν κ θυμαμαι το ειχα ξανα αναφερει πιο παλια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Αννα25

4896

• geni

3291

• adnihor

3238

• παπακι4501

3137

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα καγκουρο

το τζενακι σκουπα η κακια μαγισα

τους αλλους φρου φρου ,μπιμπινα,βοδι,γκαμηλα,μπουλη,καπαμαρου,πατσαβουρι

κ την μαμα μου κουκουβαγια επειδη δεν κοιμαται ποτε κ ηξερε τι ωρα ερχομασταν χαχαχααχ

χαχαχαχααχα φοβερο!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Ζακυνθος!Το καλοκαιρι πριν παντρευτω!Ονειρικο τοπιο!

Καβαλα στο παπι ο αντρας μου 130 κιλα τοτε κι εγω 70!Και ξεκιναμε για το ναυαγιο!

Ολος ο δρομος ισωμα και λεμε ωραια!

Ελα που φτασαμε σε μια ανηφορα κι αρχισε το παπι πατ πατ πατ πιιιιιιιιιιιιιιιιιιρ πατ πατ πιιιιιιιιρ και σουζα τ αλογακι!Και λεει ο αντρας μου "κατεβα ν αλαφρωσουμε" και κατεβαινω και τρωω ολο τον ανηφορο με τα ποδια!

Φτανουμε σε ισωμα καβαλα παλι εγω!Ολα καλα ξανα ανηφορα

πατ πατ πατ πιιιιιιιρ το παπι!

Κατεβα λεει ο ανηρ!Κατεβα εσυ του λεω και το περνω εγω!Και η ανηφορα ηταν συντομη και μετα κατηφορα και περνει φορα ρε μαγκα μου το παπι και παει σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν παφ παφ παφ σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν κι εγω να φωναζω σταματα καλεεεεεεεεεεεεε κι ο ανηρ απο κοντα να τρεχει και να φωναζει πατα φρενοοοοοοοοοοοοοο και το πατησα ρε παιδια και φευγω αεροπλανικα και πεφτω σε κατι βατα μεσα και γελαγαν οι λογγοι κι οι ραχουλες λεμεεεεεεεε

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Το κουλο ειναι οτι και το γυρο του νησιου καναμε και στο τελος πηρα και μια μπουκαμβιλια και την ειχα στη μεση σαν κεραια!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Ζακυνθος!Το καλοκαιρι πριν παντρευτω!Ονειρικο τοπιο!

Καβαλα στο παπι ο αντρας μου 130 κιλα τοτε κι εγω 70!Και ξεκιναμε για το ναυαγιο!

Ολος ο δρομος ισωμα και λεμε ωραια!

Ελα που φτασαμε σε μια ανηφορα κι αρχισε το παπι πατ πατ πατ πιιιιιιιιιιιιιιιιιιρ πατ πατ πιιιιιιιιρ και σουζα τ αλογακι!Και λεει ο αντρας μου "κατεβα ν αλαφρωσουμε" και κατεβαινω και τρωω ολο τον ανηφορο με τα ποδια!

Φτανουμε σε ισωμα καβαλα παλι εγω!Ολα καλα ξανα ανηφορα

πατ πατ πατ πιιιιιιιρ το παπι!

Κατεβα λεει ο ανηρ!Κατεβα εσυ του λεω και το περνω εγω!Και η ανηφορα ηταν συντομη και μετα κατηφορα και περνει φορα ρε μαγκα μου το παπι και παει σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν παφ παφ παφ σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιν κι εγω να φωναζω σταματα καλεεεεεεεεεεεεε κι ο ανηρ απο κοντα να τρεχει και να φωναζει πατα φρενοοοοοοοοοοοοοο και το πατησα ρε παιδια και φευγω αεροπλανικα και πεφτω σε κατι βατα μεσα και γελαγαν οι λογγοι κι οι ραχουλες λεμεεεεεεεε

χαχχαχαχαχαχαχχαχχα ε δεν παιζεσε εγω επεσα με το αυτοκινητο μεσα στις πατατες αυτου που ηταν τσακωμενος ο αντρας μου χαχαχχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ελα ανετ πεες εγω γιατι ειπα? α ναι γιατι με μαρτυρησε το σκουπακι αν κ θυμαμαι το ειχα ξανα αναφερει πιο παλια

μπουμπα η μπουμπιτσα η μπουμπακι!!!!!!γιατι?θα ρωτησω την μαμα μου..και θα σας πω χαχαχαχαχα

η γιαγια μου μαιμουνι γιατι ημουν ζωηρη και την κοροιδευα χαχαχαχαα

ο παππους μου κρουσλε γιατι η μυτη μου ηταν μικρη και στρογγυλη σαν μελιτζανακι

ο αντρας μου κοτοπουλακι, γκοτζιρα και πολλα αλλα...χεχεχε

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλα μαρη λενη πας καλα μια χαρα εισαι κουκλα αλλα θες κοπλιμεντα τωρα

μην με αναγκασετε να βαλω την μοναδικη που εχω απο το μαιευτηριο με τον μικρο και σκιαχτειτε βραδιατικα, αλλος ανθρωπος ειμαι πλεον... Απλα σας εδωσα μια εικονα του πως ημουν... Κι εχω κι αλλη πως ημουν πριν δεκα χρονια αλλα ουτε εγω δεν θελω να την βλεπω γιατι μου ρχεται να πλακωσω τον τακη στο ξυλο...

Κοπελιτσες πλακα πλακα με τον αντρα μου εχουμε ριξει πολυ γελιο και μακαρι να ειμαστε ετσι ολη μας την ζωη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...